El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
NO ME LA CREC…

a la Alícia Sánchez Camacho que fingeix distanciar-se de la consigna dels seus col·legues conservadors dient ahir en el Parlament Català i dirigint-se al President:

“Creiem que el que ha fet vostè aquesta setmana era el que li pertocava a Catalunya, creiem que la possibilitat d’endeutament no és cap privilegi, sinó el que ens pertoca, i coincidim amb vostè que no hem d’anar a pregar enlloc”.

MALAMENT… MALFIEM-NOS-EN… CANTICS DE SIRENA A LES ORELLES DELS CATALANS !!!

Tanmateix la desmarcada no era gratuïta. Els conservadors catalans es distancien dels dirigents més centralistes del PP abans de cada acostament a CIU, per rebaixar-li les angúnies.

Tenim l’enemic a casa. Els peperos tenen clar que els atacs sistemàtics a Catalunya els fan créixer a Espanya. Però també volen millorar la seva posició a Catalunya per poder atacar-nos des de posicions més consolidades. Doncs bé, amb aquestes declaracions han aconseguit que de totes bandes se’ls posin semàfors verds. Intenten enganyar-nos amagant les seves veritables intencions i així es van preparant per continuar l’atac sistemàtic a Catalunya i els Catalans; des de Espanya però també des de dins a casa nostra. Quan assoleixen els seus objectius es treuen la pell de xai i els i surt la fera depredadora de Catalunya que porten dins.

Ho he volgut explicar amb un dibuix. N’envio dos, un a color i un segon en blanc i negra por si us el voleu imprimir i pintar-lo, o donar-lo a la mainada per que l’il·lustrin al seu aire. Us pot servir d’esbarjo allunyant-vos per uns minuts del munt de mal de caps que ens atabalen.

No es pot deixar comentari.