El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
MONTORO EL TRINXERAIRE

MONTORO TRINXERAIREEscoltant el cínic i maquiavèlic Montoro, dona la sensació de que la fita que s’han proposat ja no és solament l’empobriment de Catalunya. L’interés que realment els mou és la total aniquilació del poble català.

Jo no tinc de ser “políticament correcte” doncs no en soc jo de polític (Déu me’n guardi!), per tant dic el que penso i sento emparant-me en la llibertat d’expressió.. Per a mi aquest personatge es fatxenda, infame, vil i menyspreable a més de mega-mentider.

No l’estic insultant ni faltant al respecte… res més lluny de la meva intenció!!!, solament estic dient veritats de l’alçada d’un campanar. Qui si que insulta, i molt, l’intel·ligència de tots els catalans és el Montoro. Ens enganya (al menys ho intenta) ens roba (ho aconsegueix) i ho fa rient-se de tots nosaltres.

Perdoneu-me però aquesta mena d’individus, i d’altres (masses) del seu partit que li fan el joc i riuen les gràcies, els vull fora de Catalunya… ben lluny,  on no puguin fer-nos mal.

Com és possible que menteixi de la manera que ho fa sense que li creixi molt el nas…? Potser li creix un altre apèndix amb l’objectiu de poder fer-nos més mal quan ens sodomitzi.

0711 08h (Dijous 11-07-13) EL MON A RAC1-Part 2

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

11 Comentaris to “MONTORO EL TRINXERAIRE”

  1. Albert ha dit:

    Hola Manel bon dia
    Preciós dibuix del titular dels pressupostos, posat en “faena”.
    Va donar l’ordre molt clara de res de discussions polítiques. “Es en els diners on s’ha de estrènyer les clavilles als catalans”, de política i sobiranisme que en parli el Sr. Mas,
    Ja va ser ministre d’hisenda en la administració de l’Aznar, te molt clar el nostre punt dèbil, i com una hiena, esta estrenyent on ens fa mes mal. Certament es l’enemic a abatre.

  2. llucia ha dit:

    Jo pensó igual que tu, aquest home no té ni dret ni a respirar. No crec que se li pugui dir res més; es un fastigós poca vergoya.

  3. Santi48 ha dit:

    Manel, aquesta gent : Montoro, Aguirre, Aznar, Wert i cia. son de la Faes, descendents directes d’aquell famós, tristament, Conde Duque de Olivares, ja sabeu amb quin decret. Penseu que el que mana és Castella, a Madrid tot l’aparell d’estat i funcionariat és castellà i tenen la perifèria com les colònies,el problema és que la resta de perifèrics han caigut i no s’adonen de les conseqüències.

  4. gemma ha dit:

    Dues apreciacions al teu comentari:

    Primera: Quina llàstima que no et dediquis ni tinguis intenció de dedicar-te a la política, segur que el país funcionaria molt millor. Vinga, anima’t. Jo et voto, segur!!!

    Segona: Has creat una falsa esperança a molts homes d’aquest país. Desenganyeu-vos: el dir mentides no fa créixer ni el nas ni cap apèndix humà, ni masculí ni femení. Imagineu-vos: si ja és prou difícil trobar un home honest…que no enganyi…penseu què passaria si a sobre existís la possibilitat que algun apèndix s’engreixés només pel fet de dir mentides… (ja ho veiu, avui m’ha sortit la vena feminista)

  5. toni ha dit:

    Mireu, quan un polític perd els papers d’aquesta manera (a la gravació noto en Montoro agressiu… i sovint un s’hi torna quan se sent insegur, nerviós, agredit… ) és perquè hi ha quelcom que l’amoïna molt. Ja fa uns dies…mesos…que Hisenda té en el punt de mira de les seves inspeccions a qualsevol persona o entitat catalana de tota mena (particulars, empresaris, entitats esportives…). Segons les fonts consultades, aquesta actuació és descaradament desproporcionada, ja que aquí l’estem patint molt més (moltíssim més) que a altres comunitats.
    I ara, permeteu-me una lectura en positiu: voleu dir que aquesta inquisició (perdó, institució) no està prement la mamella per aconseguir els darrers brins de llet, convençuda que la vaca deixarà de pasturar en el seu territori? Tant de bo sigui així!!!.

  6. Noemí ha dit:

    Hola Manel!!!!
    Fastigós tot,però tot,no és salva res…

  7. Albert ha dit:

    Hola Manel
    Pot ser que el Sr. Bárcenas acabi ajudant-nos.
    El Sr. Montoro, a pesar de tenir tres pisos a Madrid no havia renunciat a 1823,86 € , dietes allotjament, això ens dona una idea de la cobdícia d’aquest individu, que estan situat a l’alçada de ministre, tampoc renunciaria al sobresou.
    Si cau el govern, arrossegarà a tota la cúpula de corruptes, incloent-hi l’Aznar, si la democràcia es com hauria de ser, (pot ser somio truites).

  8. Gemma ha dit:

    Sí, jo també penso que ens ha sortit un aliat inesperat. Però crec que l’amic Bárcenas es mereix un dibuix a part.

  9. Baldiri Cuscurulle Nasiró ha dit:

    Hola Manel bona tarda
    Jo crec que el prepotent del Montoro, esta molt nerviós, perquè els esdeveniments s’estan desenvolupant en un sentit en quepot ser no tindrà tems d’acabar el punt 1 del “plan Aznar”. Possiblement perquè caurà el Rajoi, i rere d’ell el propi Montoro (entre altres corruptes). No aniràn a la presó, perquè no es podrà demostrar res, però políticament tindran un fort desgast.
    L’ultima andanada del Sr. Montoro, obligar a la Generalitat a pagar a 30 dies, mentrestant el govern central paga quan vol, o directament no paga.
    Recorda, segons Vidal Cuadras, punt 1: escanyar la Generalitat econòmicament perquè faci fallida.
    Punt 2: El govern central intervé la Generalitat.
    Han de passar al punt 2 abans de perdre el control del govern, això es el que el té nerviós.

  10. Vicens Ont. ha dit:

    Hola Manel
    El dibuix l’has clavat, a mes te comunique que un (govern amb problemes de credibilitat), l’hi va entregar la medalla “La cruz Real y Distinguida, Orden Española Carlos III”
    La seva manca d’escrúpols, i possible recepció de sobres marrons, es opcional. Probablement en eixe partit, pugues ser honrat sols fins que arribes a un cert nivell, mes amunt del qual la corrupció sigui un sistema prèviament establert.
    També forma part del “Comité Ejecutivo Nacional” que son els que volen executar Catalunya.
    “Ellos se lo guisan y ellos se lo comen” (Marca España)

  11. JORDI ha dit:

    És mes del mateix i no saturaran. El 1714 ens van conquerir i ara se n’ha n´adonen que sols tenen el territori. Pro es clar, ho volen tot i això els angoixa. Veuen que el “sufler” no baixa i que malgrat totes les accions de càstig portades a terme al nostre país, el sentiment català cada cop es mes viu i present.
    En Montoro, al igual que la resta dels polítics espanyols que ens governen son clarament anti-demócrates i del tot menyspreables. Indignes del nostre respecte, ja no només catalans sinó com éssers lliures, educats i civilitzats. Cada dia que passa es fa mes irrespirable aquesta pudor i cal tornar a respirar aires purs de llibertat.
    Salut per tothom.

Deixa el teu comentari