El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
JA TORNEM A SER-HI AMB LA PENYA DEL T.C.

Composicio final  petita

De nou els goss..  els servents, lacais, etc. del T.C. han acatat a ulls clucs les ordres dels seus amos anul·lant per segona vegada el 9N intentant prohibir el dret més elemental dels pobles: EJERCIR EL DRET A VOTAR. Han atacat directament Catalunya i els catalans. En el govern de la nació espanyola estan nerviosos i rabiosos. S’adonen que el “sac-dels-diners”, que fa tants segles espolien, se’ls escapa de les mans… AI LAS!!!. Quin desastre…!!!

Quina por els fan les urnes, i encara més la democràcia!

TC  BULLDOG   001A cada actuació d’aquest “tribunal”, digne d’una república bananera, creixen els independentistes. Per no parlar de la elementa que tenen infiltrada a Catalunya:

http://www.vilaweb.cat/noticia/4218149/20141104/pp-prova-despantar-funcionaris-voluntaris-9-n.html

Per la seva inestimable contribució a la causa de l’independentisme, aquesta noia és mereixedora de la Creu de Sant Jordi.

http://www.vilaweb.cat/noticia/4218186/20141105/latac-tc-9-n-torna-unir-sobiranisme.html

______________________________________________________________________________________________

El dia 9 votem

SI   –   SI

Per la dignitat democràtica de Catalunya i per deixar en evidència la INDIGNITATdemocràtica del govern espanyol

Composicio final  petita

 

 

 

 

 

11 Comentaris to “JA TORNEM A SER-HI AMB LA PENYA DEL T.C.”

  1. SALVADOR ha dit:

    Jo crec que el pp està fent la feina bruta, i va a totes per totes con tal d’enfonsar Catalunya, i els catalans. Sap que te al seu costat la dreta feixista. Tenim molt difícil, encara, que tot el món ens reconegui com una nació, que és el que som.
    Jo ja sóc gran i penso que algun dia Catalunya serà un nou estat sobirà, però ja no ho veuré, han de passar molts anys, i també que de franquistes en quedin pocs.
    Visca Catalunya Lliure!
    //*//

  2. Gemma ha dit:

    Com deia un escrit que m’han passat avui:
    “D’impugnació a impugnació…
    votarem perquè som una nació!!!”

    Tinc unes ganes que sigui diumenge…quina emoció i quins nervis!!!

  3. Toni ha dit:

    Quan un dels poders “independents” d’un Estat deixa de ser-ho, i es possa a mans (descarades) d’un altre, perd tota credibilitat.
    El Tribunal Constitucional s’ha guanyat amb escreix la seva desqüalificació (no és d’ara, ja fa temps). És un poder “titella”, i els magistrats que el composen han perdut la seva reputació. És un exponent més d’un Estat que agonitza, caracteritzat (a nivell mundial) per la corrupció, com la Itàlia dels anys 90. I ja només falta que “Podemos” accedeixi al poder per convertir-nos en la Venezuela europea. És urgent, cal sortir-nos-en ràpid. Cal votar SÍ-SÍ i, creieu-me…ja s’ho faran.

  4. M. Teresa ha dit:

    Molt ben expressat amb el dibuix. Por, por és el volen que tinguem, però no coneixen l’esperit Català, serem totes i tots el diumenge dia 9. I serem amb un somriure i amb mà ferma a posar la papereta. Visca Catalunya!!!
    Que el 9N faci història ||*|||

  5. Albert ha dit:

    Hola Manel
    A França, uns capsigranys disfressats de pallassos, perseguien i apallissaven innocents pels carrers.
    A Espanya, per no ser menys, uns pallassos disfressats amb togues i birrets, amenacen i fan por, a innocents demòcrates.
    Per cert al de los cobos, el retrates.

  6. teresa a ha dit:

    La broma ja fa massa que dura, i per dir-ho col·loquialment: s’ha acabat el bròquil. Farts d’aquesta versió laica d’inquisició ANIREM A VOTAR, SÍ, SÍ !!!. Ja sabran el pa que s’hi dóna!

  7. Luis Segura - Manresa ha dit:

    Albert ha sido muy desafortunado tu comentario. Es cierto que lo sucedido en francia ensucia la imagen de los payasos, pero compararlos con el tribunal constitucional es ponerlos a la altura del betún; estos jueces o magistrados o lo que sean si es que son alguna cosa son malos, viles, indignos i despreciables, no así los payasos.
    Yo ya hace años estoy jubilado y mi profesion era mecánico, pero en horas libres hacia de payaso colaborando con otros payasos como animador, sobre todo en fiestas infantiles. Y puedo asegurar que fueron las mejores horas de mi vida.
    Que más quisieran los del tribunal constitucional tener ni que fuera un uno por ciento de la humanidad i dignidad de un payaso.
    El domingo debemos de ir todos a las urnas para defender nuestra dignidad y nuestra independéncia.
    VISCA CATALUNYA LLIURE!

  8. dubster ha dit:

    El dia 9 de novembre, hem de decidir entre donar la nostra opinió, sigui la que sigui, o cedir a les amenaçes i callar. Hem de triar entre sortir al carrer i fer forta Catalunya o quedar-nos a casa i veure per la TV el que passa. Crec que hem d’escollir entre un model de país que compta amb nosaltres o un altre model que diu estimar-nos tant i tant que no ens deixa votar.
    Jo personalment amb decanto clarament per la democràcia, pel dret a decidir, pel debat i la confrontació d’idees, pel respecte a la pluralitat, per exercir el meu dret com a ciutadana i per refusar les amenaçes….
    Crec que es el nostre dret, però també es el nostre deure envers la societat…

  9. marta ha dit:

    Bona nit!!! esperant el dia per anar a votar, i a qui no els hi agradi que si fotin fulles, ji,ji. petons.

  10. Jordi ha dit:

    Cada cop més, els dirigents del pp català o espanyol s’omplen la boca amb la paraula DEMOCRÀCIA per justificar els seus actes completament totalitaris. Es esperpèntic escoltar a la Alícia Sánchez Camacho parlar de democràcia. En la seva boca es un insult als pobles lliures. Ja no enganyen a ningú i cada cop mes se’ls hi escorren entre els dits la raó, la justícia i la dignitat. De tot això ja no els hi queda gaire o res. I tot perquè els catalans hem dit prou i hem decidit anar allà on calgui, sense por. Per això van tant rabiosos i per això volen agafar-se al clau roent que ells identifiquen com democràcia. El Diumenge a votar i potser ja no estarem tant lluny de tornar a ser lliures.
    VISCA CATALUNYA LLIURE.

  11. Conxita ha dit:

    Hola…. el dia 9 aniré a votar encara que no vulguin, tots hem d’anar a votar !! EL QUE VOLGUEM !!!.
    SI-SI ….

Deixa el teu comentari