El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
UN MATI AMB L’AULA DE “P5” A L’ESCOLA PIA DE SANTA ANNA MATARÓ

Dintre dels actes que organitza l’escola Pia de Santa Anna cada any per la setmana de Sant Jordi, el dimarts, 20 d’abril, vaig anar a l’aula de P5 (ELS ESQUIROLS), a on va el meu net l’Adrià, per explicar i dibuixar un conte.

Ja és el tercer any que participo en aquestes JORNADES CULTURALS A INFANTIL: el 2008 amb el conte “ELS TRES PORQUETS” i el 2009 amb “LA VACA CEGA”.

La experiència és molt gratificant. La quitxalla s’ho passa d’allò més bé i no cal dir que, a nivell personal, en gaudeixo, si més no, igual que ells com a mínim.

Aquest any el tema del conte el va triar l’Adrià. Es tractava d’uns marcians que aterren en el pati de l’escola coincidint amb la diada de Sant Jordi.

A part de explicar i pintar el conte vaig repartir a cada uns de les nenes/nens de l’aula el dibuix en blanc i negra per que poguessin pintar-lo ells mateixos.

Alguns van voler participar en la pintada del dibuix original que havia preparat per pintar en “viu i en directe”.

Aquí teniu unes fotografies d’aquest dia tan important per a mi, i m’agradaria pensar que també per els menuts amb els que vaig compartir una mica del seu temps. Les quatre primeres son de l’any 2010, les dos següents del 2009 i les dues ultimes son de 2008.

1 Comentari to “UN MATI AMB L’AULA DE “P5” A L’ESCOLA PIA DE SANTA ANNA MATARÓ”

  1. lita ha dit:

    Moltes Felicitats i per molts anys que puguis disfrutar ensenyant els teus preciosos dibuixos als nens.

Deixa el teu comentari