El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
SANT SALVADOR DE LES ESPASES 27 NOVEMBRE 2014
Categories: Caminades

Tot acumulant joventuts, avui he anat a celebrar-ho fent una passejada pujant a un cim petit, molt petit, del nostre petit, estimat i maltractat país.

He fet cap a Olesa de Montserrat i, després d’aparcar al Balneari de la Puda, m’he enfilat a poc a poquet fins arribar a SANT SALVADOR DE LES ESPASES.

El dia estava rúfol, molt rúfol; els núvols anaven molt ràpids i, a part de pocs minuts de clarianes, el matí ha estat tapat; fins el punt que la tornada al cotxe l’he feta acompanyat per la pluja.

Tot i la solitud que m’ha acompanyat tot el camí, a la arribada a SANT SALVADOR m’he trobat amb l’agradable companyia d’un grup de “joves”; cada un  de ells més o menys amb les mateixes “joventuts” que jo acumulo… o potser més. He estat esmorzant en la seva companyia. Són alguns dels que pugen a aquell indret setmanalment fent-ne el manteniment, tant de las instal·lacions com dels accessos.

La meva felicitació i agraïment a tots ells per aquest tasca tan generosa i altruista, que ens permet a la resta d’excursionistes  fruir de espais com ara SANT SALVADOR DE LES ESPASES.

Aquí podeu veu-re unes quantes imatges.

8 Comentaris to “SANT SALVADOR DE LES ESPASES 27 NOVEMBRE 2014”

 1. Gemma ha dit:

  Ohhhhh felicitats Sr. Manel!
  Dedueixo que avui té vostè una joventut més.
  Per molts anys!!!

 2. Jaume ha dit:

  Moltes Felicitats Manel.
  Una abrasada (cuidam al GUSI-LUS).

 3. Montse ha dit:

  Quina sort han tingut de trobar-te Per molts anys Manel !

 4. Nuri ha dit:

  Bona tarda! Quina joia tan gran poder fer aquestes escapades a la natura Manel, jo també vull les teves joventuts per poder fer sortides tan esplendides, quina enveja ….. més sana, jeje
  Una abraçada d’en David i meva!!!!

 5. maria ha dit:

  Quines imatges Manel, com trobo a faltar les caminades i més x aquets llocs. Que bé q ho has disfrutat.
  .

 6. Llúcia ha dit:

  Son petits moments però de grans records. Quina joia viure així el nostre petit, petit gran País.
  I per fer-ho encara més rodó et trobes i comparteixes temps amb persones que en tenen cura d’aquest petit país. Felicitats !!!

 7. Luis Segura, Carmen Martínez, Eugenia, Ramon y otros de Manresa ha dit:

  Te envidiamos a ti y a los otros abuelos que encuentras por las montañas. Lamentablemente la mayoría de nosotros no podemos, por edad y achaques varios, movernos más allá de los parques de nuestros barrios, pero disfrutamos muchísimo viendo las fotografías que pones y los comentarios.
  Repite este ejercicio más a menudo pues va bien intercalar entre la porqueria de la política reportajes optimistas o como tu lo has llamado en ocasiones “ENTRADAS AMABLES”.
  Gracia Manel por los ratos que nos proporcionas.

 8. josep cadevall serra ha dit:

  Encara que una mica tard t’agraeixo la visita, en nom d’els amics de Sant Salvador de les Espases.
  Josep, membre vocal de l’entitat.

Deixa el teu comentari