El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
SÍLVIA BEL recita a NÚRIA FLORENZA
Categories: Poesia

Ahir, 3 de novembre, vam celebrar a la BIBLIOTECA ANTONI COMAS de Mataró un homenatge a la poetessa NÚRIA FLORENZA i SERRA (1935-1981) i al poeta i també escriptor ALBERT PERA i SEGURA llegint els seus poemes, escoltant les músiques que agradaven a la NÚRIA i compartin vivències amb REMEI RIBAS (l’ÀVIA REMEI) que va tenir gran amistat amb la NÚRIA des de la seva infantesa fins a la seva prematura mort.

Per aquest acte vam demanar a l’actriu SÍLVIA BEL que llegis un poema de la NÚRIA. Vam tria el titulat:

“A REVEURE”

Aquest és l’últim que va escriure, des del llit de l’hospital, tot esperant l’operació al cor que se la va emportar quatre dies més tard. El va dedicar  “Al meu espòs”

SÍLVIA BEL a les poques hores ens enviaba l’audio amb el poema. Després de muntar un petit vídeo amb la imatge de les dues protagonistas el vam passar a l’homenatge, aconseguint uns del moments més emotius i sentits de l’acte:

Aqui podeu llegir el poema:

SÍLVIA BEL RECITA a NÚRIA FLORENZA – “A reveure”

2 Comentaris to “SÍLVIA BEL recita a NÚRIA FLORENZA”

  1. M.Dolors ha dit:

    Bon dia Manel, feia moolt de temps que no entrava en el teu bloc….. Avui ho he fet i, ostres!!! M’ha impressionat la Silvia Bel, i quin poema….
    Tambe he vist que no deus tenir gaire temps lliure eh? No deus donar l’abast a denunciar amb els teus dibuixos tanta maldat.
    Un abraçada molt forta Manel I fins aviat.
    M.Dolors

  2. Eva Bassó ha dit:

    Haig de dir que va ser molt emotiu i emocionant participat en aquest homenatge als poetes Núria Florenza i Albert Pera.
    Apart dels nervis normals del moment, em va fer molt feliç participar en l’acte, que vam fer entre tots, però que el impulsor o “alma mater” vas ser tu Manel.
    Una abraçada.
    Eva

Deixa el teu comentari