El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
EN PEDRO MORENÉS… EL QUE FALTABA PEL DURO

Jaime Dominguez Buj

El 18 de novembre de 2014 el Jefe del Estado Mayor del Ejército de Tierra, en Jaime Domínguez Boj un “perla” espanyol, dels que tenen responsabilitat amb les pistoles, va amenaçar Catalunya:

http://www.vilaweb.cat/noticia/4220162/20141118/cap-lexercit-espanyol-compara-proces-catala-perdua-colonies-1898.html:

Embolica que fa fort…!!!

Ara és l’ínclit  PEDRO MORENÉS ÁLVAREZ ministre de defensa i per tant “jefe” del guerrer esmentat més amunt, qui es destapa amb amenaces similars. No ens ha de estranyar. Aquest senyor té interessos en la industria de l’armament i, per tant, qualsevol embolic en que puguin haver-hi bufetades (per part del “seus” contra els més dèbils) li convé, doncs propícia els seus negocis particulars.

Feu-li una ullada seu currículum:

PEDRO MORENÉS ÁLVAREZ

El 1996, després de la victòria electoral del Partit Popular, en les eleccions generals, el nou ministre de Defensa Eduardo Serra Rexach, el va nomenar Secretari d’Estat de Defensa. Va romandre en el càrrec tota la Legislatura.
El 2000 fou nomenat Secretari d’Estat de Seguretat del Ministeri de l’Interior, i finalment, entre 2002 i 2004 va ser Secretari d’Estat de Política Científica i Tecnològica al Ministeri de Ciència i Tecnologia.
Després de les eleccions generals de 2004 va tornar a l’activitat privada, primer com a Secretari General del Cercle d’Empresaris, des de gener de 2009 com a President del Consell d’Administració de Construcciones Navales del Norte i des de juny de 2010 com a director general per a Espanya de l’empresa paneuropea de míssils MBDA. Així mateix, des del 26 d’agost de 2005 i fins al 30 de març de 2009 va ser conseller de l’entitat INSTALAZA,S. A., la principal fabricant espanyola de bombes de dispersió fins a 2008. Va ocupar aquest lloc primer personalment i, des del 16 de març de 2006, com a representant del conseller BOGUILLAS,S.L. El cessament en el càrrec va ser inscrit en el Registre Mercantil de Saragossa al setembre de 2011.
El 2008 el govern del PSOE aprovà una llei sobre la base del Tractat de Dublín contra les bombes de dispersió, per la qual cosa foren declarades il·legals. Després d’aquest fet, Pedro Morenés va decidir denunciar el govern espanyol, exigint una indemnització de 40 milions d’euros. Amb el canvi de govern, el PP el va situar com a Ministre de Defensa, i la justícia resolgué que l’Estat espanyol haurà de pagar la indemnització de 40 milions d’euros a una companyia que va comprar el deute.

De debó de debó…  separem-nos d’aquesta fauna tan antidemocràtica i perillosa.

INDEPENDÈNCIA  JA!!!

2 Comentaris to “EN PEDRO MORENÉS… EL QUE FALTABA PEL DURO”

  1. Gemma ha dit:

    Manel, aquest home és un impresentable.
    Vols dir que es mereix un dibuix tan bonic?

  2. Albert ha dit:

    Hola Manel, m’alegra en gran manera la teva resurrecció, tenia la temença de que els peperos t’avesin tallat d’inspiració (lease titola).
    Sobre aquest individuo, crec que forma o ha format part de consells de administració d’empreses fabricants d’armes. Es la tanca del cercla d’una corrupció ben orquestrada. (llegiu el llibre UN PASO AL FRENTE).
    L’ultima vegada que hem vaig interessar per el tema, Les forces armades d’Espanya tenien un deute de 30.000 milions de €, i el tal Morenés amenaçava en fer una comanda de uns 30.000 milions mes, abans d’acabar a legislatura. Certament les morenes molesten fins i tot al cul.

Deixa el teu comentari