El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
CUPAIRES… UNA PLAGA QUE ENS VOL DESTRUIR

diada-cataluna-efe-11092015-7

Els CUPAIRES diuen que no han enganyat ningú; que s’han posat a la política per canviar les coses (segons diuen ells) i l’únic que estan canviant és la il·lusió que ens ha portat fins el 27S.

Aquesta colla d’ antisistema, anticapitalistes i anti-tot, en diuen “lliçó de democràcia” al fet de que 336.375 electors s’imposin a 1.620.973… penso que això s’assembla més a una dictadura… el dictat de uns pocs imposant la seva voluntat a uns molts.

Aquesta colla d’antisistema, anticapitalistes i anti-tot, no dubten en utilitzar el sistema per putejar, frustrar i trair la il·lusió de quasi dos milions de catalans que, any rera any, s’han manifestat clamant per la independència.

Aquesta colla d’antisistema, anticapitalistes i anti-tot, ens han humiliat a tots donant la raó a l’Asnar.

Aquesta colla d’antisistema, anticapitalistes i anti-tot, han fet oïdes sordes a propostes d’acostament, aconseguint que JUNTSxSI, el partit que intenta arribar a acords amb ells, s’hagi humiliat fins a situacions intolerables.

Aquesta colla d’antisistema, anticapitalistes i anti-tot, ens han posat a tots els pantalons per sota dels genolls.

Aquesta colla d’antisistema, anticapitalistes i anti-tot, ni amb totes aquestes mostres en tenen prou.

Aquesta colla d’antisistema, anticapitalistes i anti-tot, tenen besavis, avis i pares que durant molts anys han somiat amb una Catalunya lliure, i ara, que ho tenen tan a prop, els seus cadells s’encarreguen d’espatllar-ho i portar-nos a la casella de sortida.

Aquesta colla d’antisistema, anticapitalistes i anti-tot, de ben segur que també utilitzen el capital per viure, doncs amb l’aire del cel i les idees revolucionaries no n’hi ha prou per tenir un sostre i portar el plat a taula.

Aquesta colla d’antisistema, anticapitalistes i anti-tot, ja estan acabant la seva feina i preparant-se per anar a Moncloa per rebre les seves 30 monedes.

_____________________________________________

Es tracta de construir un nou país lluny del jou de espanya, no de cremar-lo abans de començar.

Però ara… EL MAL JA ESTÀ FET !!!

CUPAIRES ESPATLLANT-HO TOT

24 Comentaris to “CUPAIRES… UNA PLAGA QUE ENS VOL DESTRUIR”

  1. Pius ha dit:

    No cal que t’esgargamellis. Són uns trileros, uns chavistes i uns antidemòcrates. Però això ahir, abans d’ahir… i el dia de les eleccions. La revolució avant tout. La independència només una eina per a fer-la i els independentistes uns guinyols. Calma. Una abraçada, amic meu. Pius.

  2. Jaume P. ha dit:

    Tela aquest personal.

    Ja n’estic fins els collons.

    Salut,

    Bones Festes a tots menys als de la CUP

  3. Josep Sanz ha dit:

    Amic Manel, tens tota la raó, aquests ens estan portant a un camí ja destruït.
    Som 2 milions de ciutadans que vàrem votar independència, doncs per culpa d’aquests que no tenen ni nom ens han portat fins a aquest camí que sols beneficia als dictadors feixistes que manen i que s’estan fent un fart de riure… Tenim un país de lladres que ens han robat la nostra identitat, la de tot un poble sobirà!

  4. Lluis de Lleida ha dit:

    Aquesta colla podrien marxar a España a fer la revolució i deixar-nos als catalans tranquils construint el nostre país.
    No els posariem cap problema per que aplicariem alló de “A enemigo que huye puente de plata”.
    Bon any 2016 a tots.

  5. B.A.G. ha dit:

    Manel, no hi estic gens d’acord, ja en parlarem. Salut, independència i revolució!

  6. Teresa ha dit:

    Diuen que han empatat. Quina presa de pèl! Trobo que s’han ben retratat. Intentem mantenir la calma i esperem…. un miracle?

  7. Gemma ha dit:

    Ahir a Sabadell:
    1. Als periodistes els envien a 1 quilòmetre d’on es feia l’assemblea.

    2. Curiosament, el resultat de les votacions és un empat tècnic. Aquests recompte, qui el va supervisar?

    3. En acabar el “recompte”, fan un roda de premsa sense que els periodistes tinguin dret a preguntar.

    Ole, ole, ole…

    Visca la democràcia!!!!

  8. Albert ha dit:

    Hola Manel
    Els cuperos diuen que no han enganyat mai ningú.
    Dons l’empat de l’ultima assemblea, no se’l creuen ni “los niños pequeñitos”.
    A sobre, tenen la barra de dir que es una magnifica ocasió perquè JXS facin una proposta mes atractiva, per seduir al personal; (de conya) i fins i tot després, podríen passar tota la legislatura fent assemblees.
    Jo els i faria una ultima proposta, “QUE VAGIN A PENDRE PEL CUL” i noves eleccions, si hem de perdre, perdeem alçats.

  9. josepeljubilatemprenyat ha dit:

    Renoi que poc et prodigues, i mira que estem necessitats de veus com la teva que des de la base posin el dit a la nafra.
    La CUP son una colla de ingenus naifs que no tenen ni puta idea de com s’ha de gestionar el poder que els ha arribat.
    Son maldestres hasta quan fan recomptes. Quina llàstima que hagim anat a parar a mans d’aquest grup d’inpresentables.
    Salut i sort per el l’any que s’acosta difícil però no impossible.
    Josep

  10. Emilia ha dit:

    Vam votar la CUP amb il·lusió doncs ens pensabem veient la seva presentación que aportarien frescor al panorama polític, i que farien un bon impuls per la independencia. I ara ens n’adonem que ens han enganyat, en lloc de frescor han aportat foscor, desconcert i emprenyament general a tots els catalans.
    Manel al recompta que posa vostè de les eleccions pot treure’n quatre a la CUP i afegir-los a JUNTSxSI, son els de la nostra familia, i estem convençuts que com nosaltres n’hi ha milers i milers que se senten traïts i que si poguessim canviariem el vot emés sota l’engany de la CUP.

  11. María Verdaguer - Antonia Martínez - Luis Segura -Carmen Segura -Manresa- ha dit:

    Estamos tristes y decepcionados. Hemos sufrido la dictadura y algunos la guerra y ahora, que pensabamos que podriamos ser independientes lejos de la sanguijuela España, caemos en manos de estos energumenos de la CUP, una versión diferente de dictadura pero dictadura al fin y al cabo.
    El camino se nos complica pues no teniamos muchas esperanzas de ver el final del camino, hay que tener en cuenta que en el casal algunos superan los 90 años, pero ahora ya nos hemos convencido de que no veremos la independencia.
    ¡ GRACIAS SEÑORES DE LA CUP !
    els empreñats jubilats de Manresa

  12. Llucia Recto ha dit:

    Dons si Manel han aconseguit restar il·lusió i crear desorientació. Jo crec que ja n’hi ha prou.

  13. martha ha dit:

    Bon día Manel, patètics cupaires, crec que són com una secta, l’Anna Grabiel una il·luminada, però tot cau per el seu propi pes,i aquests definitivament espero veure el seu final. Estic indignadisima amb tota aquesta situació. Bon vent i barca nova. Una abraçada.

  14. teresa ha dit:

    Vagi per endavant que jo estic dacort en que la CUP doni el seu suport a Mas d ´una vegada per sortir d’aquest embolic. No obstant estic farta de sentir comentaris en contra de la CUP per seguir el camí de la coherència. No estem acostumats a la integritat i sempre veiem com els els nostres polítics es venen a la primera de canvi. Al cap i a la fi, amb aquestes negociacions, estan aconseguint coses de justicia social per la població.
    Construir un país independent sobre uns fonaments de retallades i corrupció a qualsevol preu, no es el que ens convé.
    En Mas no te cap sentencia de corrupció per ara, però la seva honestedat és mes que dubtosa amb el entorn de corruptela que s´ha mogut. Sinó perque no deixava el seu lloc a un segon candidat?.
    Crec que les presses no son aconsellables i que cal analitzar a fons els plantejaments de la CUP abans de carregar contra ells a cegues.

  15. CONXITA ha dit:

    Hola Manel quanta raó tens però paciència, no podem fer res més.
    BON ANY

  16. M. Teresa ha dit:

    Hola Manel, sap greu que en unes festes tan assenyalades en lloc de perlar de com hem cuit el pollastre o l’ànec i com n’ha sigut tot de bó, estiguem parlant d aquesta gent, i dic gent per no dir una paraulota, no és mereixen cap tipus de comentari doncs ells sols s’han retratat, saps el que et dic, bon vi, bona “teca” a la taula, bona companyia i a dormir la ” mona”.
    Bon Any!!!

  17. M.Rigual ha dit:

    Opino com Teresa en quasi bé tot, però la CUP no ha sabut gestionar el resultat del 27S i això ens a portat a una situació en que, si no ens en sortim, tot el que sembla ser han aconseguit de millores socials no servirà de res, doncs formant part de Espanya no podrem gestionar mai cap de les propostes. Veiem sinó que va passar amb el decret de pobressa energètica de la Generalitat que va ser anulat per el govern del Partit Polular. La CUP primer tenia que haver fet un exercici de reponsabilitat política facilitant la formació del govern i tot seguit empenyer el carro de la independència que hauria de permetre-ns gestionar els recursos necessaris per a totes les millores propostes.
    Ara em penedeixo d’haver donat el meu vot a la CUP, s’han frustrat moltes esperances i entre elles les meves.
    I el pitjor és que també penso que el mal ja està fet i que tornem a la casella de sortida i haurem d’esperar molts anys per arribar a una situació semblant a la que teníem abans del 27S.
    Salut i Independència.
    Miquel

  18. Luis Segura -Manresa- ha dit:

    Somos casi dos millos de ciudadanos que hemos impulsado el movimiento que ha obligado a los políticos a mover ficha. Por lo tanto poniéndoles trabas para poder empezar a trabajar en lo que de verdad nos importa, la independencia que traerá consigo mejoras sociales, lo que hacen es vetarnos a nosotros, catalanes de a pié, como vosotros cupaires. Me importa un rabano quien presida la Generalitat lo que me importa es que ahora habiamos empezado a tener un camino más o menos claro y estos niñatos lo han estropeado todo.
    Respecto a Mas creo que es totalmente válido para impulsar esta nueva etapa. Lo ha demostrado abiertamente con toda su actuación reciente.
    Estamos muy cabreados y más frente a la impoténcia de que somos muchos que sabemos lo que queremos y nos vemos imposibilitados por unos pocos que navegan erráticamente.
    Luis Segura

  19. J.Sanz ha dit:

    VULL VIURE EN UN PAÍS LLIURE, PERÒ DE MOMENT

    NO P U C

  20. Maria Dolors ha dit:

    Noves eleccions i els de la Cup que segueixin fent assemblees.
    Esperem que l’any que be, ens vagi molt millor.

  21. CMC1957 ha dit:

    Estic d’acord amb tu.

  22. Albert ha dit:

    No és del tot correcte dir que la Cup amb aquestes negociacions hagi aconseguit coses de justícia social per la població; Aconseguirà aquestes coses si el procés continua, d’altre forma estarem a la casella de sortida.
    Hem de recordar que paguem mol, però disposem i administrem poc. Hem de suplicar diners del FLA per arribar just a final de mes. FLA, diners que son nostres i pels que fins ara a mes ens cobraven interessos. En aquestes condicions es difícil fer las aportacions socials justes que demana la Cup.
    Sembla dons mes intel•ligent, primer aconseguir administrar tots els nostres recursos, que discutir com hem de administrar allò que encara no tenim.
    I canviant de tema, els Srs. de la Cup es podriran plantejar, qui d’entre ells te la preparació i presencia del Sr. Mas, per anar per el mon defensant els nostres interessos. Es com començar una partida d’escacs, sacrificant la reina.
    Deixant clar que jo soc de ERC.

  23. Montserrat ha dit:

    Jo també aspiro a viure en una Catalunya lliure, i de moment aquests de la CUP m’ho estan complicant.

  24. R.B.M ha dit:

    Cuperos deixeu de fer el ridícul i solucioneu d’una vegada aquest embolic en el que ens heu posat i que te tot el país aturat.
    I no oblideu de comprar-vos una calculadora per futures assemblees, ja que vist el resultat del últim recompte que vareu fer estic convençuda que podria passar que vosaltres en un grup de tres votants encara serieu capaços de empatar.

Deixa el teu comentari