El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
L’ENDEMÀ DEL 20N… PREPAREM-NOS!!!

Cada dia som més a prop del 20N. En aquesta ocasió no serà per celebrar res sinó que, segons apunten les enquestes, serà per lamentar.

Per lamentar la arribada de la dreta més dura al govern del país. Succés nefast però especialment dur per Catalunya i els catalans.

Poc podem fer-hi nosaltres. En qualsevol cas tampoc tenim cap, absolutament cap polític de cap color, que serveixi per gairebé res. En un concurs d’inútils estarien tots (o quasi bé tots) apretats en el podi maldant per cabre en el primer lloc.

Jo l’únic que puc fer es dir-hi la meva amb un dibuixet de com veig el panorama per Catalunya a partir de l’endemà de les eleccions.

Voldria equivocar-me però soc molt pessimista i crec que el nostre petit país serà arrasat pels Genets de l’Apocalipsi reencarnats en els personatges més durs i nefastos del PP. Ah..!!! i el Borbó potser aprofitarà la conjuntura per treure’s la seva careta de bonhomia i copiar al seu avantpassat, en Felip V “el calça llarga”, per imposar-nos un nou Decret de Nova Planta. I si no, temps al temps.

 

 

 

 

 

 

 

 

7 Comentaris to “L’ENDEMÀ DEL 20N… PREPAREM-NOS!!!”

  1. Teresa ha dit:

    Sí, és veritat. Es veu a venir una blavor que espanta. I si finalment arriba, ho tindrem difícil.
    Però el poble català és fort, i sap superar els esculls.

    Ho hem demostrat al llarg de la història. Ens tocarà patir, però ens en sortirem .

    NO PODRAN AMB NOSALTRES!

  2. Mª Teresa ha dit:

    Manel, tens tota la raó, no vull pensar que serà dels catalans desprès del 20 N, voldria ser positiva, però…, no hi veig solució, votar en blanc…, ens arrasaran igualment, tan si votes com si no votes o ho fas en blanc, no hi veig solució:-(

  3. Salvador ha dit:

    HOLA Manel………..si ja es veu a venir….. la cavalleria espanyola de Felip V arrasarà la Nació catalana…. ja podem agafar les maletes com diuen els de la Trinca i fugir cap a Perpinyà….. no tenim res a fer amb aquesta colla de pillets polítics catalans, castellans, tots… que l’únic que fan es posar el cap sota l’ala i anar fent la viu viu…..
    Que tinguis una bona nit Manel, demà serà un nou dia, que també passarà per començar-ne un altra de nou, i així anar fent.

  4. Miquel ha dit:

    Sort que encara que ens fiquin el dit a l’ull (i esperem que es quedi aqui…)sempre ens quedarà el Barça!

  5. Llúcia escrigué ha dit:

    Jo ho veig tot tan negra que hem poso de mal humor i arribo a la conclusió que aniré a votar en blanc.
    Com diu la meva filla tot esta ben podrit . Avui en Mas a dit per la TV que no sabia si tot el que estaven fent els serviria per guanyar les pròximes eleccions. Això és el que els preocupa, no pas les ganes de respondre a les necessitats del poble que son moltes.

  6. Rosa ha dit:

    Bé. Si ha de ser així, serà igual a tota Espanya. Jo visc fora de Catalunya, i els estarem esperant al carrer i a la plaça. Que no ens representen, que no.

  7. Mª Dolors ha dit:

    AAAAAAAAAAAAAAAAGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG. Doncs, ja s’han complert tots els pronòstics. Però jo vull ser optimista, no poden trepitjar-nos massa mes perquè explotarem, i crec, que tampoc els interessa, espero….

Deixa el teu comentari