El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
CATALUNYA NOU ESTAT D’EUROPA… ARA!!!!

Ja ve de lluny, de molts segles, però la ofensiva dels darrers anys per aconseguir la aniquilació total de Catalunya s’ha accentuat amb força d’ença de l’arribada del “PEPE” al govern de Espanya.

Ni Franco en els seus millors somnis hauria pogut imaginar que els seus deixebles “peperos” serien tan aplicats que superarien totes les expectatives intentant acabar la labor d’extermini que ell no va poder culminar.

S’ha d’admetre que son sincers i van a cara destapada: No amaguen que ens volen fer desaparèixer. Com va dir l’impresentable Borbó tan sols volen que, com esclaus d’èpoques pretèrites, remem i remem per impulsar el seu tronat vaixell, Espanya,  mentre ells jeuen.

Us convido a fer una ullada a alguns del dibuixos que he publicat al llarg dels darrers mesos i que ja eren premonitoris:

 

Davant d’aquest sentiments tan enfrontats, és clar que només tenim una solució:

(imatge treta de internet)

IN,

INDE ,

INDEPENDÈNCIA !!!!

 
 

2 Comentaris to “CATALUNYA NOU ESTAT D’EUROPA… ARA!!!!”

  1. xavier ha dit:

    molt guay la foto k me comentastes, es impresionante, tanto desde la posicion interior que se hizo, contrastaron con los sentimientos k habian al carre. Visça Catalunya y el Numancia jejejeje

  2. Mª Teresa ha dit:

    Una fotografia, impressionat, no l’avia vits, i n’he he vistes a centenars, però aquesta m’ha agradat mol. Els teus dibuixos com sempre plens de raó. //*//

Deixa el teu comentari