El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
UN ENTREBANC MÉS QUE TAMBÉ SUPERAREM…

Composicio final  petita

Davant el feroç i antidemocràtic setge del govern de Madrid, i, “por derecho de conquista”, sembla ser que el proper 9 de Novembre els catalans no podrem votar…

Dóna la sensació, però, que els nostres polítics ens han estafat.

Demanem-los només una ullada enrera i que repassin els tres últims onze de setembre…

Cal que és posin les piles deixant de banda els interessos de partit i lluitin amb fermesa per redreçar el moment històric que estem vivint. Estan obligats a treballar sense límits pel que milions de catalans els demanem i ells és van comprometre a fer.

La nit més llarga i difícil del procés es pot resoldre favorablement avui al matí. Hi ha el marge suficient encara per a fer-ho. Cal generositat de totes les parts i també la decisió d’esmenar els errors comesos.

Composicio final  petita

 

14 octubre 2014;  11,00 hores–>  Última hora per no perdre l’esperança:

Doncs sembla que tornem al bon camí:

http://www.vilaweb.cat/noticia/4214927/20141014/govern-convoca-9-n.html

No sembla pas la millor solució, però si que sembla la única davant l’actitud del govern central.

Si més no serà un acte simbòlic que servirà per que els que s’han entossudit en no deixar-nos votar s’adonin d’una, vegada per totes, que el catalans estem a favor de la llibertat i del dret a decidir; i que amb la raó al nostra costat ningú ens aturarà…

malgrat l’oposició dels antidemòcrates

el  9N votarem!!!

        

Composicio final  petita

 

 

17 Comentaris to “UN ENTREBANC MÉS QUE TAMBÉ SUPERAREM…”

  1. Josep ha dit:

    Hem de tenir clar que tot depèn de nosaltres mateixos, tots sabem – sabíem que no serà fàcil, que el nostre rival farà TOT el que calgui per evitar un daltabaix difícilment superable no per Espanya si no per la casta que la domina des de … Siguem positius, cada cop en som més i més convençuts i hem aconseguit arribar fins a on mai havíem somiat i no ens hem aturem, el mon ens mira i dona la raó, ens estem guanyant el respecte dels altres per la nostra manera de fer, pacífica i democràtica però també hem de demostrar que la nostra voluntat de seguir es ferma i que no ens aturarem per més entrebancs que ens trobem

  2. Teresa R.G. ha dit:

    Manel! Doncs a mi m’ha fet pujar el nivell d’independentisme a tope!!! Estic mes engrescada que abans, ara si que quan votem serà de debo! Espanya s’ha equivoca al nostre favor. ..

  3. Toni ha dit:

    Pel que he llegit (en diaris nacionalistes) sembla que Esquerra és el que tiba més la corda, cap a la seva banda. Sabem que Esquerra, no fa massa (els 8 anys de suport al tripartit, per exemple, amb un Montilla que suposa un nyap en la història de la Generalitat), va defensar interessos de partit, no pas nacionals.

    Espero que en Junqueras aguanti la pressió del seu propi partit i pugui arribar a un consens. En Mas, encara que tingui un passat “prepotent” (l’edat i les patacades li han conferit “humiltat”) suposa un lideratge ferm i capaç -al meu entendre- de conduir el procés cap a bon port. Si us plau: CONSENS!

  4. marta ha dit:

    Bon dia Manel!!!Inde,inde,independencia ja!!! Visca Catalunya lliure.petons.

  5. Antoni ha dit:

    Bon dia, fins i tot per la DUI, es te que seguir un procés democràtic, que passi la proba del coto internacional.
    Els polítics de casa nostra han tibat la corda tot el possible dintre de la legalitat establerta per Espanya.
    Fer la consulta sense el estat central, significa que una part dels ciutadans de Catalunya no hi participarien, al entendre que no es legal, i aquest fet restaria credibilitat a la consulta del 9N.
    Que toca fer, convocar eleccions amb la Independència en el programa dels partits,amb els resultats, esperem que favorables, si Espanya no vol negociar la separació, DUI, tot amb el recolzament de unes eleccions legals.

    En tot aquest temps, em aconseguit internacionalitzar la causa, i la manca democràtica del estat central.

    Hi estem mes a prop que mai, salut!

  6. Gemma ha dit:

    Escoltant ara a en Mas, no entenc a Esquerra ni la Cup ni la resta de partits partidaris de la consulta.
    Quina vergonya d’oposició!!!
    Com diu el Sr Toni, Esquerra només vetlla per els interessos de partit.
    El dia 9 TOTS A VOTAR!!!

  7. M. Teresa ha dit:

    Bon dia Manel; en Mas no hens ha fallat, els té ben posats; l’ oposició que no vinguin amb històries que tots estem al mateix vaixell. El 9N. a VOTAR,!!!

  8. Albert ha dit:

    Hola Manel bon dia
    Votar per votar no porta enlloc, hem esperat 300 anys, i ara podem tenir una mica mes de paciència.
    Sigui per el que sigui, una votació en aquets moments (i condicions) pot posar en risc al President i a una pila de funcionaris que no poden jugar-se el pa dels seus fills.
    D’aquesta experiència cal entendre que sols en queden les eleccions plebiscitàries, però ara no es el millor moment, necessitem esperar que el Pepe perdi la majoria, i el govern quedi sigui format per gent democràtica, mes disposada a parlar.
    El tems, si sabem portar-lo pot corre al nostre favor.

    Els drets humans, estan per sobre de qualsevol oportunitat política.
    HARI SELDON

  9. núria ha dit:

    Que está passant? el Sr. Mas diu avui en el periódico que NO que No que? jo vull votar i si no pdem jo m’atreveixo a possar una urna de paper al carrer per que votem els que som catalans, el PP mai ens poder manar

  10. Luis Segura - Manresa ha dit:

    Nosotros pensamos que la propuesta del presidente Mas no es votar por votar. Se trata de hacer lo que el pueblo quiere y a lo que se comprometieron los políticos.
    Ha demostrado ser fiel a sus promesas y se ha enfrentado en todo momento al partido popular compuesto en su mayoría por manipuladores, embusteros, ladrones, gentes sin escrúpulos, etc., alguno se salvará pero pocos.
    Si el presidente Mas hubiera dado un carpetazo a la consulta lo habríais criticado, y con el plan de votación que ha presentado también le criticáis. La cuestión es cargar las culpas a alguien.
    Pero recordemos todos que hemos sido el pueblo, la gente de a pié, quienes hemos iniciado y impulsado esta gran lucha por la libertad.
    Somos mayores, algunos mucho, hemos vivido épocas muy duras de posguerra y quedan algunos que incluso recuerdan la guerra, recordamos lo que los fascistas hicieron con españa, y los que mandan ahora son sus herederos pero más pérfidos pues intentan disfrazarse de demócratas ¡ je, je, je..! cuanto cinismo.
    Hay que salir a votar masivamente, tantas veces como sea necesario hasta que consigamos nuestra libertad.
    En el casal muchos eramos seguidores de los socialistas pero nos han defraudado, de socialistas solo tienen el nombre. Ahora estamos divididos entre Esquerra Republicana y Convergencia.
    Solo pedimos a los partidos que apostaron por la consulta apoyen a nuestro presidente en esta lucha.
    Grupo de jubilados de Manresa

  11. Nuri ha dit:

    Ho resumeixo en poques paraules, una altra etapa per seguir el nostra camí si anem tots junts. Pit i collons!!!!

  12. teresa ha dit:

    Cal no oblidar que l´estat espanyol està quedant com una verdadera dictadura davant la opinió internacional. Ells mateixos es deslegitimen i donen força a l´independentisme, dins i fora d´Espanya.
    No sé quin serà el següent pas, però segur que la veu dels milions de persones que hem sortit al carrer els darrers 11 de setembre, no la podran fer callar.

  13. teresa ha dit:

    Imagino quan difícil ha de ser per qui ens lidera deixar aquest paper d’heroi i fer un pas enrera. Ben cert que qui té la responsabilitat de conduir-nos ho ha de fer amb prudència. L’estat espanyol no ha estat en cap moment a l’alçada democràtica que una mínima seguretat demana i no vull ni pensar el desastre que podria ser unes votacions sense garanties.
    Ara tots amb Mas més que mai!!!.
    Al president se li deu regirar tot quan escolta dient-li que està acabat a l’Albert Ribera i a la “triomfadora” Camacho. Que podem esperar d’un partit que deixa que a Catalunya el lideri una rabiosa com aquesta.

  14. Ramon Graupera ha dit:

    Votar és el més elemental i bàsic dels drets democràtics de les persones. Només s’oposen a aquest dret els tirans, els dictadors i i qui no te cap mena de respecta per la societat i que tan sols procuren per a ells encara que sigui a costa de fotre als demés.
    Això és el partit popular. Una caterva de nefastos personatges que empastifen la democràcia emparant-se en uns suposats articles de la constitució, una constitució que en el seu moment ells, l’Alianza Popular), no va acceptar.
    La interpretació que fan de la constitució em recorda la que fan el integristes islàmics del Corán. Els seus missatges de pau i concòrdia els tergiversen per fer mal i destruir a qui no pensi com ells, igual, igual que el partit popular.

  15. Jordi ha dit:

    Bon dia Manel. ¿Som tots conscients de que el govern espanyol mai ens facilitarà res? ¿De que les lleis juguen i jugaràn sempre al seu favor i no pas al nostre? ¿De que no ens estimen gens i que només els hi som interessants pels diners? ¿De que al seu costat no anem en lloc? Per lo tant tenim que entendre que en el nostre futur no hi tenen res a dir. No podem jugar en la mateixa competició que ells perquè sempre ens guanyaràn. Ens atrapen com un imant atrau al ferro. Hem de oblidar-los costi el que costi. Tinc clar que un dia o altre s’haurà de trencar les regles del seu joc i a les hores es tindrà que ser valent. No hi cabran excuses. “Ara no es el moment” “Potser si però” “O llistes conjuntes o res” Etc. Avui i passejat per davant del Parlament i ahir per la Plaça de sant Jaume i a tot arreu ondeja la bandera repressora d´un estat que no ens estima, que ens esquilma, ens emmordassa i que no ens deixa votar, ¿Que hi fan allà aquestes banderes? Dons això.
    Salut a tothom.

  16. GEMMA M. ha dit:

    Si volem tenir la màxima credibilitat internacional, el procés s’ ha de fer pensant amb el cap i no pensant amb el cor ni amb les tripes.
    Calma i paciència.
    Les banderes fa 300 anys que voleien per la Ciutadella; si a dins dels despatxos s’ està femt la feina ben feta, quina importància té que hi estiguin una temporada més?

  17. nuria ha dit:

    Vull votar, vull ensenyar al PP que mai podrá amb els catalans peró em d’estar tots units, si no ho fan el polítics caalanas ho podrá fer el poble
    Anims fem.lo

Deixa el teu comentari