El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
INFANTA “RESCATADA” DEL MERDER

INFANTA RESCATADA    001.

.

.

.

Tenen la barra i la poca vergonya de dir-nos que:

“LA JUSTICIA ES IGUAL PARA TODOS”

L’única cosa certa és que:

Davant la llei tots som iguals… però alguns son més iguals que altres.”

.

.

.

12 Comentaris to “INFANTA “RESCATADA” DEL MERDER”

  1. Gemma ha dit:

    Els Pets diuen, entre altres coses, en la seva cançó… “Jo vull ser rei”:

    Jo vull ser rei
    ser per collons cap de l´Estat
    tenir-ho tot fet
    només per ser fill de papà.

    fer-ho tot bé,
    mai ser escollit, mai ser votat
    (…)
    Fotre un polvet
    amb la total seguretat
    de que el xiquet
    tindrà el futur encaminat.
    (…)
    Tan avorrit està envoltat
    per una colla de llepons (…)
    com un cacic o un dictador.

    Si és cert que som igual davant la llei
    per què collons jo mai podré ser rei.
    (…)
    ____________________________________

    Entre el dibuix d’en Manel i la cançó dels Pets, crec que ja està tot dit.
    Quin fàstic de monarquia i de país!!!

  2. Ana ha dit:

    PERÒ MANEL, QUE ESTABES CONVENÇUT QUE LA IMPUTARIEN? JO NO!!!!!!!
    PARDILLO, QUE ETS UN PARDILLO!!!!!!

  3. Albert ha dit:

    Hola Manel, el dibuix com sempre fantàstic. Lamento que t‘hagis vist forçat a utilitzar tan de marron, però amb temes d’aquesta gent ja se sap.
    La Casa Real, fent us del poder que te, ha pressionat i ha aconseguit el que buscava, protegir l’Infanta. (momentàniament).
    Be, però també ha aconseguit el que no buscava, que es el pas que ha donat cap a la república.
    Cert que últimament el poble s’empassa tot el que li posa’n per davant. La prova n’és la intenció de vot cap al PP (majoria), desprès de totes les atrocitats que han fet, que estan fent, i faran.
    Potser haurem d’arribar a acceptar, un Felip VI -el Republicà-, perquè de no ser així veig difícil d’enquibir-lo en el nou futur que s’acosta.
    A la Monarquia l’hi quedaria una jugada a fer, que ni el TC l’hi podria tirar enrere, negociar una pensió vitalícia per el Rei i la Corinna a alguna illa paradisíaca, a canvi de revocar els DECRETS DE NOVA PLANTA.
    Jo signaria

  4. Laura G. ha dit:

    Manel ¿sabes lo que es la presunción de inocéncia?.
    A la infanta por ser quien es ya la han juzgado antes incluso de cometer ningún delito.
    Ya dije hace unos meses en otro comentario que la familia real, con el Rey al frente,, son los que han conseguido llevar España a la democracia. Recuerda la noche del 23 de febrero de 1981, si no llega a ser por Juan Carlos estaríamos otra vez en una dictadura.
    Admiro al Rey y a su familia por su entrega a España. No tienen vida privada, se encuentran en un escaparate trabajando para ayudar a España y los españoles, incluidos vosotros que antes que catalanes sois españoles.
    Por favor deja de ensañarte con ellos y reconoceles sus méritos que son muchos.

  5. Gemma ha dit:

    Sra. Laura G.
    Seguidamente le indico el presupuesto de la Casa del Rey según informa la web oficial de la misma:
    “El Rey recibe de los Presupuestos del Estado una cantidad global para el sostenimiento de su Familia y Casa, y distribuye libremente la misma. La cantidad global asignada para el ejercicio 2013 es de 7,933.710 euros.”
    Dígale por favor a su admirado rey y a su família que por mi, por muchos catalanes y también por muchos españoles, no hace falta que trabajen más. Que se queden en su casa descansando y disfrutando de su vida privada, así nos ahorraremos mucho dinero y no tendremos que hacer recortes ni en sanidad ni en educación.

  6. Luis Segura, Carmen Segura, María Verdaguer, Antonia Martínez, Marius Roca - Manresa- ha dit:

    Manel has tardado pero ha valido la pena. El dibujo es fenomenal y muy representativo. Si alguna vez piensas en vender el original nos lo dices.
    Hemos leido estupefactos el comentario de Laura G..
    ¿Pero que dice esta señora?
    La familia real no trabaja, vive a cuerpo de rey –y nunca mejor dicho- gracias a nuestro dinero, a nuestros impuestos. Son unos parásitos que encima de no pegar golpe van de escándalo en escándalo y ahora también de estafa en estafa. Y lo más triste es que les financiamos nosotros, los ciudadanos de a pié; y encima se rien de nosotros y a pesar de ello hay quien les admira y aplaude. Esto demuestra desconocimiento de la realidad.
    ¿No será que los que los aplaudis y admirais los envidian por vivir como viven teniendo el futuro asegurado pagando los demás?
    Ya sabes que nos gustaría escribir en catalán pero no nos atrevemos. Si consideras oportuno traducir nuestros correos puedes hacerlo libremente.

  7. Josepeljubilatemprenyat ha dit:

    Manel, l’has clavat. A tota aquesta colla que tan els agrada la monarquia i Espanya, doncs cap problema. Els que creiem en la democràcia i som demòcrates els reconeixem tot el dret a decidir i fer el que vulguin. Poden marxar avui mateix cap a Espanya. Hi ha una dita en castellà que els ve com anell al dit: A enemigo que huye puente de plata. No els necessitem per res.
    Ah, i quan siguin a l’altre banda per favor que trenquin el pont.

  8. Albert ha dit:

    Sra. Laura G
    Hablar de presunción de inocencia, con los datos de que disponemos actualmente es poco menos que cándido por tu parte. Quien tiene miedo a declarar, seguro tiene algo a esconder.
    El Rey no llevo a España a la democracia el 23 F. Monto un obra bien orquestada, con la ayuda de militares afines a la monarquía, con el fin de ganarse el favor de buena parte del pueblo que todavía estaba indeciso y otra parte que estaban quemando sus carnets comprometedores. Ten en cuenta que la democracia se negocio con un ejército, dictador, perfectamente armado i con las armas encima de la mesa, lo que por sí solo es totalmente ilegal. Como ilegal es la constitución salida de estas condiciones.
    Recuerda que los carteles de propaganda para pedir el voto a la nueva constitución , rezaban VOTA PAZ , esto es incitación al miedo.
    Tanta confianza que tienen en la constitución, pero no son capaces de volver a votarla teniendo en cuenta que la mayoría de los españoles actuales no la hemos votado.
    En cuanto a no tener vida privada, si al hecho de cazar elefantes cuando le apetece, de tiene amantes a punta pala, esquiar en vacaciones de invierno, navegar en su yate en vacaciones de verano, le parece una vida demasiado dura, siempre puede pedir la jubilación.
    Entro como rey, con una fortuna de las más bajas de Europa y tiene ahora una de las más altas del mundo , será solo porque es muy ahorrativo.
    Quizás no sepa reconocer sus meritos, y te estaré muy agradecido si me pones al corriente, por favor mándame una pequeña lista.( No paginas de la Revista Hola!).Gracias.

  9. Toni ha dit:

    Al meu entendre, les monarquies actuals són uns decorats de paper-cartró que l’únic que fan és mantenir una certa imatge de tradició a països que durant molts anys han tingut els monarques com a governants.
    La millor evidència que estem parlant d’un anacronisme és el fet que la major part d’aquestes institucions (si més no en els països més avançats) estan desposseïdes de capacitat de govern, i només desenvolupen tasques representatives. Tant de bo que això sigui així. Només cal recórrer una mica a la història per assabentar-nos-en dels despropòsits, pífies i disbarats que uns senyors o senyores, dits monarques, han protagonitzat.
    Nosaltres, els catalans, de tradició monàrquica no en tenim gaire. I la que hem tingut i tenim, ens ha estat imposada. Però penso que a la majoria d’espanyols tampoc els satisfà aquestes nissagues de sang blava. Ja l’avi del nostre estimat monarca actual va saber marxar quan va veure que els seus estimats súbdits preferien les virtuts d’aquesta gentil dama anomenada “república”.
    De virtuts, però, les que ens ha mostrat el nostre rei, que com tots sabem va recuperar el tron d’una manera totalment instrumental, i no pas per mèrits propis. Ja us ho ben dic, per a mi és un gran referent en moments que, quan la consciència m’ho permet, em pregunto: què em caldria ara per viure bé? I llavors em venen al cap imatges pecaminoses d’un safari improvisat d’entremig de setmana en el qual em dedico a la cacera (elefants, Corinas…).
    En tots els sectors n’hi ha de personatges com el nostre estimat monarca; gent que no es caracteritzen pas per ser uns paladins de l’esforç, però sí per personificar altres valors en negatiu. I de la missa en sabem només la meitat. De segur que els nostres descendents, amb el pas dels anys, en sabran moltes més coses que no pas nosaltres. Perquè de “tapar” en saben molts els governants. Però noi, és difícil tapar totes les escletxes, i aquesta monarquia ja fa molt temps que perd aigua (d’oli em fa l’efecte que no, però vaja, tampoc m’estranyaria) per tot arreu.

  10. manel ha dit:

    BUFA….!!! TONI i ALBERT
    No, millor dir… COLLONS…!!!!!! TONI i ALBERT.
    Això és el que se’n diu deixar un comentari. Ho subscric tot menys lo de caçar elefants i Corinas (Corinas potser si però sense fusells). Jo en aquest safari aniria directament a caçar monarques. Segur que com a mínim tindria el vist i plau dels pobres elefants.
    Heu pensat de tenir el vostre propi “blog”…? De ben segur que seria ben distret. Jo opinaria en ell amb algun ninot dels meus.

  11. JORDI ha dit:

    No fa gaira, el Rei va dir per televisió que tots els espanyols son iguals devant la llei. FALÇ.
    També va dir que li preocupaba els joves espanyols que no teníen feina i un cop dit aixó va marxar a caçar elefants. FALÇ.
    Va tenir que demanar perdó al sortir de ´hospital i ara li busquen feina al gendre a païssos amics.
    FALÇ. Desimputen a la filla i ara ja diuen que no va defraudar impostos. FALÇ. ¿I el tema de la Corina? MES DE LO MATEIX, FALÇ.
    O sigui, que tenim un rei que no fot ni brot, passa del seu poble, cobra una pasta gansa, menteix a tort i a dret i a sobre no plega quand l´imatge que dona es del tot lamentable. Clar que ben mirat, si d´aquesta manera representa a Espanya, dons ja es aixó. Salut companys.

  12. Gemma ha dit:

    Sí Jordi tens tota la raó.
    Però i el seu hereu què? Sí, té una imatge més moderna, més fresca…però el vau sentir l’altre dia a Girona? Doncs això: los mismos perros con distintos collares, “oseasé” más de lo mismo.
    Per mi no cal que plegui el rei, que segueixi fent el ridícul, així, ell mateix, tot solet, va deteriorant la institució i podrint la monarquia.