El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
ESPECIAL “TASTETS DE CULTURA” DEDICAT A NÚRIA FLORENZA i SERRA
Categories: Poesia


Tal com estava previst, el passat dissabte dia 20 es va emetre per Mataró Ràdio el programa “Tastets de Cultura” dedicat a NÚRIA FLORENZA i SERRA.

Clicant en aquest enllaç podreu accedir a l’audio del programa:

2017/05/20 – ESPECIAL “TASTETS DE CULTURA” DEDICAT A NÚRIA FLORENZA i SERRA

—————————————————–

Farem un segon programa a l’octubre per escoltar més poesies de la NÚRIA i poder seguir parlant d’ella amb els que la van conèixer.

 

8 Comentaris to “ESPECIAL “TASTETS DE CULTURA” DEDICAT A NÚRIA FLORENZA i SERRA”

 1. ALBERT PERA ha dit:

  Bon dia, Manel,
  Vaig escoltar el Tastets del 20 de maig i em va semblar satisfactori.
  Fins i tot algú em va felicitar dient que m’havien conegut per la veu.
  Cordialment
  Albert

 2. manel ha dit:

  Benvolgut Albert:
  De nou gràcies per acompanyarnos. Esperem gaudir de la teva companyia en un segon programa on podrem saber més de la Núria i llegir més dels seus poemes.
  Gràcies Albert

 3. Carlos - Manresa ha dit:

  Hola Manel, diariamente abrimos tu blog para encontrar cosas nuevas y la verdad es que nos sabe mal que no te metas con los políticos como antes. Pensamos que tus dibujos y comentarios eran muy acertados y ponían un poco de humor a la porquería que estamos viviendo. Ahora es muy necesario que todos nos defendamos, cada uno según sus posibilidades de los ataques constantes y el juego sucio de los nacionalistas españoles contra Cataluña.
  Aunque no estés por la labor, seguimos igualmente el blog, especialmente las entradas que dedicas a esta señora Núria Florenza y hemos de decirte que estamos todos y todas enganxados a su poesía. Nos las imprimimos y en el casal las leemos en los recitales que a menudo organizamos.
  Este programa especial lo estamos escuchado muchas veces por internet y a cada audición nos gusta más. Esperaremos el segundo programa que anuncias para octubre, mientras nos gustaría poder ver más poemas.
  Pero por favor vuelve a castigar con tus dibujos y comentarios a esta xusma de peperos, socialistas españoles y ciudadanos.

  Carlos, Luis, Antonia, Dolores, Luisa y muchos más del Casal de Manresa.

 4. Francesc Bechdejú ha dit:

  En Manel m`ha enviat l’enllaç del programa. L’he escoltat amb molt d’interès i he descobert una poeta de raça que, malgrat en Manel ja me n’havia parlat, ara he pogut conèixer amb més intensitat. Enhorabona pel programa i estarem a l’espera del següent. I felicitats a l’Albert Pera per la feina de professor de català que va fer i que tant ens va servir a molts de nosaltres, que ho necessitàvem de bo de bo.

 5. Eva ha dit:

  Ha estat un plaer tenir-vos al meu programa” Tastets de Cultura”, a tots vosaltres, Manel, Lita, Àngels, Pere, i principalment a l’Albert Pera, al que recordo amb molt d’afecte des de que anava a comprar els meus llibres d’estudi a la seva llibreria Argent Viu.
  Us espero a tots, al mes d’octubre, per acabar d’ arrodonir el programa, recordar a la Núri Florenza o donar-la a conèixer els que no la coneguin.
  Una abraçada.
  Eva

 6. Aurora ha dit:

  Gran programa d’homenatge a la Núria. S’ho mereixia, ja era hora.

 7. Roser Mas ha dit:

  Gràcies per aquests minuts d’anyor recordant la Núri. Esperaré amb il·lusió el programa d’octubre.

 8. Llúcia Recto ha dit:

  Envio un record per la Núria i tots els que feu posible que gaudim de tante humanitat.
  Jo anave a comprar a la seva parada i fruia amb la seva conversa. El seu tracte amb tothom era dolç, summament amable i molt agradable.
  Se m’ha trencat el cor al escoltar-vos, i m’he sentit envoltada de la seva poesía.
  He notat un torrent de sentiments i tot un regitzell de records. Ploro i visc amb els poemes que heu llegit.
  Agraeixo a tots la feina que esteu fent. Seria fantàstic poder tenir en un llibre l’obra de la Núria.
  Llúcia

Deixa el teu comentari