El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
MAJORIA (?) SILENCIOSA…

Composicio final  petita

Segons la guàrdia urbana, 38.000 manifestants van sortir als carrers de Barcelona per clamar a favor de la unitat de la pàtria i en contra del dret a decidir (votar) que milions de manifestants vam deixar  clar que volíem exercir el passat 11 de setembre.

A la vista de les imatges dels participants que tan sols vam omplir el centre de la Plaça de Catalunya, més aviat diria que només és tracta d’una un MINORIA…  més aviat l’haurien de etiquetar com  “MINIFASTACIÓ”.

Just fa un any que aquesta penya (PP, CD,s) demostrava que no saben massa de matemàtiques (ni de res que no sigui mentir o intrigar, temes en els que son uns mestres):

http://manelmorral.cat/blog/?p=5074

En la “mani”, 12 d’octubre de 2014, 38.000 participants són un 0,5% del total dels habitants de Catalunya. El percentatge baixaria si poguéssim descomptar els arribats de fora de la comunitat catalana, amb autobusos pagats, samarretes i banderes regalades, i, possiblement, fins i tot l’entrepà.., igual que en els millors temps dels “referèndums” d’adhesió al Caudillo que es celebraven a la Plaza de Oriente de Madrid.

Nostàlgics…!!!

12 octubre 2014

Composicio final  petita

3 Comentaris to “MAJORIA (?) SILENCIOSA…”

  1. Luis Segura - Manresa ha dit:

    Le tenemos más mania que tu. Este personaje es trágico y nefasto para los catalanes, como tambien lo esta resultando para su partido según se ve en las últimas encuestas, cosa que dice mucho en favor de los catalanes. Está claro que no tiene dos dedos de frente y que su inteligencia al menos la política deja mucho que desear
    Va siendo hora de prestar atención a Ciutadans y al Rivera que parece más listo y esta subiendo poco a poco.

  2. Gemma ha dit:

    Sí, sí…, però si ens deixessin votar crec que sortirien partidaris del NO de sota les pedres.
    Al meu entorn laboral ningú va anar a la “mani” del 12 d’octubre, però us asseguro que la majoria d’ells votararien o votaran NO a la independència. Algú d’ells, fins hi tot va anar a la “mami” de l’11 de setembre.
    A la feina del meu marit passa tres quarts del mateix.
    “Ojo al dato”!!!

  3. llucia ha dit:

    Es important votar perquè tots poguem expressar allò que volem i creiem que es millor per a tots els catalans.

Deixa el teu comentari