El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
LA RECONQUESTA

la-reconquesta

SORAYA + MILLO = PP

PP = Execrable grup humà sense escrùpols, farcit de corruptes, lladres, mentiders i facinerosos que s’han proposat arruïnar el país en benefici propi.

Ara s’han inventat alló de “EL DIALOGO” i l’han encarregat a dos elements d’alló més reprobables.

  • MARÍA SORAYA SÁENZ DE SANTAMARÍA ANTON
  • JOSEP ENRIQUE MILLO i ROCHER

La tal SORAYA

La seva nissaga familiar, relacionada amb militars i guardias civils del franquisme més profund, ja dóna pistes del que  va “mamar” des de petita. Aquí és fa bona la dita del meu petit, estimat i maltractat país de que “Els testos s’assemblen a les olles”.

No és d’estranyar que amb aquest bagatge ideològic s’aliés amb la dreta més rància i casposa, on a desplegat, des de bon començament, odi i menyspreu envers Catalunya i els catalans.

El MILLO

Va iniciar la seva carrera política com a dirigent d’Unió Democràtica de Catalunya. Ha estat Diputat al Parlament de Catalunya en la V, VI, VIII i IX legislatures. Va ser diputat al Parlament per CiU entre 1995 i 2003, i va arribar a ser portaveu adjunt del grup parlamentari convergent entre 1999 i 2003. Posteriorment, i quan a les eleccions catalanes de 2003 el partit va decidir que no fos cap de llista per Girona, es va passar al PP. Segons Joan Puigcercós, el pas al PP s’hauria produït després d’haver intentat suposadament entrar a les llistes d’ERC per Girona infructuosament. Des de 2010 és portaveu del grup parlamentari del PPC al Parlament. I des de fa pocs dies el delegat del govern a Catalunya sustituint a Llanos de Luna.

O sigui… un cul de mal seient sense principis que, con tal de xupar cadira en el poder, li importa un pèsol a quina banda militi ni a qui perjudiqui. 

Cap dels dos (de fet ningú al PP) mereix cap crèdit. Hem d’ignorar-los i no escoltar, ni creure’ns, les seves fal·làcies i enganys encaminats a perpetuar la situació que fa tants segles patim.

Llegiu   AQUI  un encertat text de JOFRE LLOMBART en EL PUNT AVUI.

 


Em pregunto… A la anterior delegada del govern del pp a Catalunya, la impresentable Llanos de Luna, li hauran donat el destí merescut per la seva nefasta gestió …?

o sigui:

LLANOSDELUNA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 Comentaris to “LA RECONQUESTA”

  1. Q.R. ha dit:

    Passaràn uns i en vindràn d’altres, peró Catalunya romandrà sempre.

  2. Llúcia Recto ha dit:

    Casi no ser com dir-ho però els dibuixos els claves. I respecte als escrits puc dir convençuda que els subscric.

    Gràcies

  3. Salvador C. ha dit:

    I encara quedes curt, Manel…!!!

  4. Jordi ha dit:

    “Aunque la mona se vista de seda, mona se queda” Això pel que fa a la tal Soraya. El Millo no te cap possibilitat de quedarse en mono, perquè ni tan sols arriba ni a primat.

  5. Pere Nogueras ha dit:

    Es pot dir més alt, però no més clar.

Deixa el teu comentari