El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
EL BORBÓ TORNA A PIXAR FORA DE TEST (com és norma en ell)

.

Per la burla que suposa per a tots els espanyols i catalans, millor seria ignorar-lo a ell i les declaracions que va fer en el discurs de Nadal de 2011. Però val la pena ressaltar alguns paràgrafs doncs les ha dites de l’alçada d’un campanar:

Va dir:

“quan hi ha conductes irregulars o que no s’ajusten a la realitat és normal que la societat reaccioni”. Segons ell, “tota actuació censurable haurà de ser jutjada i sancionada d’acord amb la llei. La justícia és igual per a tothom”. El que passa és que ell, per obra i gràcia de la Constitució, és inviolable, està per sobre del bé i del mal.

(Diu la Constitució en el seu Títol II -De la Corona- article 5:

3. “La persona del Rei és inviolable i no està subjecta a responsabilitat…”

QUINA BARRA…!!!

Llegint aquest text com s’atreveix a dir que TOTS SOM IGUALS?.

Sobre la situació econòmica va justificar les retallades en admetre que la situació:

“està cridada a modificar hàbits i comportaments socials, alhora que a esmenar errors col·lectius. El camí de la recuperació no serà curt ni fàcil i exigirà sacrificis”, i més amb una taxa d’atur “moralment inassumible”.

La Casa del Rei farà públic els pròxims dies de quina manera gasta els 8,4 milions € que rep dels pressupostos cada any. Una quantitat que serveix per pagar els sous del Rei i la seva família, a més de cobrir algunes despeses de la institució i que a la Zarzuela, han avisat que no poden retallar.

I NO ELS CAU LA CARA DE VERGONYA…!!!

La retallada ideal seria fotre fora a tots els Borbons (absolutament a TOTS) previ prendre’ls-hi tot el patrimoni que, aprofitant-se de la seva condició de família  SANGONERA, han acumulat fins avui robant i estafant sense mesura, i retornar-lo a l’erari públic. Amb aquesta mesura s’eliminaria del tot aquesta despesa (8,4 milions € = 1.397.592.000,00 ptas. UFFF!!!) Això sí que seria una bona contribució a millorar la situació pel bé del “seus súbdits”.

Recordem una altre frase gloriosa en el discurs que va fer pel lliurament del Premi Cervantes a Francisco Umbral el 23 d’abril de 2001:

“..a nadie se le obligó nunca a hablar en castellano..”

Juan Carlos I de España

QUINES PENQUES…!!!

Si algun dia teniu temps podríeu llegir-vos la “Biografia no autoritzada de Joan Carles de Borbó “UN REI COP A COP” de la periodista Patrícia Sverlo. Per si s’ha exhaurit a les llibreries sapigueu que aquest llibre està abastament difós a la xarxa. Per facilitar-vos la feina aquí el teniu en format “.PDF” en las seves versions en Català i Castellà:

UN REI COP PER COP

UN REY GOLPE A GOLPE

 

17 Comentaris to “EL BORBÓ TORNA A PIXAR FORA DE TEST (com és norma en ell)”

  1. salvador ha dit:

    Felicitats Manel! ets alló que no hi ha,! La veritat sura com l’oli…..
    Són una colla de poques vergonyes, ens estan robant de tort i de dret, fan els que els passa pels collons, són els amos de tot amb les seves lleis…. imposades!
    Ja podem cridar els catalans Catalunya lliure! que ells ens tenen ben enganxats pel coll, i ens escanyaran tot el que puguin…
    Tornarem amb un 1714? potser Si!

  2. CONXITA ha dit:

    Molt bo

  3. Vicenç Marquès i Sanmiquel ha dit:

    Noi, no sé pas qui ets, però des d’avui em caus molt bé! M’ha agradat molt el teu escrit sobre el rei dels espanyols que dóna pel cul, també, als catalans.

    Salut i independència!

    Vicenç

    (Sóc amic del Salvador Comas)

  4. Noemí ha dit:

    Manel és molt bó i cert….

  5. Llúcia ha dit:

    Tens més que raó, tens la veritat mal grat no es vulgui reconèixer.

  6. Mª Teresa ha dit:

    Manel, com sempre tens tota la raó, el discurset tenia pebrots, per dir-ho de una manera
    “fina”. Quants “xoriços” estant vivint del poble, i nosaltres, com sempre, a callar… fins quan?.

  7. David Pallejà ha dit:

    Molt bé Manel, molt agut però t’has descuidat que dins del ostentós pressupost no estan inclosos desplaçaments ni despeses de seguretat, cosa que encara encareix més i a nosaltres ens empobreix més.
    Salutacions

  8. Marisol ha dit:

    Quina BARRAAAAA!!!!!!!!!!!!! Ja ho pots ben dir. FELIÇ ANY NOU Marisol

  9. Pep ha dit:

    Molt bo. Quants xoriços que tenim a Madris manant-nos! I a sobre hem de mantenir a aquest sàtrapa que no serveix per res. Fins que no els fotem fora a tots no serem lliures. Encara som botí de guerra.
    Visca Catalunya lliure!!!!!!

  10. Alfred J. ha dit:

    Molt bo Manel!
    Aquests Borbons son tots uns il·legítims, donat que son hereus d’un ferotge dictador que, en un cop d’estat sagnant, li va “donar” el poder i per tant il·legítim també.
    Ja que no el vam triar sinó que ens va ser imposat, el que hauria de fer l’actual Borbó Joan Carles es presentar la renuncia i convocar un referèndum vinculant per determinar si volem monarquia o república.

  11. carme ha dit:

    Tens molta rao amb lo que,ens cota aquesta colla
    la crisis seria menys .I a sobre el gendra ens roba
    jo al deixaria amb un sou de 1000e al mes

  12. Joan ha dit:

    Si expliquessim en tots els mitjans, que en els 25 últims anys ens han robat 300.000 milions d€ -40.000 € per cada ciutadà català- segurament que TOTHOM a Catalunya seria independentista i ho votaria el proper 25-N.
    No sé per quina raó només se’n parla amb la boca petita i encara hem d’escoltar a molts passarells diet-nos que ens arruinarem quan siguem independents.
    Ni culturalment, ni econòmicament, ni ètnicament, a escanyo no hi podem ser més temps. Hem de marxar urgentment abans que no ens agafi un atac d’istèria i ens tornem tos boijos.

  13. kimo ha dit:

    Si no fos perque hi han tans idiotes deixats anar, n’hi hauria per posaus en un museu. Mira que dir que perque el rei te prerrogatives especials, ja no som tots iguals… que potser no les tenen els diputats… Y sobre la assignació de 8 millions d’euros al rei que els sembla que s’ha d’acabar el mon, com ni tan sols s’han preocupat de contrastar dades d’altres paisos, fan publica la seva bandera de la ignorancia. No més cal mirar les edicions de La Vanguardia, a la hemeroteca (d’accés lliure) del 18/4/2007, pag 11 per veure lo que els coste als francesos la presidencia de la república (dades atrasades però suficients) i la del 13 d’abril de 2008, pag 32, per veure lo que els costa als italians i d’altres. Aixi… que collons fot un idiota com aquest manel volen donar llissons!!

  14. Alfred Jiménez ha dit:

    Sr. Kimo lamento discrepar moltíssim. Li recomanaría algunes coses:
    – No cal ser groller ni insultar ningú per expressar discrepància. Aquesta mena d’intervencions retraten la baixesa de qui les fá.
    – Informis correctament. Estar sota d’un regnat significa ser vassalls, l’oposat a ser lliures.
    – Als presidents de la república si no ho fan bé els fotem fora en eleccions lliures i democràtiques. A la monarquia l’hem de mantenir pels segles del segles, ens agradi o no. A sobre ara mantenim a un decrèpit monarca i al titular. Ni de lluny costa un president el que aquesta colla de sangoneres borbòniques, families que pareixen com a conills i per si fos poc s’omplen de amants que també repercuteixen en el pressupost..
    Però ja no és únicament el cost d’un regnat; més important encara és que ningú ha d’estar per damunt dels demés per raons de bressol ni tenir prerrogatives que l’eximeixin de rendir comptes dels seus actes, i de pagar per ells si s’escau. D’actes reprobables els borbons n’estan plens; li recomanaria la lectura de la història, però una lectura d’autors imparcials.

  15. kimo ha dit:

    Quan veig la quantitat de críos estúpits, amb aires de saber-ho tot, es quan tinc clar que el que tingui críos, que els aguanti ell a casa seva fins als seixanta anys, que ningú ha de soportar els críos dels demés. Ja els hi pots posar dades reals i contrastables, que un puto crío es per damunt de tota norma que s’oposi a la seva…A veure si d’una puta vegada es dediquen a jugar a la PlayStation…

  16. kimo ha dit:

    Ah! i en aquest Alñfred Jimenez, a veure si d’una vegada s’en entere de que la virtut no s’ha de buscar en les ruqueries ben dites, ben decorades, amb uns patucos blaus o rosa ( si es nen o nena), la virtut s’ha de buscar en les veritats dites sense contemplacions, encara que esiguin adobades en una salsa de mala llet, com m’ agrada dir.les a mí. Si tot-hom tanqués la boca i parlés solsament de lo que sap i no dia rera día aguantant les seves impertinencies, pot ser no s’arrivaria a a quets extrems, que ja está bé d’aguantar-vos…

  17. kimo ha dit:

    Ah! i aixó de que s’ha d’aguantar el rei vulguis o no vulguis, deu ser de la teva inventiva. Per aixó hi es la constitució, que van votar la majoria i si pots convencer a la majoría del parlament per que es decideixi si es vol republica, no hi ha cap problema, es proposa la modificació de la constitució y es s’aprova o no per mitjá d’un referéndum de tots els espanyols, no d’una part que es creuen per demunt dels demés …¿queda clar?

Deixa el teu comentari