El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
ESPERPÈNTICA, SURREALISTA, INDECENT

 

trencadissa-dous

ESPERPÈNTICA, SURREALISTA, INDECENT… així és la darrera maniobra perpetrada per l’estat espanyol contra el regidor de Vic JOAN COMA per haver usat, com a metáfora, l’expressió “Per fer una truita cal trencar els ous”.

Va ser detingut i traslladat a Madrid per prestar declaració amb el resultat de llibertat amb càrrecs i retirada de passaport. Tot i que era el 28 de desembre no es tracta de cap innocentada, és una atzagaiada més del PEPÉ contra el legítim dret dels catalans a celebrar un referéndum per decidir el seu futur.

Aquesta actuació retrata a un estat espanyol que es demostra ferotgament antidemocràtic i contrari a les llibertats individuals; una mostra més de l’actuació dels poders fàctics que, en connivència amb els seus sequaços dels tribunals i d’un jutge nostàlgic del franquisme,  han actuat al dictat d’una denúncia interposada per Josep Anglada, un neonazi de reconeguda trajectòria. Tot plegat un exemple més de que PARTIT POPULAR-DEMOCRÀCIA són un oximoron.

armes-de-destruccio-massiva

________________________________________

PER TOT PLEGAT CAL NO PERDRE ELS ÀNIMS, L’ESPERANÇA NI DEFALLIR.

sortida-despanya

3 Comentaris to “ESPERPÈNTICA, SURREALISTA, INDECENT”

  1. Salvador ha dit:

    Bona entrada d’any i magnífic dibuix Manel! faran el que calgui per tal que no podem celebrar al 2017 la independència…!!!

  2. pere nogueras ha dit:

    Encara en veurem moltes abans del moment de la veritat

  3. Joan ha dit:

    Bon dibuix i molt ilustratiu. Només una observació a on el vailet diu “hi ha uns senyors” tenis d’haver posat “hi ha uns brètols, indecents i poca vergonyes”
    Salut i INDEPENDÈNCIA

Deixa el teu comentari