El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
EL PODI DELS NECIS

el-podi-dels-necis

Aquests individus es disputen el primer caixò, el més alt, en el podi de la neciesa, l’incompetència, la mentida, l’espoli, la corrupción, el suborn, la conspiració, etc. Tots en són mereixedors… tots tenen prou mèrits per ocupar aquest número 1.

Aquest dies estem assistint a un espectacle lamentable, vergonyós, esperpèntic i fastigós. Mòmies del PP i del partit mal anomenat “SOCIALISTE OBRER”  (PSOE), cadàvers polítics, que sortint de les seves tombes, conspiren contra la democràcia per ajudar a peperpetuar-se en el poder i seguir destruint impunement els drets més fonamentals…  retallant i robant a tort i a dret.

Aquests dies s’acompleixen vint anys que Felipe González va oferir a José María Aznar un pacte per la cohesió territorial d’Espanya per evitar així  més cessions a les comunitats autònomes… i així estem!

Els espanyols tenen un greu problema amb els seus governants, per tant ÉS URGENT, URGENTÍSSIM, aconseguir la independència el més ràpidament posible; allunyar-nos d’una vegada per totes d’aquesta espanya capaç de votar a personatges, que son alumnes aventatjats d’Ali-Babà.

5 Comentaris to “EL PODI DELS NECIS”

  1. Q.R. ha dit:

    M’agrada el teu dibuix, ja ho saps. Bon dia Manel. Com sempre has fet diana!!!

  2. Andreu Olivares ha dit:

    Avui llegeixo en un diari que a pesar dels discursos triomfalistes, l’informe de l’OCDE diu que només Itàlia, Grècia i Turquía tenen més atur juvenil que Espanya, lúnic país dels desenvolupats on l’ocupació juvenil va caure per sobre del 50%. L’articulista ho remata dient “Espanya no va gens bé”. I el titular de l’article és “MARIANO RAJOY CAMPIÓ EN ATUR JUVENIL“.
    El que tu dius Manel, son uns campions en tot lo més negatiu, i cada nou president sembla maldar per fer-ho pitjor que l’anterior, i estafar-nos més que l’anterior.
    Estem arreglats!

  3. salvador ha dit:

    Patirem i molt abans de marxar, ens faran la vida impossible. Avui la cova d’Ali-Babà estan nerviosos per ser el primer per pujar al podi, com ho dius tu Manel, no s’entén com la població espanyola ho permeti, és vergonyós, i els països de la unió europea no hi diuen res… Deixen el temps que Déu-dirà….

  4. Conxita C. ha dit:

    Com sempre molt encertat.

  5. Llúcia Recto ha dit:

    Ignoro si més enllà de Catalunya, a les espanyes, fan falte més OPTICS que a qui casa nostre; o més serveis d’otorrinos. Tant mateix no hi veuen ni hi senten. Que segueixin votant a aquesta pandilla de necis, com molt bé els dibuixes, NO ÉS POT ENTENDRE.
    Molta força i paciència a tots per lluitar i esperar..

Deixa el teu comentari