El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
19 OCTUBRE 2014

Composicio final  petita

PLAÇA DE CATALUNYA (BARCELONA) 19 OCTUBRE 2014

 

EMPENYENT006Fa uns minuts en un debat entre PILAR RAHOLA i ALBERT RIVERA, a RAC1, el RIVERA ha dit:

Això de plebistitàries son un invent …

i s’ha quedat tan ample.

Sr RIVERA, accedeixi al diccionari i vegi aquesta definició:

http://www.diccionari.cat/lexicx.jsp?GECART=0105495

http://www.diccionari.cat/lexicx.jsp?GECART=0105498

Composicio final  petita

 

 

7 Comentaris to “19 OCTUBRE 2014”

  1. Felip - Reus ha dit:

    Emocionant l’acte d’ahir. Vam anar-hi amb la dona i els fills i som conscients que estem ajudant a fer història.
    Joan Herrera està fent un paper ben galdós en tot aquest procés; tu el dibuixes com un ocellet que s’ho mira i no fa res, però se li escau més el presentar-lo com un il·luminat, un místic pujant als cels i que està per sobre de tot i de tothom. Aquest pajaro està cregut de que només ell està en posesió de la veritat.
    VISCA CATALUNYA!!! i per què visqui em de votar tots el dia 9.

  2. Jordi ha dit:

    Ahir no vaig poder anar a la Plaça de Catalunya perquè era a Centelles fent de “cangur” i molt que ho vaig sentir, malgrat que ho vaig poder seguir per TV3 i l´emoció va tornar a recorrem tot el cos.
    En això de les declaracions dels polítics de dretes com la del Sr. Rivera, en els darrers dies hi sentit dos de molt a l’estil de qui les ha fet.
    Alícia Sánchez Camacho: EVITAR LA VOTACION HA SIDO UN EXITO DE LA DEMOCRACIA. (Podeu riure o plorar. Tant es ). L’altre, també del mateix personatge, van ser donades per TV3, ahir mateix després de la transmissió de l’acte per la unitat política. Va dir això: Tots els que vàreu anar a la plaça de Catalunya, heu de saber que no representeu la majoria dels catalans. En canvi, fa pocs dies quan a la mateixa plaça ells van reunir quatre gats (Molt encertat el dibuix d’en Manel), la A.S.C, va afirmar que els que allà es manifestaven representaven a la majoria silenciosa. Queda clar que els peperos no tenen cap sentit del ridícul.
    Salut a tothom.

  3. Gemma ha dit:

    En aquest dibuix en Mas sembla que digui “no voy que me llevan”, però penso que la realitat no és ben bé així…

    Magnífica diada la d’ahir!!! Una més per a la història.

  4. Albert ha dit:

    Magnífic dibuix, que reflecteix clarament el moment històric que estem passant, en que es la ciutadania qui senyala el camí.
    Per el meu gust, fantàstic.

  5. Albert ha dit:

    Hola Manel
    Aquesta nit amb un dels meus pitjors malsons, he recordat aquells discursos de la nostra comuna amiga Camacho, en que comparava el president Mas amb Moisès, i afirmava rotundament que Mas, amb els seus delirosos cants de sirena arrossegava als catalans directament als penya-segats.
    No sembla que el teu dibuix, (que reflecteix el que certament esta passant), vagi per aquestes contrades.

  6. Carmen Martínez - Maria Verdaguer - Carmen Segura ha dit:

    Emocionante el domingo en la Plaça de Catalunya de Barcelona. Nosotros no pudimos asistir pero seguimos todo el acto por televisión. Convocados con apenas 5 días de antelación los catalanes estuvimos a la altura de lo que se esperaba de nosotros. La señora Camacho con un monton de meses de convocatoria anticipada reunió cuatro gatos –como muy bien dibujaste tu-; que aprenda lo que son mayorías o minorías (la suya) y de que es lo que queremos los catalanes.
    EL 9 DE NOVIEMBRE TODOS LOS CATALANES A LAS URNAS, SI, SI.

  7. Jordi ha dit:

    Bona nit Manel. Reconec que estic fet un bon embolic. Primer la “espantá” de Joan Herrera acusant de la trencadissa a CDC. Després el president oferint a ERC anar a les eleccions amb una llista unitària. El PSC donant llibertat de vot al seus votants, però rentant-se les mans en l’assumpte. Després la ANC exigint en públic un calendari al president i fa pocs moments sento per la tele que els de la CUP, marxen de la taula de negociacions dient que “es un fangar”. Sembla que els polítics oloren les properes eleccions, i estan mes pendents dels seus assumptes de partit que de la unitat nacional tant necessària en aquests moments. I tot això a 19 dies de un altre set-vol en un partit que tenim que tornar a guanyar sigui consulta, referèndum o com se’l vulgui dir. El passat diumenge el poble va demanar unitat als polítics, i espero i desitjo que no ho espatllin tot. Seria imperdonable.
    Salut a tothom.

Deixa el teu comentari