El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
+ CUP

VULL VIURE EN UN PAIS LLIURE

Amics, no us perdeu aquesta carta.

Es un mega-zasca a la boca de les CUP. Es un xic llarga però, es un zasca al darrera de l’altre que t’atrapa en la lectura:

https://groups.google.com/forum/#!msg/catala-sempre/hW7qx52dTN0/iN7IL_sMDAAJ

La carta l’escriu  Francesc Xavier Hernández Cardona (Barcelona, 1954) és un historiador català, catedràtic de Didàctica de les Ciències Socials a la Universitat de Barcelona.

 

I per arrodonir-ho:

L’escriptor SEBASTIÀ ALZAMORA,  en el seu article d’avui al diari ARA fa una reflexió irònica però “reial com la vida mateixa” a la vora dels CUPAIRES i de l’atzucac en que ens han embolicat.

Llegiu-lo, val la pena.

http://www.ara.cat/opinio/Ara-hem-desperar-dissabte_0_1495050527.html

Per si no podeu accedir a la pàgina del diari ARA     A Q U Í    podreu llegir-lo.

 

 

10 Comentaris to “+ CUP”

  1. Manel ha dit:

    Collons el diseny del “logo” cal patentarlo; quan monti el partit l’utilitzaré.
    Salut

  2. Maria Dolors ha dit:

    Impressionant! Fins i tot fa por….. Segueixo pensant que s’han der fer eleccions decideixin el que decideixin en la/les assemblees.
    En Mas els ha d’engegar mes enllà, fotre un cop de puny sobre la taula i dir “ja ni ha prou”.
    Crec que aixi, potser tots plegats ho tindriem mes clar per resituar-nos i saber cap on anem perque ara, esta tot massa embolicat .

  3. Albert ha dit:

    Un Logo d’allò mes que encertat.
    Be, que es pot esperar d’uns individus, que per identificar-se necessiten anar vestits de trinxeraires, com si fos el seu uniforme; entren al parlament de Catalunya (que ha costat suors i sang) fen una fila que en alguns restaurants o sales de festa, simplement no els permetrien l’entrada.
    “TOTAL FALTA DE RESPECTE PER LES NOSTRES INSTITUCIONS”.
    Tinc la certesa que quan es casen o celebren algun acte familiar important no van d’aquest “RIDÍCUL”.
    Les seves assemblees, amb als crits i punys enlaire em recorden en Mussolini.
    I finalment amb sembla correcte consultar amb les bases, però els líders de la formació podrien assumir unes certes responsabilitats que no els portessin a necessitar una assemblea fins i tot per anar a fer de ventre.
    Lamento molt que es noti que estic emprenyat

  4. M. Teresa ha dit:

    Manel, és teu aquest “logo” del no PUC? és bonisim. Estic d’acord amb tot el que escriu el S. Hernández, els que semble que no s’hen adoden es la CUP, no volia llegit res més de política però hi ha una certa rabia continguda que no PUC deixar de llegir. Bona entrada d’ Any!

  5. Gemma ha dit:

    Jo tampoc em crec l’empat. Sento com si m’estiguessin prenen el pèl.

    Eleccions i a veure si entre tots posem aquesta gent de la CUP on es mereixen.

  6. Francesc Bechdejú ha dit:

    Necessitem gent d’alçada, de mirada profunda i de capacitat intel·lectual, compromesos amb el país i amb la seva gent. No necessitem idealistes demagògics de mirada curta, amb un ego desfermat que ens vulguin salvar de la nostra miopia davant la seva realitat del món. Fer política, dirigir un país és una responsabilitat tan enorme que no es pot deixar en mans de segons qui que es pensa que la seva visió és l’única bona, que ells tenen la veritat i que tota la esta estem equivocats. Que algú ens previngui d’aquells que tenen tota la veritat i la vulguin imposar al preu que sigui.

  7. Antònia Miracle ha dit:

    Els de la CUP m’han decebut. No m’ho esperava.
    Son una colla de il·luminats que tots junts no arriben ni a ser una petita mol·lecula comparada amb L’Artur Mas; si no fos per el president no seriem on som i si deixem fer a la CUP ens ensorrarem. Foragitem-los, si s’ha de anar a eleccions anem-hi i que els quedi clar quin es el seu lloc.
    Antonia

  8. Jordi ha dit:

    Crec que hem de passar full i tornar a votar. El que digui la CUP avui, demà o quan sigui, no servirà per a res perquè a hores d´ara ja estan totalment desacreditats entre bona part dels seus votants. Calen noves eleccions malgrat l´incertessa del moment. Tots hem tingut que apendre la lliçó i preveure els nostres futurs moviments, inclós per suposat el nostre vot. Si ara tiressim endavant amb els cupaires dins del govern, no arrivariam gaire lluny i, a les hores, la caiguda sería molt pitjor. Aixó no ha fet més que començar i el camí será dur i difícil, però al final segur que ens ensortirem. Bon any nou a tothom,.

  9. Maristany ha dit:

    Estem molt desanimats i tristos per com han anat tot.
    La CUP ha fet molt de mal, potser de bona fe pero no han sabut estar a la alçada de la responsabilitat que els va caure a sobre.

  10. Teresa ha dit:

    3-1-16
    Es veia venir però ens resistíem a creure-ho. És una pedra en el camí. Una de molt grossa. Però nosaltres tossuts, eh?

Deixa el teu comentari