El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
PERILLOSA INTRANSIGÈNCIA

Costa de creure, però els deu representants de la CUP obstaculitzen el pas a l’inici del procés cap a la independència. La seva intransigència ataca directament el compliment de l’anhel de trencament amb espanya que milions de catalans fa anys que reivindiquem.

EL PP CONVIDA A LA CUP A DINAR pel blog 3

Fer ara el pas que permeti sortir d’aquest atzucac no els privarà de, un cop consolidat el govern i iniciat el procés, continuar amb les seves polítiques anti-tot… però és clar… aquest gest demana política i bona voluntat de fer bé les coses !!!

Grouxo Marx va dir:

“La política és l’únic àmbit professional on únicament triomfen els més incompetents.”

La actual cúpula de la CUP fa bona aquesta màxima.

En el meu desconeixement de tot, és la meva humil opinió.

 

_____________________________________________________________________

L’antecedent d’aquest dibuix:

http://manelmorral.cat/blog/?p=4820

 

19 Comentaris to “PERILLOSA INTRANSIGÈNCIA”

  1. Gemma ha dit:

    Em sorprèn molt el teu comentari. Em pensava que no calia patir per res….

  2. M. Teresa ha dit:

    Hola Manel, feia dies que no hem posava al teu Blog, et felicito l’has clavada com sempre, tots ho veiem el que hi ha, però no sabem expresar tant bé com tu, gràcies! No se on arribarà tot plegat, però crec que som la “riota” del món. Un petó per la Pepita.

  3. Luis Segura, Carmen Martínez, Eugenia, Ramon y otros de Manresa ha dit:

    Felicidades Manel. Cuanta lucidez en tan poco espacio. En una sola viñeta sintetizas la miseria del parlamento español i la vergonzosa actuación de la CUP.
    ¿Como es posible que no se den cuenta de que sus votos minoritarios perjudican a los mayoritarios que claman por la independencia?.
    Se escudan en su condición de asamblearios pero como muy bien dices tu, en estos delicados momentos hay que aplicar la política y, ni que sea por una vez, ceder un poco. Solo les pedimos dos votos y para esta única ocasión. Después pueden dedicarse a lo que mejor sepan hacer, que no es política ni velar por los intereses del pueblo mayoritario precisamente.
    Tu dibujo ironiza muy acertadamente sobre la venta de estos individuos al partido popular. Nosotros opinamos que no es ciencia ficción; desgraciadamente los acontecimientos nos han demostrado que gente por la que pondríamos la mano en el fuego se han destapado como verdaderos chorizos.
    La anterior dirección de la CUP nos merecía más respeto y confianza que esta pandilla actual. En el casal hemos vivido de todo -tenemos todos una edad muy avanzada- y nos jode mucho que esta pandilla de advenedizos pongan palos en las ruedas del carro que nos ha de llevar a la independéncia.
    No nos tengas tanto tiempo sin tus opiniones pués a parte de decir verdades como puños nos divierten.

    Luis

  4. Conxita ha dit:

    Hola Manel ,uns dibuixos de lo millor i estic amb tu amb els comentaris ,felicitats ,aveure si ho fas mes sovint aquest comentaris,Adèu,

  5. Albert ha dit:

    Hola Manel magnífic dibuix
    Quan has esmentat els Marx, m’ha vingut ala ment aquella pel•lícula en que estan en un camarot del vaixell i fan una llista del que desitgen per dinar. S’escolta una veu de fons de la Cup que va repetint ”i dos huevos duros…i dos huevos duros…i dos huevos duros”.

  6. teresa ha dit:

    Les monges em van ensenyar , de petita, que no s’havia de pronunciar el nom de Déu en va, però ara mateix no me’n puc estar de dir: QUE DÉU ENS AGAFI CONFESSATS!

    Manel dibuixa, dibuixa !!!

  7. Maria Dolors ha dit:

    Felicitats Manel!!!! Perfecte com sempre. El que mes greu em sap de tot aquest embolic es que realment som penosos, ningu ens pendra en serio en lloc i a sobre, donem vots aquesta colla de PP’s i Cd’s.
    No entenc res pero estic molt enprenyada i decepcionada.
    Una abraçada.

  8. Elvira R. ha dit:

    Estic amb tu totalment d’acord. Els importa un bledo la independència: ells a canviar el món amb la seva veritat absoluta. Quina barra!

  9. R.Carbonell - Lleida ha dit:

    Un bon dibuix, poc text i penjar-lo a les xarxes per què tots hi diguem la nostra.
    Gràcies per facilitar l’altaveu que en permet mostrar la nostra INDIGNACIÓ, DESENCÍS, VERGONYA PER EL RIDICUL QUE ESTAN FENT ELS NOSTRES REPRESENTANTS, SOBRE TOT ELS DE LA CUP.
    Son una pandilla de il•luminats i nouvinguts que pretenen canviar-ho tot a base de oposar-se a tot, caigui qui caigui i peti qui peti. No hi ha dubte de que les seves intencions son bones,però les regles del joc no son les seves donat que son minoria. Desprecien sense cap mena de vergonya el que milions de catalans vam deixar clar que voliem el passat 27S.
    Senyors de la CUP facin totes les assemblees que calguin però baixin del núvol en que estan instal•lats, facin un exercici de responsabilitat democràtica i posin fi a aquest lamentable espectacle que estan donant.
    La seva actuació esta portant el procés a un carrer sense sortida i de retruc al fracàs. La història els jutjarà com la banda que va ajudar al govern de Espanya a finiquitar les il•lusions independentistes de Catalunya.
    ¿Es poden mirar al mirall sense sentir vergonya de vostès mateixos?

  10. salvador ha dit:

    Cal felicitar-te pel teu mestratge en els teus magnífics dibuixos. Pel que fa a la política catalana, penso que estem endinsats en un forat negre del que difícilment en podrem sortir-ne. El govern espanyol farà el que calgui necessari per no perdre Catalunya, el motor d’espanya.

  11. Francesc B. ha dit:

    Bestial, però genial… Felicitats!!!

  12. P.Morera ha dit:

    Gràcies, amic.
    Ara, la culpa no és dels cupaires sinó dels independentistes que els van votar. Els de la CUP no han enganyat mai. La independència, per ells, no és prioritària. Ho és la revolució social. Són fills de Marx i Bakunin. Una abraçada.
    Pius.

  13. Llucia Recto ha dit:

    Potser si que la CUP no ha enganyat mai, però ara és necessari acabar de fer el procés. Després, en les proximes eleccions, tots podrem votar de manera mes clare; però senyors, cal deixar de arrossegar el carro de espanya, cal iniciar el procés, JA, per poder alliberar-nos d’una vegade per totes.
    Sempre l’encertes Manel, et feliçito.

  14. Valentin Salgado ha dit:

    Por alusión directa, yo soy uno de los independentistas que ha votado a la CUP, y volvería a hacerlo. Es cierto que no han engañado a nadie y que la revolución social es prioritaria però creo que ahora es momento de hacer política y ceder un poco. Hemos conseguido muchísimo más de lo que esperábamos., pero pienso que esto no nos da derecho a radicalizarnos frenando la esperanza de tantísima gente.
    Por favor, seamos sensatos y hagamos alguna concesión.
    No estoy de acuerdo en que la independencia no sea prioritaria para ellos, yo les voté contando en que lucharian para conseguirla.
    Se ha pasado Vd. un montón con este dibujo, la CUP nunca se venderá a España.

  15. Toni ha dit:

    Ostras tu…quant de porc.
    Només se salven aquells dos pobres marrecs famèlics, i el bàrman. Bé, potser tampoc en Baños ni la Gabriel de moment s’ho mereixen, però.

    Jo sóc dels que penso que ara per ara ni JUNTS PEL SÍ ni la CUP han enganyat ningú en quant als seus plantejaments. Ara bé, qui de moment més s’ha baixat els pantalons per poder tirar endavant el procés ha estat en Mas (recordem la pseudohumiliació pública de fa uns dies), i la CUP s’ha mantingut inflexible en la seva poltrona. Això és el que molta gent li retreu. Totes dues bandes han de cedir per poder arribar a un acord…i ara li toca a la CUP. Nois cupaires…poseu-vos les piles. Que en Mas no sigui un obstacle…i aprofiteu que és un dels pocs presidents que ell mateix s’ha posat data de caducitat,. I aprofitem-nos tots plegats de la seva capacitat. Al meu parer, ara per ara no hi ha ningú que li faci ombra: és la persona més capacitada per liderar les nostres il·lusions.

  16. Jordi ha dit:

    Posem que hi ha investidura d´en Mas.
    Posem que hi ha formació de govern.
    Posem que el nou govern inicii la desconexió.
    Posem que el T.C. s´ho carregui tot.
    Posem que el govern inhabilitat pel T.C no fa ni cas.
    Quin sería el següent posem?
    La DUI?

  17. duster ha dit:

    Jo el que realment penso és que estem fent el ridicul vers a tota Espanya per no anar units; ara es el moment de lluitar per la independència; i al meu modo de veure-ho ens barren el pas uns poques vergonyes (CUP). El que no entenc es perquè en Mas es deixa trepitjar, i li va llepant el cul, jo tiraria pel dret també que la CUP ha de manar només amb deu ascons, contra els 61 de junts pel sí?Doncs apa nois, jo no m’esperu més; convoco noves eleccions i que els donguin abans de rebaixar-me més del que ho hem fet.

  18. Albert ha dit:

    Bon dia Manel
    Ni en els meus pitjors malsons, podia pensar amb un resultat tan desastrós de la decisió de la Cup.
    Certament es comparable a la situació del 1714, amb Barcelona setiada. Si quan varen arribar les tropes franceses amb els nous canons (mes moderns) i varen començar bombardejar la ciutat, haguera sortit el pendó de Santa Eulàlia, disparant contra la muralla, i demanant la dimissió de Rafael Casanovas, per las restricció de subministres de l’últim any.
    Amb amics com aquets, no ens fan falta enemics.

  19. Jordi ha dit:

    Maquiavel era un visionari de pa sucat amb oli al costat del Aznar quand va dir alló de “antes se romperá Catalunya”. El ridicul històric que hem fet desde les eleccions fins ara, es tant vergonyós que no comprenc com es posible que estiguem com estém, tenint-ho tot a favor per tirar endevant.
    La CUP no ha enganyat a ningú en relació a la investidura d´en Mas, pero si en el que respecte a conseguir la independencia de Catalunya.

Deixa el teu comentari