El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
RAMÓN COTARELO… ES POT DIR MÉS ALT, PERÒ NO MÉS CLAR

 

RAMÓN COTARELO

Aquí no cal cap dibuix ni cap text d’opinió. Tan sols cal llegir l’entrada publicada en el seu espai per RAMÓN COTARELO… el que jo denuncio amb els meus dibuixos, ell ho explica amb una claredat que no deixa fissures ni dubtes, no hi ha segones lectures, directe al gra… clar i català… o castellà en aquest cas.

 

Un fragment per “anar fent boca”:
“Y han destruido ustedes el país por su infinita codicia, mezclada con su incompetencia e irreductible estupidez. Los catalanes se van y hacen bien porque nadie con un ápice de dignidad puede soportar estar gobernado por un hatajo de sinvergüenzas, corruptos y ladrones.”

RAMÓN COTARELO

http://cotarelo.blogspot.com.es/

4 Comentaris to “RAMÓN COTARELO… ES POT DIR MÉS ALT, PERÒ NO MÉS CLAR”

  1. Llucia R. ha dit:

    Fantàstic Manel; ho paso a molts amics i més.

  2. manel ha dit:

    Hola, Llúcia, gràcies per escampar-ho, contribuint a aconseguir que arribi a quanta més gent millor el coneixement de quina mena de delincuents són la majoría dels que és postulen com a “polítics”.
    Segur que n’hi ha alguns d’honrats, idealistes i amb ganes de treballar per al bé de tots, però a la vista de com està el pati no hi ha dubte que són una minoria.
    Manel

  3. Albert ha dit:

    Ben cert Manel
    I nosaltres sols només volem ser un poble lliure que recull el que ha sembrat, no demanem res més.

  4. Jordi ha dit:

    La dictadura del PP, disfressada de democràcia emergent, colla als pobles que no es volen sotmetre a la llei de l'”ordeno y mando” i pel que es veu, no tenen cap intenció de camviar, ni ells ni tampoc els altres mentiders del PSOE. No ens ajudará ningú i els nostres cada cop mes lluny de la unitat. Ja ho veurem, peró avui per avui no ho veig gens clar.

Deixa el teu comentari