El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
EN MONTORO, EL MINISTRE FATXENDA I MENTIDER (COM TOTS)

Sovint em pregunten perquè dibuixo de la forma que ho faig a tota aquesta gentuza instal·lada en el poder i en la economia. Què em reporta a mi fer-ho si, al cap i a la fi, no aconseguim res doncs les coses continuen com estan.

Bàsicament pretenc contribuir a la difusió de la mena de casta dirigent que patim. Ridiculitzar-los i desprestigiar-los  (que tampoc faria falta doncs ells sols, amb el dia a dia, ho aconsegueixen amb escreix). Intentar convèncer al personal de a peu, com jo, perquè prengui consciència de que entre tots aconseguirem expulsar-los. I per què em relaxa i quedo descansat, tot confiant que alguns dels meus dibuixos els arribin i, com a mínim, algun d’ells s’emprenyarà  ni que sigui una miqueta.

Com sempre dic:

“Al cap i a la fi si són com són és més divertit riure’ns-en que lamentar-ho”

Dit això anem al tema d’avui:

No calen comentaris a la nefasta acció de govern del “pepé”. Però n’hi ha un que el tinc especialment entravessat; un dels ministres més grisos, maquiavèlics, rastrers, mentiders, burleta… que hem agut de patir mai… l’inefable CRISTOBAL MONTORO:

MONTORO RATA DE CLAVAGUERA  r

un dels principals artífexs del pla per robar i ofegar econòmicament Catalunya, entre d’altres vileses.

Tot seguit us copio unes frases d’aquest individu.

“Los sueldos no están bajando, si no que están moderando su crecimiento”

“España está en movimiento y muy pronto deslumbrará al mundo, […]. Es un país que va a una velocidad de crucero que no era pronosticable.”

“No es cierto que España haya sufrido una burbuja inmobiliaria, si no, en todo caso, una burbuja financiera”

“Los españoles encontrarán trabajo en las administraciones o donde sea… (?).

“Los problemas del cine tienen que ver con la calidad”

I la última, als MATINS DE TV3, el passat dimarts dia 12:

 “España saldrá de la crisis porque Cataluña la sacará de la crisis” 

Aquesta darrera traduïda al català vol dir:

“Ni consulta, ni dret a decidir, ni autodeterminació, ni independència ni hòsties. Seguireu així, ben enganxats per què puguem munyir-vos fins la darrera gota.”

Aquestes frases, com la majoria de les que vomita aquest fatxenda, son un insult a la intel·ligència de tothom… Creu el Sr. MONTORO que tots som a la seva imatge i semblança, o sigui, curts de gambals…?

No em cansaré de dir-ho i demanar-ho, em de fer pinya i, pel bé de tots, desfer-nos d’aquesta colla de lladres i mentiders. El PEPÉ no vol governar per el bé de Catalunya ni de Espanya, vol el poder per fer i desfer segons els convingui; el volen per enriquir-se. Enyoren els temps de la dictadura (de fet en son els hereus) i pretenen arribar a situacions similars  de submissió i opressió. Amb ells la corrupció i la mentida s’ha instal·lat al poder.

No perdem de vista, però, que el PSOE i el PSC   (PartidoSocialistaCastellano)  estan tallats amb els mateixos patrons, al menys pel que fa en la actitud contra Catalunya i els catalans. Anem amb compte.

És urgent: INDEPENNCIA  JA!!!.

12 Comentaris to “EN MONTORO, EL MINISTRE FATXENDA I MENTIDER (COM TOTS)”

  1. Gemma ha dit:

    Doncs mira, aquesta vegada agraeixo la sinceritat del Ministre.
    Amb la frase: ” España saldrá de la crisi porque Cataluña la sacará de la crisi”, trobo, que per una vegada a la vida, diu una veritat com una catedral.
    Ens reconeix que som el motor de l’Estat, la gallina dels ous d’or, la mamella que sempre raja i gràcies a la qual moltes comunitats viuen a base de subvencions.
    Aquest comentari, no crec que hagi agradat gaire al Monago, al Feijoo o a la Susana Díaz. Representants tots ells de comunitats super-ultra-mega subvencionades.
    D’altra banda, permetem un comentari al teu dibuix; de bon rotllo, eh?
    Crec que has representat al Ministre molt, massa, agraciat. Sembla un simpàtic ratolí, tot i que la cua ja es veu que és de rata.
    Passejant pel teu blog, he vist que en una altra ocasió vas caracteritzar al Montoro com una hiena, bèstia, trobo, molt més encertada per representar-lo. Encara que, clar, les hienes no mengen formatge de colors.

  2. MANEL R. ha dit:

    SI NO TINGUES EL RETIR FABRICARIA GUILLOTINES

  3. Noemí ha dit:

    M’encanta el dibuix, molt encertat, però encara hi falta alguns personatges més,”rates”…

    INDEPENDENCIA JAAAAAAAAA!!!!!!

  4. Aureli ha dit:

    les rates abandonaran el vaixell les primeres.
    A més saben que no ens poden deixar marxar ja que s’enfonsaran a la miseria més absoluta.
    Salut i Republica Catalana

  5. SALVADOR ha dit:

    JA SABEM COM LESGASTEN AQUESTA GENT, ENREDANT PER QUÍ ENREDANT PER LLÀ, COM HO FEIA EL PARE D’EN PERET…
    NO ENS EN SORTIREM D’AQUESTA GENT FINS ACONSEGUIR L’INDEPENDÈNCIA; PERÒ LA COSA ANIRÀ PER LLARG I NO VULL ATURAR-ME A PENSAR EL PITXÓR D’AQUESTA GENT; SERÀN CAPASSOS DE TOT, I DE TOT…
    MANEL… ETS UN KRAC DIBUIXANT…
    VISCA LA NOSTRA TERRA LLIURE!!!

  6. Maria Verdaguer, Antonia Martinez, Carmen Segura -Manresa- ha dit:

    Buen dibujo como siempre. Demasiado bueno. Lo has dibujado como un ratoncito amable, y no es asi. es una rata de cloaca, tenias que haberlo hecho asqueroso lleno de pustulas, enfermedades, llagas y rodeado de porqueria por todas partes. Este hombre es despreciable y nos odia mucho.

  7. Anna Maria ha dit:

    Tens tota la raó Salvador.
    Aquest Manel és un crak dibuixant i també denunciant la situació d’ofegament que viu el nostre país.
    Però juntament amb la denúncia pura i dura, sempre guarda un raconet pel bon humor i un somriure.

  8. llucia ha dit:

    Tu en fas el retrat, és un fatxenda :

    I jo dic una persona sensa vergonya, un poca-vergonya.

  9. Albert ha dit:

    Hola Manel bon dia
    Magnífic dibuix que reflecteix la pura realitat actual.
    El Sr. Montoro es mira Catalunya com sempre , com la gran solució. No recorda en absolut, i (per el que llegeixo, no es l’únic), que gracies a la pressió que s’ha exercit contra Catalunya, gracies als robatoris més o menys descarats i a les pressions continuades, ara Catalunya ja no es el primer motor de la economia Espanyola, si no el quart.
    El SR. Montoro farà bé en anar pensant en altres motors, als que ha estat amamanta’n els d’arres anys, perquè l’ajudin a sortir de la crisis, dons Catalunya esta arruïnada, cansada, i el mes lamentable, no te les mes mínimes ganes d’ajudar-l’ho.

  10. JORDI ha dit:

    Bona tarda Manel i comentaristes tots.
    Els amics de Manresa diuen que hauríes de haber dibuixat la rata d´en Montoro molt pitchor, amb pústules, llagues, inmundicia, etc. Peró no tenen raó perquè en aquest cas no sabríem si et referíes al Montoro, al Wert, al Rajoy o també podríes haber dibuixat a la Cospedal, a la Soraya, a la morritos de la Alicia, a la Rosa Díez, o a tants i tants que s´arrosseguen per les clavegueres de l´estat dictador que ens ha tocat viure. Tota aquesta tropa fan igual de fàstic. Es urgent fotrel’s fora. Salut a tothom.

  11. marta ha dit:

    Espanya es una clavaguera amb un fotiment de rates!!! felicitsts Manel pel dibuix es del tot encertat.

  12. Baldiri Cuscurule Nasiró ha dit:

    Bon dia a tots
    Coneixem el Pepe i les seves brutes estratègies, però no perdem de vista el PSC. Als catalans ens han traït els anglesos, els francesos, però sobra tot, alguns catalans

Deixa el teu comentari