El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
QUINA BARRA QUE TENEN…!!!

Mentre el país està en crisi, les retallades a l’ordre del dia, i es constant la sodomització de la classe treballadora i ex-treballadora (pensionistes i aturats), una colla d’individus estan cobrant, des de el passat mes d’agost, una muntanya de diners per no fotre res, doncs estan en la nòmina de la Diputació de Barcelona, organisme que fa temps aixeca un clam popular per foragitar-lo de les nostres vides.

Els que s'”enxufen” a la política viuen d’allò més bé, a l’esquena de tot el col·lectiu de ciutadans patidors que cada dia hem de fer panys i mànigues per aconseguir ajustar els nostres migrats pressupostos al constant degoteig de rebaixes o congelacions de sous, augments de preus de tota mena de productes començant pels més bàsics, i demés actes delictius perpetrats pels governs de torn.

Aquí teniu un fitxer que us emprenyarà i molt.

retribucions (1)

Per si us costa de creure i penseu que es tracta d’un muntatge, aquí teniu l’enllaç a la pagina del “Butlletí Oficial de la província de Barcelona” amb el número de registre i dia de la publicació i oficialització de aquest atracament als nostres impostos:

https://bop.diba.cat/scripts/ftpisa.asp?fnew?bop2011&08/022011020398.pdf&1

.
Per facilitar-vos les dades, i augmentar el nivell d’emprenyament, aquí teniu el resultat d’aquesta estafa:

NOMÉS ENTRE 30 PARÀSITS (PERDÓ: POLÍTICS ARRIBISTES) ES REPARTEIXEN CADA ANY UN BOTÍ DE:
.
2.777.931,24
(462.192.199,71 pessetes)
.
I això només entre 30, intenteu imaginar l’esgarrifosa xifra del que costa mantenir tants milers de sangoneras d’aquestes que tenim al país.
.
Del cabreig que he agafat fins i tot em tremolen les mans i no sóc capaç ni de fer-hi cap dibuixet tal i com a mi m’agradaria.
.
QUINA BARRA QUE TENEN…!!!

8 Comentaris to “QUINA BARRA QUE TENEN…!!!”

  1. Llúcia ha dit:

    Bona nit Manel. És esgarrifós i no te nom. Enlloc d’anar per feina es dediquen a buscar com viure bé sense haver de treballar. Està clar que només els interessa la CADIRA.

  2. Francesc ha dit:

    Tot plegat és molt obscè. Faria riure sinó fos perquè és massa greu i pervertit. És una autèntica perversió del sistema, un apropiament indegut dels diners públics i una condemna a la pobresa d’una part important de la població.
    S’ha de demanar responsabilitats penals als gestors públics pel seu malbaratament dels recursos que són de tots.

  3. josé blanco ha dit:

    Hola tito manel estamos en un pais de sinverguenzas vividores a costa de los mas debiles (hay para matarlos) ¡O NO¡

  4. Teresa ha dit:

    Les dades són tan escandaloses que costa mantenir la fe, l’esperança i la caritat de perdonar aquesta colla de sangoneres.

    Com deia Mafalda: “que parin el planeta, que baixo….”

  5. salvador ha dit:

    ÉS ESGARRIFOS!!!! NO TE NOM!!!! SÓN UNS PIRATES!!!!

  6. Josep Iglesias ha dit:

    A part de si fan o no fan res.
    El que és escandalós és que tots tenen sous de més de 3.000€ mensuals.
    La majoria de nosaltres amb la meitat ja feríem…..
    Si que és vergonyós.

  7. Mª Dolors ha dit:

    Us voleu emprenyar una miqueta mes?
    Es que som MASOQUISTES!!!
    L’ex president del Parlament, Ernest Benach, que té 52 anys i ha exercit el càrrec de president del Parlament des del 5 de desembre de 2003 fins el novembre de 2010, cobrarà 104.008,95 euros bruts l’any durant els propers quatre anys, així com una pensió vitalícia de 78.006,71 euros quan compleixi els 65 anys, segons informa el Diari de Girona: http://www.diaridegirona.cat/catalunya/2010/12/01/quatre-anys-100000–pensio/449630.html
    D’acord amb la normativa vigent, Benach té dret a percerbre, com la resta d’expresidents, “per un període equivalent a la meitat del temps que ha estat al càrrec, i com a mínim durant una legislatura”, una assignació mensual equivalent al 80% de la retribució mensual que correspon al president parlamentari. Després de la rebaixa del 15% aplicada aquest any, el sou anual brut per al president del Parlament és de 130.011,189 euros bruts.
    Benach (Reus, 1959) s’ha dedicat tota la vida a la política llevat d’un curt període de temps el 1979 en el que “entrar a treballar a la Direcció General de Transports de la Generalitat, i al cap d’uns anys va passar a la Direcció General de Joventut”.
    Com diu en Manel, la majoría de polítics son tots una colla de PARÀSITS-ARRIBISTES.

  8. CONXITA ha dit:

    Quanta raó tens,.quina barra!!!!

Deixa el teu comentari