El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
TORNA L’AMENAÇA FANTASMA

ASNAR LA AMENAÇA FANTASMA.

S’ACOSTEN TEMPS DE FOSCOR… TEMPS EN BLANC I NEGRE.

Quan ens van dir que el pitjor de la crisi encara estava per arribar, no sabíem que es referien a la tornada d’ASNAR.

Aquest nefast homenet fa anys que ens la te jurada. Ens té entre cella i cella. No amaga el seu odi i farà tot el possible per obstaculitzar el nostre camí i eliminar-nos si això li és possible; utilitzant joc brut i anti-democràtic, evidentment.

Però no es un problema només per Catalunya, també ho és per a tota España. Durant els seus 8 anys en el poder es van posar les bases per que la crisi agafés la magnitud a que ha arribat.

Podeu llegir un extracte de l”entrevista  en el diari ARA:

Diari ARA, 22 maig 2013

O escoltar en JORDI BASTÉ en el programa EL MON A RAC1:

EL MON A RAC1 -JORDI BASTE- (08h Dimecres 22-05-13)

 

 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

13 Comentaris to “TORNA L’AMENAÇA FANTASMA”

  1. María Verdaguer, Luis Segura, Carmen Segura, Antonia Martínez, Marius Roca –Manresa- ha dit:

    Mare de Dèu de la Moreneta! Cuanta actividad tienes. No nos das tiempo a responder pero te seguimos. Estamos plateandonos poner un corcho más grande en la pared pués ya no caben más dibujos tuyos.
    En la última entrada no han respondido muchos fachas o ultras. ¿Se estarán cansando? ¿O les hemos asustado con nuestras contestaciones defendiendote?.
    Ánimo y a por más. No te olvides de los curas.

  2. Antoni ha dit:

    “ANSAR” IS BACK!

  3. manel ha dit:

    No és que els “contraris” no contestin, s’hagin cansat o els molesti la actuació dels defensors. Contesten… i molt!; el que passa és que moltes de les opinions que darrerament he rebut d’aquesta mena de personatges son barroeras, insultants i fora de to, en una paraula: impublicables
    Gràcies pel vostre seguiment incondicional

  4. Esteve ha dit:

    Caram Manel, no dones a l’abast, se’t acumula la feina!! Ara, “mister Anser”! Només falta que torni a les Azores, reciti els “alumeiadelsmots” d’en Maragall, parli de les “chapitas” dels cotxes i repeteixi el “estamos trabajando en ello” amb marcat accent texà (ups, perdò, en LETWMià -Lengua Española de Tejas con un Whisky de Más-)… Uufff!! És un bucle o el dia de la marmota?

  5. Gemma ha dit:

    Quin país més estrany!
    Apareix una mòmia per la tele i a tots ens agafa por…
    Però voleu dir que no seria bo que aquest fatxenda tornés a la vida política? Voleu dir que si això passés, no seria l’última empenta que necessitem per fugir d’Espanya?

    I el dibuix d’avui? GENIAL!!!
    Ets un crak i no només pel dibuix sinó per tots els comentaris, links…quina sort que tenim de conèixer el teu blog, tot plegat se’ns fa menys feixuc i més suportable.

  6. Albert ha dit:

    Bon dia Manel
    El dibuix molt bo. Espero que no entris en la teva època negre com en Picasso a la blava.
    Aquests individus creuen estar en el mes alt de la muntanya moral, i que els demés tenim vertigen.
    El fet de físicament no tenir mitga hòstia, i possiblement per ser impotent, es el que el fa perillós, degut a que o vol compensar les seves mancances amb el poder polític.
    Mama PPooooooooooooooooorrrrr!!!!!!!!!!

  7. mafalda ha dit:

    Bon dia Manel!!! Ja m’ho temia, Franco ha ressuscitat!mama,mama quina por….Felicitats per la caricatura.

  8. TERESA ha dit:

    Els criminals sempre tornen al lloc del crim…
    Aquí el teniu.

  9. ESTER ha dit:

    No crec que hagi marxat mai…

    Ester

  10. JORDI ha dit:

    Hola a tothom. Soc el Jordi i donc la meva opinió per primer cop al blog d´en Manel.
    Es cert que es tracta d´un politic que fa por. Només cal repasar els anys del seu mandat. Fals i mentider. (Atentats a Madrid). Corrupte. (Bombolla inmobiliaria. Pagaments del PP. Casament de la seva filla, etc). Mesianic. (O jo, o el caos). Aquest hipócrita pensa que está en possessió de la veritat divina, i a més per alló de “Una, Grande y libre” ens la te jurada. Es clar que Espanya es un païs conqueridor e imperialista per naturaleça, historia i cultura. Raons per marxar ben lluny el mes aviat posible.
    Amb Espanya prou que sabem com ens va i el futur que ens espera. ¿Probem a dirigirnos com un poble catalá lliure? Salut.

  11. Nuri Claveria Vinardell ha dit:

    Envolica que fa fort Manel! Certament que aquest dies la teva creativitat està al màxim nivell. Tota aquesta colla d’impresentables maxacadors de Catalunya estan nerviosos i ens ataquen i menyspreuen constantment això vol dir que tenen por.
    Moltes felicitats pel teu treball. M’encanta el dibuix de l’Asnar.

  12. Ramon Martori ha dit:

    Dintre del meu optimisme pessimista veig clar que faran el que calgui per derrotar-nos. Si necessiten treure el Sant Cristo Gros ho faran; i tant que ho faran. Ressuscitaran quantes mòmies necessitin i s’inventaran totes les mentides del mon. Son així de rastrers. En algun dibuix teu he vist que en mostres algun com una serp. Si algun dia accidentalment la Camacho és mossega la llengua morirà enverinada. Però de serps ho son tots.

  13. Josepeljubilatemprenyat ha dit:

    Noi tens molta raó, la situació és molt preocupant. Mai hagués pensat ni en els pitjors malsons que viuria i patiria el que ara estem patint.
    Ara ja soc JosepeljubilatemprenyatiESPANTAT

Deixa el teu comentari