El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
¡ A LA MIERDA…!

“…  a la mierda…  váyanse ustedes a la mierda…”

No ho dic jo (que també), ho va dir el gran JOSÉ ANTONIO LABORDETA, el 5 de maig de 2003 en una intervenció en el senat. Aleshores els fatxendes del govern, i molts de l’oposició, l’interrompien contínuament, el menyspreaven, l’insultaven, se’n reien directament sense cap mena de pudor ni vergonya (no en tenien ni en tenen):

Dons jo, ara, a les portes d’unes segones eleccions, li copio la frase

“ A LA MIERDA…!!!”

Tornar a votar em fa mandra, MOLTA MANDRA,  però aniré a votar; tots hem de anar-hi; hem de intentar foragitar del govern a tots aquest malfactors, lladres, corruptes i xorissos que des de fa tants anys s’han atrinxerat en els llocs de poder, no per ajudar al país, sinó per assegurar-se el màxim d’immunitat i control a l’hora de espoliar l’erari públic… vaja… per “DEJARLO TODO ATADO Y BIEN ATADO” com va dir el seu gran mestre, mentor i ídol… i jo afegriría “ROBADO I BIEN ROBADO”

De passada cal que,  des de Catalunya, deixem ben clar  quins volem que siguin els nostres representants. Aboquem a les clavegueres de l’ignomínia els representants a Catalunya del PP, dels menyspreables de Ciutadans i dels mal anomenats Socialistes Catalans, que han demostrat, tots ells, que odien Catalunya i les seves gents.

I ja posats… que no gastin ni un euro dels nostres diners públics en campanyes inútils. Ja sabem que volem, i a l’hora d’’anar a votar prendrem les paperets dels col·legis electorals. No ens cal escoltar més mentides, estem farts d’enganys i promeses de sopars de duro; aquesta caterva de miserables ens tenen per idiotes… doncs van ben errats!. Cada papereta que rebi a la meva bústia anirà de pet a la paperera, sense ni obrir-la.

L’estalvi el poden dedicar a beneficis per a tots: Ajudar a las famílies necessitades (que son moltes); a la ensenyament; a la sanitat (escurçar els immorals temps de espera, ampliar la plantilla de professionals, etc.); a les infraestructures útils (no les grans obres que no serveixen per a res)… Cal que tots, absolutament tots els que volem una Catalunya independent, lluitem, cadascun des de el seu àmbit i les seves possibilitats, per aconseguir  “un país per viure lliures i viure lliures per un país”

El dia 26 de juny hem de donar un pas més per marxar d’espanya i poder fer-los una bona botifarra als polítics  espanyols corruptes, carronyaires i decadents.

 “A LA MIERDA… SEÑORÍAS VÁYANSE USTEDES A LA MIERDA…!

JUAN ANTONIO LABORDET 2

JOSÉ ANTONIO LABORDETA

MA 2

3 Comentaris to “¡ A LA MIERDA…!”

  1. Jubilados de Manres ha dit:

    Bravo Manel muy acertado. El vídeo no tiene precio y el dibujo espectacular como siempre. Aquí estábamos muy divididos, estamos hartos de la política los políticos y las votaciones; pero pensamos que tienes razón y que hay que ir a votar una vez más y todas las que hagan falta hasta que nos libremos de esta gentuza y del yugo que nos supone España, un lastre que hace demasiados siglos arrastramos.
    Por favor, no te hagas tan difícil, necesitamos que hagas de mosca cojonera, y más ahora que entramos en unos meses terribles con la precampaña la campaña y las elecciones, y lo que vendrá después que no tiene pinta de ser nada bueno.
    Luis, Carmen, María, Ernesto, Josep y todos los de Manresa

  2. Francesc Bechdejú ha dit:

    Realment estem en mans absolutament incompetents i que més que resoldre problemes en generen. No sé si algun dia tindrem polítics a l’alçada, però com més va més ho dubto. La neteja necessària és tan profunda, amb tots els vicis acumulats, que ja poca esperança ens pot quedar. Vivim en una partitocràcia viciada i plena de males pràctiques.Que difícil serà fer net…!!!

  3. Albert ha dit:

    Hola Manel
    Llegeixo sense sorpresa en el Periódico d’avui 9-05-16, que el Sr. Rajoi i la seva panda han aconseguit (al timó de la nació), que cada espanyol tingui un deute de 23.332 €.
    Si tenim en compte que a las passades eleccions van ser la llista mes votada, (malgrat els casos paral•lels de corrupció i eleccions), i que les enquestes anuncien que tornarán a repetir com a tals, esta clar que el problema d’Espanya no es sols polític, sinó també de la mitjana del coeficient d’intel•ligència del poble.
    En aquestes condicions no hem de marxar d’Espanya, hem de fugir esparverats.

Deixa el teu comentari