El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
“TINC EINES DE TOTA MENA CONTRA LA CONSULTA…”

… això va dir la ínclita SORAYA SÁEZ DE SANTAMARÍA… i es va quedar tan ampla !!!.

cants-de-sirena

El famos “diàleg” que ara s’han tret de la màniga per ensarronar-nos em recorda l’odissea d’ULISES amb les sirenes després d’abandonar Circe, (“ILIADA–ODISSEA” Cant-12 – HOMERO ).

Les sirenes o nimfes tenien una de les seves principals característiques en la seva veu, que posseïa una immensa dolçor i musicalitat. Gràcies a aquest do, atreien als vaixells de mariners; aquests quedaven tan embadalits amb tan bella música que saltaven del vaixell per poder escoltar millor i morien ofegats en les aigües.

Doncs anem en compte perque la “sirena” Soraya i el “sirenu” Millo están entossudits en entabanar-nos amb promesas enganyoses amb l’únic objectiu de “porculitzar-nos”, com es costum de la casa, evitant que marchem i els deixem sense la seva font d’ingressos més important. Una de les estratagemes que volen perpetrar és això del “dialeg”, però, com va dir el president Puigdemont, “un dialeg en que el final ja està cantat, no és res més que teatre”

AQUI podreu llegir el magnífic artícle que Jofre Llombart va escriure per EL PUNT AVUI el 12 de novembre d’enguany, en el que deixa clar quin és el “diàleg” amb aquesta colla de malfactors.

No els hem de fotre ni cas. De cada deu paraules que diuen dotze son mentida. El seu objectiu és engañar-nos i seguir explotant-nos com venen fent des de fa segles.

Ens prometeràn el Xangri-La, el Paradís… però en realitat ens fotràn bous i esquelles i seguirem en l’infern espanyol, fins i tot amb més represió donat que hem estat rebels.

NO DEFALLIM…!!! mai ho hem tingut tan a prop. No escoltem els “Cants de Sirenes”, foragitem-los quan s’acostin, ignorem-los.

 

2 Comentaris to ““TINC EINES DE TOTA MENA CONTRA LA CONSULTA…””

  1. Llúcia Recto ha dit:

    Renoi quin parell de raspes. Apa, que el Millo no porte ben posada la pell de xai!. Però no els serveix de res, els veiem venir de lluy. Per no saber no saben ni disimular amb gràcia.

  2. pere nogueras ha dit:

    Potser que no ens entenguin i cal parlar-los clar sabeu que?…”NI PUTO CASO!

Deixa el teu comentari