El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
LA ULTRA-DRETA FACCIOSA HO HA ACONSEGUIT

cupula-corrupta-2Aquest país del que volem deslliurar-nos fa com els crancs, va cap enrrera.

La miopia, o  ceguesa, de milons d’electors, amb la connivència del PSOE, han possibilitat que aquesta pandilla de malfactors liderats per “Don Tancredo” continuin amb  el saqueig sistemàtic del país, i amb la persecució malaltissa de la democràcia i els demòcrates. Fan us d’una tronada prostitució constitució segons els sembla utilitzant jutges, magistrats del T.C. i tota mena de personatges o institucions totalment venuts i plegats a les seves ordres.

En el nou des-govern trobem l’inefable i repelent Soraya que s’encarregarà dels exorcismes contra els catalans. També hi ha el Montoro que continuarà fotent má, descaradament, a la butxaca de tot quisqui per aconseguir cuanta més pasta millor per repartirla entre ells. També la Cospedal, que mana en la cosa de les armes per si cal enviar-les al nordest de la península per reduir el poble català; i així…  anar-hi anant, anar-hi anant, anar-hi anant !!! que deia La Trinca.

Ens esperan quatre anys d’allò més complicat, però nosaltres a la nostra sense defallir.

 

6 Comentaris to “LA ULTRA-DRETA FACCIOSA HO HA ACONSEGUIT”

  1. Manel R. ha dit:

    Tindrem molta feina anguany. El panorama que s’acosta és decebedor.

  2. T.R. ha dit:

    Tranquil Manel. No t’agafi un infart. Pensa que aquest pais li fem falta.

  3. Jordi ha dit:

    No os enganyeu. Segueix manant el pp perque han tornat a tenir majoria de vots. La pregunta es, ¿perqué la gent vota a un partit lladre sens dubte, miserable en el tracte, totalitari per historia i convicció, mentider, estafador e indecent? No hi ha feina i la poca que surt, mal pagada. Pensions de miseria. Augmentan les families pobres i les riques cada cop ho son més. Si allà, a Espanya, el fet català dona tants vots a un partit pocavergonya, està clar que aquest any pot ser el del meu país. ¡Ah! i que els espanyols s’ho facin mirar.

  4. Maria Dolors ha dit:

    I mes envalentonats que mai. Ja ens podem preparar perque ens alliçonaran a cops de Constitució…..

  5. salvador ha dit:

    Un malt presagi pels catalans!!! 300 anys més amb el cap sota l’ala i a esperar nous temps… ves quin remei, ves quin remei que deia La Trinca.!!!

  6. Francesc Bechdejú ha dit:

    Vivim al país que vivim i no podem esperar altra cosa. Les arrels franquistes són molt fortes i caldran generacions per canviar una mica aquesta profunda mentalitat conservadora i casposa. Mentrestant, nosaltres a la nostra i, si us plau, ràpid abans que se’ns acabi enganxant la mateixa mentalitat retrograda.

Deixa el teu comentari