El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
DE L’ÚS QUE EL T. C. FA DE LA DEMOCRÀCIA, O DE COM “TREBALLEN”

TRANQUEM CADENES   001 copia

No ens han de estranyar els esdeveniments dels darrers dies. El TRIBUNAL CONSTITUCIONAL actua com ho ha fet sempre: Al servei del govern seguint fidelment els seus dictats, tot i que això suposi el menyspreu de les normes democràtiques més elementals.

Els membres d’aquest tribunal son servidors fidels i incondicionals de qui els dona de menjar. Estan totalment sotmesos al poder i plegats als seus dictats.

Només així és pot entendre que, en una democràcia, 12 individus puguin imposar el seu parer dictatorial, irracional, dèspota i interessat davant la voluntat de milions de ciutadans, que no reclamem res més que el dret a votar per expressar la opinió de manera pacífica i democràtica.

L’ “ORDENO-I-MANDO” del seus “amos” (el govern del pepé) l’han complert en menys de 24 hores… ni s’han llegit la documentació, és materialment impossible fer-ho entre el temps transcorregut des que l’han rebuda i han sentenciat.

Per el recurs presentat per la  Generalitat Catalana  tardaran un mínim de 3 mesos en dictar resolució…

Tots plegats són una colla d’impresentables!!!!

Però… AL CAP I A LA FI, SI SÓN COM SÓN, ÉS MÉS DIVERTIT RIURE’NS-EN QUE LAMENTAR-HO.

Així “treballen”:

TRIBUNAL CONSTITUCIONAL  i  democracia

6 Comentaris to “DE L’ÚS QUE EL T. C. FA DE LA DEMOCRÀCIA, O DE COM “TREBALLEN””

  1. Gemma ha dit:

    Ja ho deia en Llach fa més de 40 anys:

    Siset, que no veus l’estaca
    on estem tots lligats?
    Si no podem lliiurar-nos-en
    mai no podrem caminar.

  2. Albert ha dit:

    Hi ha una dita castellana que diu “no cagues donde comas“.
    Al nacionalisme espanyol, i (sobre ells, el tribunal constitucional) han demostrat que els és igual perjudicar-se a si mateixos, si d’aquesta manera aconsegueixen perjudicar Catalunya.
    Recordem els versos d’aquell republicà.

    Castilla miserable, ayer dominadora,
    envuelta en sus andrajos,
    desprecia cuanto ignora.

    Antonio Machado

  3. Sebastiá ha dit:

    Jo Del PP crec que ni caldria portar-ho al T.C. Dons no els cal llegir-se res de res del contingut dels informes; amb el dictamen del govern en tenen més que suficient.
    Es vergonyós lo que esta passant, però estan quedant ben retratats davant d’Europa i el Món.
    Per cert molt ben encertats els dibuixos

  4. Toni ha dit:

    Tot plegat fa tant de fàstic que a casa se’ns ha disparat el consum d’aigua: cada vegada que algú em diu espanyol haig de córrer cap a la dutxa per treure’m la flaire que se’n desprèn.

    Però cal dir-ho: són uns artistes. Estan aconseguint, dia rera dia, allunyar-nos cada vegada més dels seus propòsits. Un petit exemple: mai m’hagués imaginat, fa un parell d’anys, sentir la meva sogra, plena de seny a la seva edat (passa dels 80 anys) renegar de la “gloriosa España”. I com aquest, n’hi tants d’exemples!. Repeteixo: són uns cracks!!!. El meu reconeixement, en aquest sentit.

  5. Luis Segura – Carmen Martínez - Maria Verdaguer - Carmen Segura - Antonia Martínez del Casal de Manresa ha dit:

    Manel, que alegría hemos tenido en el casal. Hoy ha llegado Enrique y nos ha dicho que había visto nuevos dibujos en tu blog.
    Enseguida nos hemos conectado y hemos quedado alucinados ante tus magnitos dibujos y comentarios y como encajan como un guante en la situación que vivimos ahora.
    No obstante pensamos que eres demasido blando. Esta pandilla de peperos, socialistas, ciutadans y demás elementos intolerantes que están en la política merecen todo el desprecio que podamos mostrarles. Aquí por nuestra situación muchos pensamos que no podremos ver nuestra Catalunya independiente, pero por nuestra parte por esfuerzo, ilusión y lucha no quedará. Sentimos un especial odio y asco cuando vemos por televisión personajillos como Sánchez Camacho mintiendo descaradamente intentando sembrar el odio y la desconfianza entre catalanes.
    Por no hablar de los socialistas, que muchos de nosotros habíamos votado siempre y ahora nos han decepcionado con su giro a la derecha y menosprecio de la clase trabajadora.
    Animo Manel, no tardes tanto en poner alegría optimismo y buen humor a la porquería que cada día nos lanzan los políticos peperos i sicarios afines.

  6. dubster ha dit:

    Amb faré pesada però xaval com dibuixes de bé, i realment, jo crec que ens ha tocat viure una guerra, qui son els partits que desprecien a la gent treballadora, on esta la democràcia… i aquest desplants per els catalans i que som com merda i no tenim dret ni a votar, si només fos això, no podem decidir res de res ni on anar a cag.. amb tranquilitat..i perdó per l’expressió.

Deixa el teu comentari