El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
ATENTS AL QUE ENS ESPERA

Així dibuixaven els del ABC el que passaria als “sediciosos” catalans en cas d’una separació de Espanya:

portada ABC 160913 JPG

L’erraven de ple. La realitat serà aquesta:

pluja sobre la península

ERGO: Cal separar-nos de Espanya el més aviat possible. Cal aconseguir la independència JA!!!. Cal que no escoltem les mentides dels manefles a las ordres del PEPE fora i dins de casa nostra (la Camacho, p.e.). Cal que no ens deixem seduir amb petites almoines amb les que intentaran despistar-nos. Fa massa segles que aguantem esperant un diàleg i un acostament que mai ha arribat –ni arribarà-. Cal que no ens deixem entabanar amb prediccions de futurs apocalíptics. Tot és fruit de la mentida, la frustració i el desesper que els provoca la perspectiva de quedar-se sols, sense el magatzem de recursos, econòmics entre d’altres, que els ha suposat Catalunya al llarg del segles.

Encara no han entès que no son els polítics els “culpables” d’aquest moviment; ells no hi tenen res a veure-hi; quasi bé tots s’hi’ han vist abocats sense ni saber com, tot i admetre que alguns ho estan portant amb molta dignitat. Esperem que no s’ensorrin ni s’abaixin els pantalons davant l’ofensiva que tenim al damunt i que cada cop serà més dura.

Som la gent de a peu, el conjunt dels catalans que no volem ser majoria silenciosa, i que per això ens hem manifestat i apressat als nostres polítics a posar fil a l’agulla per aconseguir, d’una vegada per totes, la tan anhelada independència.

Si no defallim ho aconseguirem.

 

14 Comentaris to “ATENTS AL QUE ENS ESPERA”

  1. glòria ha dit:

    Trobàvem a faltar els dibuixos i comentaris.
    Senyal que estàs millor.
    Fins aviat Sebastià i Glòria

  2. Carmen Segura, Antonia Martínez, Lluis –Manresa- ha dit:

    Manel que alegría ver otra vez tus agudos dibujos. Pensabamos que te habia pasado alguna cosa.
    Empiezas bien con este dibujo que has hecho es muy divertido y contesta con ironia la opinión de los enemigos de Cataluña. Si señor, La lluvia es vida. Que se enteren que Cataluña sin la España opresora será próspera.
    Por favor, no nos tengas tanto tiempo secos de dibujos i opiniones acertadas y divertidas.

  3. JORDI ha dit:

    Enhorabona per la tornada. Ja en teníem ganes.
    ¿Parlem de presupostos pel proper any? Quina cara dura gasten aquets del PP. El Montoro ens diu que son els que Catalunya mereix i afegeix que tením que tornar a ser la “locomotora” de l´estat espanyol. Quina barra.
    I jo hem pregunto que no pot ser que siguin així de rucs, insensibles e ignorants de la realitat. Crec que es una posició de força, de espanyolisme ranci i conqueridor. Els que pensaban en una posible tercera via ja se la poden treure del cap. Només hi ha una, LA INDEPENDENCIA d´un estat que ens castiga i ens durá a la miseria social i económica si no sortim JA.

  4. Albert ha dit:

    Hola Manel bon dia.
    Celebro que estiguis millor, ja que en aquests moments ets molt necessari.
    El Sr. Rajoi demana gestos de grandesa, mentre el Wert va posant llenya perquè el Bouzá pugui anar encenent foc.
    El Montoro per, animar als catalans que encara no ho tenen clar, intenta seduir-los amb cants de sirenes com ara reduir un 25,5 % la inversió directa a Catalunya.
    Només cal tenir un nivell de intel•ligència lleugerament superior al d’un ximpanzé, per entendre fins i tot que la tercera via es fugir cames ajudeu-me de aquesta Espanya.
    Però bé, pas a pas, ara l’important es la “Migdiada Catalana del 12 Oct.” Com va dir el Cela “Siesta de pijama y orinal”. Després la cassolada del 17 d’octubre, etc. etc. i endavant fent camí.
    Salutacions

  5. Gemma ha dit:

    Que bé que hagis tornat, quant t’enyoràvem!!!

    És ben veritat que patir les inclemències del temps fa que els territoris es tornin més forts i valents.
    Doncs que ens plogui tot el que convingui que un dia o altre sortirà el sol.

  6. lita ha dit:

    Felicitats Manel,
    Bonic dibuix, no veieu com s’enlaira Catalunya? I es q quan ens alliberem de la carrega q arrosseguem serem imparables.
    Bon cop de fals!

  7. Baldiri Cuscurulla Nasiró ha dit:

    Hola Manel
    El teu magnífic dibuix, marca l’únic punt que actualment Espanya utilitza per fer-nos por. Si tinguessin mes arguments no estarien agafant-se a aquest tema com a un ferro roent, dient que els estats europeus no ens donen la raó.
    Els estats europeus simplement estan callats, que no es el mateix. (El que calla, no siempre otorga, a veces no tiene deseos de discutir con idiotas.)
    I el paraigües europeu, que segons ells els cobreix, costa uns diners. Diners que no tindran en la mateixa quantitat si no ens tenen de pagans.
    Tampoc tindran el mateix pes demogràfic, i per tan tindran de re negociar condicions. El paraigües serà mes petit.
    I per contra, Espanya es aportadora negativa de la comunitat (rep mes del que paga). Els homes de negra coneixen els números, i a ells el Montoro no els pot enganyar.
    Catalunya, a través de Espanya, es aportadora positiva de la comunitat, per tan costa de pensar que faran fora de la comunitat 7.500.000 europeus POSITIUS. (trobaran la solució per enquibir-nos, i ràpid)
    Siguem POSITIUS.

  8. JORDI ha dit:

    Quand Rajoy parla de pensar i analitzar molt les decissions a pendre, tenint en compte les consequencies que poden produir, només parla pels catalans; ells es queden fora de les seves propies paraules. Es un clar síntoma de dictador. Quand reclama gestos de grandesa pasa exactament el mateix, sols parla pels altres, no pas per ells. Tot molt democratic. La grandesa esmentada pel Rajoy fa la mateixa pudor que la de “una, grande y libre” ¿No us a sembla?

  9. Anna Maria ha dit:

    Genial!
    Aquest dibuix és tan eloqüent i aclaridor que no hi ha res més a dir; Ja ho diuen: una imatge val més que mil paraules.

  10. Rosa M. ha dit:

    Aquest punt de vista, aquest pessic d’humor a la nefasta realitat que estem vivint, ajuda a mirar-nos tot el que ens passa d’una forma més distesa.
    Gràcies per dibuixos com aquest.

  11. Vicens Ont. ha dit:

    Bon dia Manel
    M’alegra molt gaudir novament dels teus dibuixos.
    Felicitats a tots per el èxit de la Via del 11 S.
    Companys meus, varen poguer estrenar la nova frontera entre Catalunya i Espanya. No la varen muntar els mossos d’esquadra com havia anunciat el govern central “Cataluña quiere levantar fronteras”. La va muntar la guàrdia civil impedint a ciutadans valencians, passar a Catalunya, l’hòstia.
    Salud i €

  12. Toni ha dit:

    Ben retrobat, amic Manel.

    He trobat molt a faltar les teves contribucions. Són moments que tots hi hem de ser, i encara que comptem amb l’ajut de personatges com en Florentino Pérez, que a través de les seves inversions en plataformes de recerca de gas pretén d’esberlar Catalunya, no ens en podem refiar perquè, tant maldestre com és, de segur que no resseguiria amb precisió la línia de la Franja.
    T’animo, doncs, a continuar esberlant el país fins a lliurar-lo d’aquest gran llast que no ens deixa ni créixer ni expressar-nos d’acord amb la nostra voluntat. Una abraçada!.

  13. JORDI ha dit:

    Avui hi sentit a TV3, que el Sr. Montoro a dit a les Corts, es a dir, a tot el pais, que a Espanya no s´ha baixat el sou als treballadors. Fa uns diez al Japó, el Sr. Rajoy, va intentar captar inversió nipona, declarant que a Espanya s´ha reduit el sou als treballadors. Es difícil ser mes inútils. Menteixen descaradament i ho fant sense cap pudor, com si tal cosa, prenent el pèl a tothom i a la cara. Cada dia que pasa ens donem mes compta que ahir era tard. Cal espabilar.

  14. Albert. ha dit:

    Hola Jordi
    Perdona, però els preus no baixen, ”s‘estan moderant”. En l’equilibri salarial, la moderació de preus deu preservar en lo possible la capacitat adquisitiva.
    “Tres visites de psicòleg a la setmana. Tut… tut…tut…”

Deixa el teu comentari