El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
IMPRESENTABLE, INDECENT, MISERABLE, FASTIGÓS…

Composicio final petita

miguel angel rodrigues: ultra-dretà; ex membre del govern d’asnar; enxampat conduint borratxo ple d’alcohol fins el cul; famós per multitud de declaracions a quina més impresentable… ahir, en el programa d’Antena-3 “ESPEJO PÚBLICO” que presenta l’infame Susanna Grisa, és va destapar com a “fusilero” convençut i, pel to de veu, sembla ser que amb ganes d’actuar: 

Aquest individu s’ha fet mereixedor d’aquests calificatius:

impresentable, indecent, miserable, fastigós…

La tal Susanna va deixar escapar una bona oportunitat de presentar-se com una gran professional castigant en directe a aquest penques, estavellant-li, per exemple, un micro o una càmara al mig del cap.

Potser n’hi hagués hagut prou fotent-lo fora del plató i tot seguit denunciar-lo per instigació a l’assasinat.

És va limitar a renyar-lo com una mare renya, de manera displicent, les trapelleries dels seus nens.

Malament, molt malament senyora Grisa.

Aquest individu no mereix ni un sol segon de pantalla i els que el conviden als seus programes en són còmplices.

Però tot plegat és tan trist i lamentable que val la pena posar-hi un xic d’humor i com dic sempre:

AL CAP I A LA FI, SI SÓN COM SÓN, ÉS MÉS DIVERTIT RIURE’NS-EN QUE LAMENTAR-HO.

Ho tinc clar, MOLT CLAR, es vital, urgent i necessari que aconseguim deslliurar-nos immediatament d’Espanya i d’aquesta mena de gent corrupta que la mana.

INDEPÈNDENCIA  JA!!!

MIGUEL ANGEL RODRIGUEZ - SUSANNA GRISA

Composicio final petita

 

10 Comentaris to “IMPRESENTABLE, INDECENT, MISERABLE, FASTIGÓS…”

  1. M. Teresa ha dit:

    Quan ho vaig escoltar em va venir una esgarrifança, en quin país vivim! Ni borratxo pot dir aquesta monstruositat. Que ho arreglin el polítics o ho haurem de fer la ciudadania. Visca Catalunya!!!

  2. Felip de Reus ha dit:

    No fa masa temps que vaig descobrir aquest blog, però amb ell m’ho paso pipa i m’ajuda a rebaixar el cabreig que las notícies de cada dia provoque.
    Menys mal que hi ha qui és capaç de veure-hi la part humorística. Es tot tan gros i tan greu que les primeres reaccions son de llevar-nos la vida. Després ens ve al cap les ganes de agafar eines i sortir a solucionar-ho per la via ràpida. Per això seria possar-se a l’alçada dels peperos i nosaltres som un poble passiu, treballador i dialogant, i els problemes els arreglem per la via de l’entesa entre tots.
    La independència hauria de portar la possibilitat de separar físicament els dos territoris o sigui enviar Espanya a les antípodes –o a l’espai intergalàctic- amb la qual cosa evitaríem contaminacions.
    I tens raó, la Susanna Griso va demostrar que això del periodisme li va gran. M’ha agradat que l’anomenis GRISA doncs és com ella treballa, de manera grisa.
    Gràcies Manel per fer-nos somriure encara que sigui amb un fet tan lamentable.

  3. teresa a ha dit:

    Deu haver begut aigua de l’aixeta barrejada amb alguna cosa més. Un personatge com aquest no es mereix ni un segon d’escoltar-lo. VOTAREM!!!

  4. Luis, Carmen, Maria i otros de Manresa ha dit:

    Estás que te sales o nos tienes secos y desapareces durante meses o intervienes sin parar a casi diario. El de hoy es genial y muy acertado, compartimos contigo y el Sr. Felip de Reus los comentarios referentes a la presentadora. Estuvo fatal.
    Quienes piensan que si hemos esperado tantísimos años podemos hacerlo un poquito más tienen que fijarse en estos hechos que suceden día a día y se darán cuenta de que no podemos esperar ni un segundo.
    Votemos ya, ahora y cuantas veces haga falta pero dejemos claro cual es nuestro deseo, la independencia de España inmediatamente.
    Luis, Carmen i Maria

  5. llucia ha dit:

    La pròpia coherència ens ha de ajudar a tirar endavant, no ens ho posaran fàcil però em ganes de lluitar ho aconseguirem.
    Esta clar que si.

  6. Jordi ha dit:

    Les declaracions d’aquest fastigós son sinceres; al cap i a la fi diu el que pensa. Com ell, molts peperos cavernícoles pensen de forma similar però son un xic mes intel•ligents i sols ho admeten en privat. Comprenc els companys que demanen paciència i temps. Jo en canvi tinc presa per fugir d’aquest mal son. S’ha d’anar a votar ja i les plebiscitàries en el primer semestre del proper any. Així i tot es massa temps.
    VISCA CATALUNYA LLIURE
    Salut a tothom.

  7. Gemma ha dit:

    Manel, aquesta vegada no m’agrada el dibuix.
    Perquè l’has vestit de trabocàire? Pobre gent , ja tenen prou feina, sobretot els de Cardedeu!
    L’hauries de dibuixar com el de la pel·lícula “Psicosis”, que li va més al personatge, no trobes?
    (de bon rotllo, eh?)

  8. Cris Serra ha dit:

    Jo trobo que aquesta gent diu coses molt greus i no són sancionats, n’hi han que ens diuen nazistes, en Rajoy i cia. diuen coses contraries a la història, són uns inútils i no saben lo que es el respecte, no tenen vergonya…
    M’en vui anar jaaaaaaaaaa
    (molt bé Manel)

  9. Albert ha dit:

    Hola Manel, jo també vull dir-hi la meva.
    De una entrevista entre individu que potser la seva màxima il•lusió hauria estat formar part d’un “pelotón de fusilamiento” , i una mala periodista, no es pot espera res mes que el que va passar.
    Esperem que la direcció de Antena 3, demani excuses per la poca classe de la tal Grisa.
    Programa de nivell indecent (marca Espanya).

  10. Noemí ha dit:

    Tant pocavergonya un com l’altre…

Deixa el teu comentari