El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
“SON ESPAÑOLES… TODOS LOS QUE NO PUEDEN SER OTRA COSA.”

Catalunya independent

 

…aquesta frase la va dir l’any 1876  Cánovas del Castillo, polític important però discutible. Com a director de la Acadèmia de la Historia de Madrid de ben segur que parlava amb coneixement de causa.

Sortosament uns quants milions de ciutadans de Catalunya no ens considerem espanyols. Vivim, treballem  -i molts hi hem nascut-  i per tant som:  catalans, europeus, ciutadans del món… de tot menys espanyols… buff!!! Menys mal.

 I N D E P E N D È N C I A…   JA !!!

2 Comentaris to ““SON ESPAÑOLES… TODOS LOS QUE NO PUEDEN SER OTRA COSA.””

  1. Luis Segura, Carmen Martínez, Eugenia, Ramon - de Manresa ha dit:

    Cuanta razón tienes Manel, muchos de los del casal procedemos de otras provincias españolas, pero Cataluña nos ha dado todo. Queremos la independencia de España para tener un futuro mejor para nuestros nietos, y ello no quiere decir que renunciemos a nuestros orígenes.

  2. Albert ha dit:

    Hola Manel bona tarde
    Companys de Manresa, vostès no han de renunciar als seus orígens, perquè mes del 70% de catalans som nous vinguts en un tems mes o menys llunya, (per mostra un boto), el meu besavi era italià i la besàvia sevillana.
    Tampoc han de renunciar a les seves pensions, si no m’erro, als pensionistes com vostès o jo, qui ens ha de pagar la pensió es Espanya, ja que es a ella on hem pagat aquesta part dels nostres impostos, i son ells qui estan obligats a fer-se càrrec. Altre cosa es que arribin a un tracta amb Catalunya.
    Si Catalunya s’independitza d’Espanya, els catalans no deixarem de ser espanyols, si no es que cada un de nosaltres renunci a aquesta nacionalitat.
    No se’n aniran de “rositas” tan fàcilment.
    Salutacions als bloquers altre cop.

Deixa el teu comentari