El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
EL T.C. NO ESTÀ SOL…

TRANQUEM CADENES   001 copia

El govern de Espanya i el Tribunal Constitucional tenen aliats dins de Catalunya que ens odien i faran el que calgui per anorrear-nos.

PEPEROS, CIUTADANS, i també una part del  PSC (Partit Socialista Castellà) son sicaris, col·laboradors, que disfressats de partits polítics (?) els ajuden a empastifar, mentir, sembrar la por i intentar (sense èxit) enfrontar-nos entre nosaltres.

No ho aconseguiran!!!!

.TRIBUNALS ESPANYOLS..

4 Comentaris to “EL T.C. NO ESTÀ SOL…”

  1. Gemma ha dit:

    En aquest dibuix m’hi falta un paraigües.
    Ells se’ns poden pixar a sobre però nosaltres estem ben protegits pel paraigües de la força de tot un poble i, de moment, pel paraigües dels nostres polítics.
    Per tant, “pixeu, pixeu…que el procés no s’ acaba!!!”

  2. Anònim ha dit:

    Molt encertat. Avui els alcaldes un 10

  3. Albert ha dit:

    Hola Manel
    Per una vegada, i sense que serveixi de precedent, dono tota la raó a la Sta. Gemma, en que falta un paraigües que recordi la nostre posició i revolució, respecte a la decisió del TC.
    Per altre part, m’encanta la subtilesa amb la que planteges que la portantveu del Pepe a Catalunya, mante una estreta relació amb algun “MEMBRE” del TC.

  4. Jordi ha dit:

    Hola Manel. Que bé que tornem a tenir el teu blog. Están pasant tantes coses referents a la nostra patria, que un mitjá de comunicació com el teu blog es notava molt a faltar. ¡Enhorabona!
    Ara estém “aturats” pel TC. Els nostres politics fa pocs dies ens van advertir que la prudencia i la manca de comunicació oficial era del tot necesaria i vist el que veiem, estic totalment d´acord.
    Tinc dues botelles de cava a la nevera. La primera porta un 9N a la etiqueta. La segona trigará una mica mes, peró será la que disfrutaré fins el éxtasis. Salut a tothom i moltes felicitats.

Deixa el teu comentari