El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
UN PRESIDENT MENTIDER, MANIPULADOR, IGNORANT, XIMPLE…

PRESIDENT XIMPLET

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, va criticar ahir que el web de la Generalitat de Catalunya no estigui traduït al castellà, tot i que sí que ho està, ja que ofereix versions en català, castellà, anglès i aranès:

Va dir:

“A mí me gustaría que la web de la Generalitat también estuviera traducida al castellano igual que la web de otros lugares de España. Creo que sería algo muy positivo para todos, entre otras cosas porque también en Cataluña habitan más de siete millones de personas que hablan el castellano y en otros muchos lugares de España les importan las decisiones que adopta la Generalitat de Cataluña y lo que quiera decirnos a todos”

AQUÍ PODEU ESCOLTAR EL TALL DE VEU

 

No entenc com pot haver ningú capaç de fer-los confiança davant d’atacs constants com aquest, i també de processaments a personatges públics per exercir de democrates  complint el mandat de les  urnes, i també de l’espoli constant a Catalunya,  i també del menyspreu absolut a les nostres institucions, i també del cau de corruptes que és el PP, i també de la constant malversació de diners públics, i també… etc. etc. etc. etc..

I aquest individu és qui dirigeix el govern d’aquest país…!  ÉS FA MOLT URGENT DESEMPALLEGAR-NOS-EN!

Va dir RAMON COTARELO:

“Y han destruido ustedes el país por su infinita codicia, mezclada con su incompetencia e irreductible estupidez. Los catalanes se van y hacen bien porque nadie con un ápice de dignidad puede soportar estar gobernado por un hatajo de sinvergüenzas, corruptos y ladrones.” 

RAMÓN COTARELO

 

 

 

 

Podeu seguir el blog de Ramon Cotarelo  A Q U Í,  recomanable.

 

Més raons per voler marxar:

LES PENSIONS A CATALUNYA

2 Comentaris to “UN PRESIDENT MENTIDER, MANIPULADOR, IGNORANT, XIMPLE…”

  1. Salvador ha dit:

    Tan sols puc dir el mateix que molt bé diu en Ramón Cotarelo. Poques vergonyes! Corruptes! i Lladres!. Més raons per voler marxar, que no ens serà gens fàcil! Però ara el món ja sap de quin peu calça el PP español amb els aliats de PP Alemany.

  2. Llúcia Recto ha dit:

    El que menys els interesa son els ciutadans, les persones. Hi ha massa lladres, la majoria del govern Espanyol, però senyors no passa res. l’unica fixacio la tenen amb Catalunya.
    A les CADIRES si esta molt be, i a final de mes trincu trincu, van cobrant els calers per no fer res.

Deixa el teu comentari