El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
NÚRIA FLORENZA i SERRA al “TASTETS DE CULTURA”

 

Cinc poemes més de la NÚRIA FLORENZA i SERRA a dos dies de l’emissió del programa especial “TASTES DE CULTURA” dedicat íntegrament a ella; quatre dels quals (POEMES AL MONTNEGRE) els podreu escoltar en aquest programa magníficament recitats pel rapsode Pere Nogueras.

 

PER A MARIA DOLORS SALICRÚ

Poemes al Montnegre I – SET DE LA TARDA

Poemes al Montnegre II – CAPVESPRE

Poemes al Montnegre III – MITJA NIT

Poemes al Montnegre IV – NEIX UN NOU DIA

 

El programa s’emetrà el dissabte, 20 de maig, a les 16 hores per MATARÓ RÀDIO al dial 89,3 de la FM. També es podrà seguir, en directe, per internet a la web de MATARÓ RÀDIO . Després del dimarts 23 de maig, es podrà recuperar/escoltar a la mateixa web en l’apartat “RÀDIO A LA CARTA” seleccionant “TASTEST DE CULTURA“…

http://mataroradio.cat/radio/programa/tastets-de-cultura

 

 

 

 

1 Comentari to “NÚRIA FLORENZA i SERRA al “TASTETS DE CULTURA””

  1. salvador ha dit:

    D’acord Manel ho tindrem em compte. Gràcies Salvador..

Deixa el teu comentari