El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
HO ACONSEGUIREM, PERÒ ES FARÀ LLAAAARG … MOLT LLAAAARG !!!

La intolerància del govern central (en funcions, però porculitzant contínuament) i la seva baixa (o inexistent) qualitat democràtica segueixen inspirant als dirigents espanyols tot tipus d’agressions a Catalunya, en totes les formes que els seus retorçats i melèvols cervells els permet tramar.
Aquest més de febrer n’han perpetrat de l’alçada d’un campanar (res de nou per altra banda). Per a mostra aquí en deixo dues, amb el corresponent dibuix que m’inspiren els seus protagonistes:

T-CONSTITUCIONAL001.
.
Diari ARA – 17 febrer 2016
El TC notifica al govern la suspensió de la conselleria d’Exteriors
El Tribunal Constitucional ha dictat una altra resolució llampec i ha decidit suspendre les competències de la conselleria d’Afers Exteriors, que dirigeix Raül Romeva. Pocs dies després que l’executiu de Rajoy presentés un recurs contra aquest departament perquè considerava que s’adjudica atributs en matèria de política internacional que són exclusius de l’Estat, l’alt tribunal ahir el va admetre a tràmit i això implica que, de forma automàtica, s’executa la petició del govern del PP perquè es congelin les seves funcions fins que no es resolgui el fons de la demanda.

HIENA MONTORO dibuix final 003.

EL PUNT AVUI – 25 febrer 2016
L’Estat manté la intervenció de les finances de la Generalitat en el nou FLA
El govern espanyol ha decidit mantenir les condicions específiques per a Catalunya si vol acollir-se al fons de liquiditat autonòmic (FLA). Aquestes condicions són les que van imposar al mes de novembre per evitar que aquests diners anessin a pagar “vel·leïtats independentistes”, segons va dir en el seu moment el ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro.

 

 

_______________________________________
Quan un poble comprén que obeïr lleis injustes escurça la seva llibertat, cultura i dignitat, cap tiranía pot aturar-lo i dominar-lo
Mahatma Gandi
_______________________________________

Homenatge a Muriels Casals 2

 

 

6 Comentaris to “HO ACONSEGUIREM, PERÒ ES FARÀ LLAAAARG … MOLT LLAAAARG !!!”

  1. Llucia Recto ha dit:

    El somriure de la Muriel transmet pau, serenor i senzillesa.

    ANEM FENT CAMÍ !

  2. salvador ha dit:

    Doncs si, més tard o més d’hora, ho aconseguirem, però es farà llarg… molt llarg, però arribarà… això es segur. Pot ser jo ja no i seré, a la meva edat, però marxaré amb la esperança que els nostres nets viuran en llibertat.!!!

  3. Gemma ha dit:

    Serà llarg?
    Escoltant ahir una entrevista que li van fer a en Junqueres, a casa vam arribar a la conclusió que si no hi ha pacte amb Espanya, la independència serà impossible.

    Només feia que dir “serà molt, molt, molt, molt difícil” no sé quantes vegades ho va arribar a repetir…
    Molt de Consell Nacional per la transició i molt de paper mullat; i no saben ni com es gestionen els tributs autonòmics…i ara es vol carregar milers de llocs de treball d’empleats dels registres de la propietat, perquè clar, el Sr. Registrador ès un funcionari de l’Estat.
    Sr.Junqueres, i dels milers d’empleats que treballen per ell, què en farà? No va tenir ni la decència d’anomanar-los.

    Doncs sí serà molt llarg o potser millor que no sigui.

  4. Manresa ha dit:

    Seguro que será muy largo pero nunca pensamos que seria rápido y fácil.
    Pensar que habrá un acuerdo con España es de ilusos. Cada día estamos viendo ejemplos de que el partido en el gobierno y todos los demás partidos españolistas y los de Cataluña con el PSC al frente, están por la labor de eliminar el anhelo primero de derecho democrático a elegir y consecutivamente a la libertad de iniciar nuestro camino en libertad lejos del yugo español.
    Posiblemente costará sacrificios de todo tipo, pero ningún gran objetivo se consigue sin esfuerzo y sacrificios personales y colectivos.
    Decir que “si tiene que ser muy largo es mejor que no sea” equivale a tirar la toalla al inicio y dar la victoria a los fascistas.
    Es cierto que nuestros políticos muy a menudo nos desilusionan, pero estamos donde estamos porque ellos nunca han estado a la altura de lo que los ciudadanos les pedíamos que, al fin y al cabo, somos los verdaderos artífices de este proceso; por lo tanto tienen que seguir nuestros dictados expresados mayoritariamente en las urnas.
    Por favor, no nos desilusionemos, no seamos pesimistas.
    No hagamos el juego a los intolerantes anti demócratas del PP, CIUTADANS, PSOE, PSC, etc.etc.,
    NO NOS DESILUSIONEMOS QUE TODAVÍA ESTAMOS EN EL INÍCIO .

    VISCA CATALUNYA INDEPENDENT !

    Luís i Maria Segura y todos los de Manresa.

  5. Teresa ha dit:

    Vosaltres la veieu? Jo no la veig,
    només hi crec, i amb una fe molt pura.
    “”

    Climent Forner, 1927

    fragment final

  6. Jordi ha dit:

    Els conceptes genèrics de “temps” no diuen res. Un temps llarg o molt llarg segur que es interpretat per la gent de forma molt diferent. Els que si s’han compromés en un temps clar i definit, son l´actual govern català amb el President Puigdemont al front. 18 mesos. Ja m’està bé, 36 també, però no més. Si després de vendren’s 18 mesos no son capaços de fer-ho en un temps prudencial, exigiré que hem tornin els diners de l’entrada, perque l´obra que hauré vist no es la que s’hem va dir. I que consti que ho trobo molt difícil, però hem van comprar el meu vot amb aquest argument i, a més, cobran per fer-ho. Endavant. Visca Catalunya independent!

Deixa el teu comentari