El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
Quan s’obren les urnes … VOTEN ALS LLADRES!

És increïble, el partit popular a cada nova elecció millora resultats. Cada nou cas de corrupció, saqueig de diner público, atropellament dels drets més elementals, conspiracións, etc. etc., augmenta el nombre de votants. En les anteriors eleccions generals van quedar a un parell de casos de corrupció de la majoria absoluta, i ara, a Galícia, l’han assolida.

Possiblement per allò que Galícia és terra de personatges nefastos: Francisco Franco, Fraga Iribane, Mariano Rajoy … i també niu de narcotraficants …

“Els españols som patètics. Espantats, ens tanquem en les nostres llars, protegits per alarmes, portes blindades i reixes.
Però quan s’obren les urnes … VOTEM ALS LLADRES!”

Francisco Rubiales -periodista-

————————————-

tots a la presó

No estan tots, ni molt menys !!! però el dibuix és aprofitat i la veritat és que en aquesta presó ja no hi ha lloc, s’ha d’ampliar i molt.

Com n’és d’urgent marxar, separar-nos d’aquesta españa que, al llarg dels segles, només ha sabut esclavitzar, saquejar i depredar a tots quants llocs ha arribat !!!

2 Comentaris to “Quan s’obren les urnes … VOTEN ALS LLADRES!”

  1. Albert ha dit:

    Molt cert Manel, i de els galions plens d’or i plata que vàren robar, que se’n ha fet?, perquè Espanya, junt amb Grècia i Portugal, son els mes pobres d’Europa.

  2. Albert ha dit:

    El partit Popular s’ha afartat de pressionar al PSOE dient-los que la governabilitat d’Espanya havia d’estar per davant dels interessos de partit i evitar unes terceres eleccions.
    Després del terrabastall del PSOE, ara no es conformen amb l’abstenció i amenacen amb anar a terceres eleccions si a mes de la abstenció no hi ha garanties de governabilitat. On és ara la prioritat de Espanya enfront els interessos del partit?

Deixa el teu comentari