El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
ARA ÉS L’HORA SEGADORS…

AIXÒ ELS FA POR, MOLTA POR: URNA MÉS VOT

 

Per a ells les urnes son com els alls o la llum del sol per als vampirs… de fet son vampirs xucladors.

ARA ÉS L’HORA. Ja s’ha posat fil a l’agulla. Ara tots junts hem de guanyar la independència.

Ha arribat l’hora de caminar ferms i decidits cap a ser un Estat Lliure. No és tracte de deslliurar-nos de Espanya, és tracte de fugir d’uns governs que, al llarg dels segles, ens han vist com el rebost a on fotra  mà constantment per cobrir les seves necessitats mentre ells jeuen a la palla. Uns governants espanyols que ens han tractat sempre com a “territori conquerit” i que no ens han respectat mai.

Ara s’acosten uns mesos difícils. Faran, com sempre, l’únic que saben fer: MENTIR. S’empescaran les mil i una per posar pals a les rodes de la nostra llibertat de decidir quin futur volem.

Diu en Marianu (*):

“No puedo ni quiero autorizar ninguna votación. El gobierno no puede negociar con algo que es de todos los españoles”

Els catalans no som propietat de ningú. Fa temps que és va abolir l’esclavatge. En tot cas Catalunya, la NACIÓ CATALANA,   que és propietat dels catalans.

No vàrem ser “espanyols” de bon grat. Ens van conquerir mitjançant la brutalitat i l’ús de las armes; els únics arguments utilitzats pels diferents governs d’Espanya al llarg dels segles –no en coneixen d’altres-.

A propòsit… On son els socialistes catalans…? de ben segur que amagats darrera del PEPÉ i el CIUTADANS… dic catalans per anomenar-los d’alguna manera.

CADENES 9 novembre 2014

(*) A propòsit… no hi havia un còmic que es deia “MARIANICO EL CORTO”…?  segur que és el Rajoy reciclat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 Comentaris to “ARA ÉS L’HORA SEGADORS…”

  1. SALVADOR ha dit:

    Ara és l’hora! cal anar tots junts per guanyar la independència. Hem de caminar ferms i decidits, volem ser un ESTAT LLIRE!

  2. Albert ha dit:

    Hola Manel, magnífic dibuix
    Però la segona part “Novembre 9 2014” (Segarem cadenes), podries haver-l’ho titulat ” “somni 2”, ja que no votarem res.
    La pregunta, ha demostrat una gran intel•ligència per part del president, i d’una gran predisposició per par dels altres partits col•laboradors. El moment de presentar-la, solapant-la en el tems amb el simposi, ha estat d’una estratègia sublima.
    Desprès de passar per el parlament, ho presentarem a las “Cortes”, allà ho tombaran. Mes endavant presentarem la llei catalana de referèndums, que ens enviaran ràpidament al “Constitucional” on també ràpidament serà denegada.
    Sols podríem fer el referèndum de una manera jurídicament il•legal. Que es el que estan esperant per suspendre la Generalitat. (NO ENS INTERESA)
    Sols ens queda tenir paciència esperar al 2015, i fer unes eleccions plebiscitàries.
    Seguim fen les jugades necessàries, dons el tems juga a favor nostre, els mitjans i els pobles solen posar-se de part del dèbil i en contra dels governs antidemocràtics.
    L’article 1.2 de la Carta de les Nacions Unides ens dona la raó

  3. Gemma ha dit:

    En relació al dibuix d’en Manel, us presento la nadala d’aquest any (amb la música del “Fum, fum, fum”). Que consti que no és meva:

    “El proper nou de novembre, sí, sí, sí
    El proper nou de novembre, sí, sí, sí
    Votarem en llibertat
    Serem estat
    Serem estat
    I tindrem independència
    Se’ns acaba la paciència
    Sí, sí, sí!!!”

    Queda molta feina a fer però sobretot, no perdem el bon humor i les bones maneres. Cada vegada és més a prop, més a prop. ..

  4. JORDI ha dit:

    Reconec l’emoció del moment. El fet de sentir que aquests son uns moments històrics i que pas a pas anem avançant cap al fet de lluir un DNI, en el que consti la nostre nacionalitat catalana, me’n coratge. Ja tenim pregunta i data, però també tenim un camí ple d’entrebancs, alguns potser inimaginables a hores d’ara; ves a saber del que seran capaços els de sempre. Fins ara ens ho han demostrat en repetides ocasions. Son bruts, foscos, fatxendes, i estan encabritats al veure que el suflé no solament no baixa sinó que creix i creix.
    No se si podrem fer o no el referèndum, si haurà eleccions plebiscitaries o quin ha de ser el camí, però avui he brindat amb cava pel dolç moment que vivim. Les victòries s’han de paladejar. Salut i felicitats als nostres polítics per la demostració de coherència i responsabilitat que han demostrat.
    Salut.

  5. marta ha dit:

    Ara mes que mai INDEPENDÈNCIA!!! Tots junts vencerem.

  6. Albert ha dit:

    Hola companys bona tarda
    Al Sr. Gil Tamayo de la “Conferencia Episcopal” no l’hi ha semblat gens be la pregunta, i sobretot la consulta.
    Diu que els bisbes espanyols coneixen molt be la doctrina de l’església al respecte. No es de estranyar, després de tants anys portant al Franco “bajo palio”.
    El que l’hauria de preocupar-l’hi es haver de fer les misses per video-conferéncia, degut a la poca vocació que tenen últimament.
    Almenys no ens ha amenaçat amb l’ infern, ja que el Sant Pare va reconèixer que aquest no existeix. No tardaran massa a reconèixer que el cel tampoc existeix, i el tal Gil haurà de cercar un altre “curro”.

  7. Albert ha dit:

    Hola companys torno a ser jo
    La veritat es que no he pogut dormir, pensant en que vaig a cometre una immoralitat.
    La resposta es democràtica i clara, SI-SI, però immoral?
    Jo demanaria a la “Conferencia Episcopal Catalana” un pronunciament clar. Cert que el pes demogràfic dels feligresos catalans davant dels espanyols deu ser mínim. Però mereixem conèixer a quin grau de immoralitat ens enfrontem.
    Pot ser comparable mes o menys, al dels “Bisbes Pederastes” que corren per aquest mont amb tota immunitat, i que va anar del canto d’un duro no n’entra un al conclave, per ser elegit nou Sant Pare.
    QUINA IMMORALITAT ??.

  8. JORDI ha dit:

    Albert. L´ església en general i la “Conferencia Episcopal Espanyola” en particular, no deixen de ser institucions de poder pel que estan molt desprestigiades, màxim tenint en compte que el seu cap ja li va dir a Poncio Pilatos, que “mi reino no es de este mundo” i en canvi aquest d´aquí erra que erra. Diuen que Jesús també va dir, “haced lo que ellos dicen pero no lo que ellos hacen”. Aquest ja sabia de que anava i així va acabar per dir veritats.
    Els de la conferencia (en minúscula) mes els hi valdria netejar casa seva, que prou merda tenen per treure. Temes de primer ordre de la vida real com l´avortament, homosexualitat, us del condó, i les aberracions comeses per capellans i bisbes a tot el mon violentant menors, els desacrediten per parlar de res. Son repressors i fatxendes.
    Ja sabem que com a clans de poder, estan a la dreta de la dreta, fen el joc brut que calgui per seguir a la mamella d´un país que els ha protegit sempre malgrat que es declara aconfessional. ¡Quin fàstic tot plegat! Salut

  9. JORDI ha dit:

    Alícia Sánchez Camacho ens està fent molt de mal als catalans, malgrat que també es cert que ella sola aconsegueix onades de nous independentistes indecisos fins ara. Les seves declaracions ahir a Catalunya Radio, a favor de la suspensió de la autonomia catalana, son esfereïdores i demostren la nula capacitat democràtica d’aquesta dona que ens insulta i menysprea constantment. Es “la voz de su amo”, i com a tal m’esgarrifa sentir-la una i altra vegada dient sempre el mateix.
    Salut.

  10. Albert ha dit:

    Hola Jordi bon dia
    L’ultima vegada que la Camacho va fer campanya, va ser fent una ruta per els centres de la gent gran, dient-los que perdrien les pensions. (mama por).
    Ara amenaça amb desembarcar a Catalunya per fer una campanya per el NO, (Incomprensible si no ens deixessin votar).
    En aquest desembarcament anirà acompanyada de tots els pesos passants del pepé, que son els que han fet tot el que van dir que no farien. Possiblement la ruta aquesta vegada la farà pels centres de “Demència Senil”. D’altre manera ho te difícil que se l’escoltin.
    BONES FESTES A TOTS