El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
HAVÍA UNA VEGADA EN UN PAÍS MOLT LLUNYÀ

FER L'EGIPCI    006.

.

Fa molt de temps, en un país molt llunyà… (o potser no fa tan de temps ni està tant llunyà!!!)  un “capo” va dir que “no li tremolaria la mà“.

El cas és que la necessitava ferma per evitar que li caiguessin els “sobres” amb els que l’untaven.

 

Qualsevol semblança amb merders actuals és pura coincidència.

4 Comentaris to “HAVÍA UNA VEGADA EN UN PAÍS MOLT LLUNYÀ”

  1. Gemma ha dit:

    Tens tota la raó. La llàstima és que la corrupció no afecte només al partit del Govern, sinó que la porqueria està estesa en tots els partits i als d’aquí també.
    Quan hem d’esperar més per poder tenir una Llei de Transperència???

  2. Toni ha dit:

    Val, donem per bo que tota aquesta penya varen cobrar diners per sota ma. El que m’agradaria, saber, però, ara, és on van anar a parar. Potser tots el van invertir en una ONG que vetlla per construir escoles a l’Àfrica!.Fixeu-vos-hi que la Cospedal ni s’ha fet els pits, ni tampoc té massa cura en depilar-se. I la resta ni diners tenen per comprar-se una trista americana (bé, tampoc els cal; sempre hi ha qui els la regala).
    Ja ho veieu, millor frivolitzar que no pas perdre la salud al voltant d’aquestes sangoneres que mai en tenen prou.
    La part positiva de tot plegat: tothom n’està fart. I això, tard o d’hora, no ho dubteu, tindrà el seu efecte.

  3. Mª Dolors ha dit:

    Aquests no se’n van. Segueixen amb la seva prepotència i, aquest “i tu mas” i, per si no ho tenim clar, ens van recordant que tenen majoria, i ara, ara volem que marxin, amb el que els hi ha costat? Crec que hi estan massa bé fen demostracions de “poderío”? I aquí, tampoc veig que avencem gaire. El Govern Català hauria d’aprofitar l’enrenou i anar per feina. Menys reunions i xerradetes i mes fets.

  4. mafalda ha dit:

    Jo crec que hi ha un complot. Perquè si no tots els mitjans mediàtics de dretes més extremes, premsa, ràdio i televisió, que sempre han estat de la “corda” del PP, ara porten al Rajoy a aquesta situació ?. Més clar l’aigua. Ara naixerà el nou messies: l’Aznar. demano a Déu que m’equivoqui però no hi ha un pam de net, de claredat ni honestedat en tot això……

Deixa el teu comentari