El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
BRUIXOT, XAMAN, FETILLER…

BRUIXOT, XAMAN, FETILLER

Doncs sí, ara als seus incondicionals i rastrers aliats del T.C. i suma el seu “art” per invocar els esperits per lluitar i destruir Catalunya. Deu ser capaç de interpretar una dança india invocant les forçes del mal per aconseguir els seus perversos propòsits envers el nostre petit, estimat i maltractat país… o, si més no, segur que ho intentarà.

L’ínclit MARIANO va dir que ploura de manera immediata:

http://www.vilaweb.cat/noticies/rajoy-diu-que-els-preus-de-lenergia-baixaran-perque-ploura/

Evidentment que no farà res per frenar el robatori que els gangsters de les eléctriques practiquen sistemàticament en el cobrament de la llum, en el que només el 35% +/- correspon al consum real. La resta són impostos i pagament de deutes/indemnitzacions mega-mil·lionaris contretes per la maldestra e irresponsable gestió dels diferents governs que s’han anat succecint, i que hem de pagar entre tots els soferts contribuents.

Per això, a la pregunta de si tenia previst actuar contra el robatori sistemàtic que les elèctriques practiquen en en el rebut de la llum, va dir que ”NO… QUE NO TENIA PREVIST FER RES DE RES” però que no ens preocupessim que aviat tot s’arreglaria, doncs començaria a ploure i això solucionaria el problema… (?)

És evident QUE NO FARÀ RES…!!! doncs ell mateix té previst retirar-se ocupant alguna butaca en un consell d’administració de qualsevol d’aquests refugis de lladres que ja acullen altres “polítics”(?) sortits del govern d’Espanya, amb sous d’escàndol que paguem entre tots.

 

Mare de Déu, QUIN PAIO!!!

6 Comentaris to “BRUIXOT, XAMAN, FETILLER…”

  1. Manolo ha dit:

    No farán res en contra, son el seu retir aquestas empresas, menuda colla tenía al pais

  2. manel ha dit:

    Tenía i encara té.

  3. Conxita ha dit:

    Hola, que vols que facin si ja els està bé com estan. En tot tens molta raó.

  4. Albert ha dit:

    Hola Manel.
    El problema no és en cap manera culpa del Rajoi; ell fa el que es lògic que faci una persona del seu tarannà. El problema es el nivell mental i moral dels que el voten, que sembla que a Espanya son moltisims.

  5. pere nogueras ha dit:

    Sembla ser que ens aniran fotent fins que toquem el dos. Doncs ja estem trigant massa a marxar.

  6. Llúcia ha dit:

    Senyors, ens putejaran molt però no cal correr.Les passes s’han de donar em ferm i, si pot ser, evitar accions que portin confusió .

Deixa el teu comentari