El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
CORNUTS I PAGAR EL BEURE

Després de tants segles rebent el mateix tracte des de les Espanyes: persecucions a la nostra llengua; vexacions, humiliacions, espolis, menyspreus, robatoris descarats… hom podria creure que fins i tot ens agrada, que disfrutem de la situació. Jo no sé que pensar.

El cert és que no hi ha dia en que no ens la fotin més grossa: Persegueixen la llengua; acorralen l’estatut; es neguen a pagar-nos el diners que ens deuen; menteixen descaradament en les informacions que donen referents a Catalunya… etc. etc. etc.

I a sobre sembla que no és correcte dir que ens ROBEN.

Doncs sí: ESPANYA ENS ROBA

Com sempre jo només se expresar-ho graficament:

10 Comentaris to “CORNUTS I PAGAR EL BEURE”

  1. Mª Teresa ha dit:

    Manel, com sempre totalment encertat!
    Que hi farem…com diu la cançó: fum, fum fum.

  2. teresa roig ha dit:

    Ens falta un Jaume I que ja fa massa que anem parant el c–. Gloriosos temps aquells i independents!!!!

  3. CONXITA ha dit:

    Hola Manel ..molt encertat

  4. Nuri ha dit:

    Massa aguantar no és bo, és molt gros que sempre estem queixant-nos però després res de res. És molt trist trobar-nos actualment on estem però és que no som gent ambiciosa.

  5. Llúcia ha dit:

    Si de mi depengués jo cridaria ben fort i sense parar: ENS ESTAFEN, ENS ESTAN ROBANT DESCARADAMENT, NO SIGUEM COVARDS I SORTIM TOTS AL CARRER D’UNA VEGADA.

  6. Francesc ha dit:

    Ens hem tornat molt mesells. De tant rebre garrotades ens hi hem acostumat i ara no raccionem per res. A Madrid ens tenen la mida presa i tenen clar que per més que ens la fotin no ens queixarem. Ens cal un cop fort, però qui tira la primera pedra…?

  7. Sebastià ha dit:

    SI, PERO AMB IL·LUSIÓ.

  8. Noemí ha dit:

    Manel és molt bó i cert….

  9. sóc andalús ha dit:

    Sempre amb la burla de l’accent andalús…recurs fàcil. Sou uns pesats i uns mal educats.

  10. Xenofòbia anti andalusa ha dit:

    Andalucia no és Espanya… I els més espanyolistes estan en 10 o 12 comunitats abans que a Andalusia. Perquè no representes a Espanya com a valencians, castellans, aragonesos, cantabros, asturians, tots ells mes espanyolistes???

    Atac gratuït a Andalusia, perquè aquesta varietat lingüística que imites en el dibuix, no la usen ni a Madrid, ni a Castella, ni els valencians castellanoparlants, ni tan sols a Extremadura … excepte potser al sud. És ANDALÚS. Un atac injustificat de tants. Ni Andalusia ha estat MAI, la comunitat més beneficiada proporcionalment de la “solidaritat interterritorial” espanyola (ni la segona, ni la tercera, ni la quarta … aquí estan les balances fiscals), ni som especialment espanyolistes. No tenim la sort de tenir un moviment sobiranista fort com en el vostre cas, però de totes les comunitats i pobles de l’estat, som dels MENYS espanyolistes (bascos, catalans i balears, canaris i potser, només potser gallecs … la resta són MÉS espanyolistes que els andalusos i crec que ho sabeu tots). Però sempre ens ataqueu a nosaltres. No entenc perquè els catalans en lloc de antiespanyols sou anti andalusos, mai entendré …

Deixa el teu comentari