El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
TOTAL SUBMISSIÓ DEL CONSTITUCIONAL AL PEPÉ

Composicio final petita

 

La submissió total, absoluta i incondicional del TRIBUNAL CONSTITUCIONAL als seus amos del PEPÉ es inqüestionable vistes las actuacions d’aquesta colla de nefastos personatges. Obeeixen tots i cadascun dels dictats del govern saltant-se les més elementals normes de la democràcia.

És incomprensible que una dotzena de personatges tan foscos, tan terribles i alhora tan “xais” amb qui els dona de menjar puguin anular la voluntat expressada per milions de persones.

I d’això en diuen DEMOCRÁCIA!!!

La darrera “gesta” que han perpetrat aquests “demòcrates” mereix el qualificatiu de inhumana:

“La normativa catalana sobre pobresa energètica, que prohibia tallar el subministrament de llum i gas durant els mesos d’hivern a les llars amb menys recursos, ha quedat des d’ahir (22 octubre 2014) en suspens, igual que la sort de les 895 famílies que s’hi havien acollit des que es va aprovar el desembre passat, una xifra que previsiblement havia de créixer amb l’arribada del fred. El Tribunal Constitucional va suspendre ahir cautelarment el decret català després d’acceptar el recurs del govern espanyol. L’executiu de Mariano Rajoy considera que la norma genera desigualtats entre els consumidors de la resta de l’Estat, on no tindria efecte aquesta garantia de subministrament.”

ELENA FREIXA - Diari ARA 23-octubre 2014

I tenen la barra de argumentar que aquesta llei és un “greuje comparatiu amb la resta de comunitats“… quines penques!!!

Hi ha comunitats que no aporten ni un cèntim a les arques de l’estat però reben més del que necessiten. Al menys això és el que sembla vist que és permeten de bonificar els impostos dels seus ciutadans…

Potser que dediquin aquests diners a escalfar las llars dels espanyols que de veritat ho necessitin.

00 RAJOY ALLETANT EL TC 001

 

Aquesta gent ben lluny i com més aviat millor.

INDEPENDÈNCIA   JA!!!

Composicio final petita

 

 

 

 

 

 

 

 

8 Comentaris to “TOTAL SUBMISSIÓ DEL CONSTITUCIONAL AL PEPÉ”

  1. Jordi ha dit:

    Es impensable estar governats per un govern tan poc demòcrata com l’actual del PP. Que quatre gats del TC dependents del poder polític, agraïts a l’amo que els va elegir i els amamanta, (molt bo el teu dibuix) tombin sense mes els mandats autènticament democràtics del Parlament Català, es tan clar, que es curiós que el seu president ens acusi de voler anar cap l’edat mitjana, quan ells no han passat de la prehistòria. Amb tot el que està caient, el dels “hilillos de plastilina”, que es el mateix que va recollir signatures per tota Espanya contra l’estatut català, aquest senyor es un covard per la manera com tracta el tema català. A Espanya PODEMOS i a Catalunya ERC, tornaràn aquesta titella al bagul del racó.
    Salut a tothom.

  2. Gemma ha dit:

    Amb aquest dibuix em vénen ganes de cridar:

    VISCA LA SEPARACIÓ DE PODERS!!!!
    VISCAAAAAAA!!!

  3. M. Teresa ha dit:

    Però quina feina que tenen per què no votem, que ens deixin fer, no diuen que som quatre gats doncs que no s’espantin que ja és veurà a les urnes!!! Deuen beure malla llet,,, els Catalans la tenim molt agre quan volem.

  4. Cris Serra ha dit:

    La veritat és que no sé que dir, realment són fastigosos i dolents.
    Necessitem la indepèndencia

  5. Toni ha dit:

    Llàstima de la barba…si no, fins i tot jo m’hagués posat una mica “tonto”. 🙁

  6. Luis Segura – Carmen Martínez - Maria Verdaguer - Antonia Martínez - Carmen Segura ha dit:

    Nos sorprendes a cada dibujo. Este de hoy no puede ser más explícito. Rajoy seguramente después de darles una ración extra de teta ya ha puesto a trabajar a sus “borreguitos” para que se inventen cualquier artimaña o mentira para impedir el ejercicio de la democracia. Que triste es todo esto. Nada ha cambiado des de la muerte de Franco. Todo sigue igual o peor, pues el sanguinario dictador sabíamos cual era su papel pero estos del PP tienen sus mismas idea solo que intentan disfrazarla de democracia.
    Hagamos todo lo posible para desengancharnos de unos sujetos tan farsantes. Hemos de ir masivamente a votar aunque nos lo prohíba el estado español, para nosotros no son representativos de nada, quien nos representa es la Generalitat y la voluntad ejercida pacíficamente por millones de catalanes está por encima de todas las constituciones. No hagamos caso a los cuatro gatos que desde dentro, Partido Popular y Ciutadans, intentan ridiculizarnos i asustarnos con las siete plagas de egipto.
    El dia 9 de noviembre daremos un paso muy importante para llegar a la independencia.

  7. llucia ha dit:

    Família tots a treballar, que ja queda poc d’aquest episodi. El dia 10, però, amb les mateixes ganes haurem d’enfilar el NOUS reptes.
    Manel les caricatures les claves.

  8. Albert ha dit:

    Perquè serà?, que la nova impugnació no ha sorprès a ningú.
    Si Manel, es nota que aquets togats, estan ben amamantats.

Deixa el teu comentari