El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
PATIREM !!! I ENCARA FALTEN 109 DIES PER LA TRACA FINAL

El president Puigdemont va obrir la caixa de trons el divendres 9 de juny amb l’anunci de la data i pregunta pel referèndum.

Des d’aquell momento l’estat espanyol, opresor per sistema, ja va esperonar als seus sicaris a incrementar els seus atacs per possar tota mena de trabas i dificultats a l’ejercici del dret democràtic més elemental, com és el votar.

Alguns d’quests sicaris més destacats bàsicament són:

Aquests individus fan bó allò de  “La política és l’unic àmbit profesional hon només triomfen els més incompetents”… el que preocupa és que aquests paios, a més d’incompetents, són malas persones.

Són, bàsicament, ANTI-DEMOCRATES, mentiders,  fatxendes, intrigants…; des de ja mateix incrementaran les mentides, els falsos discursos de la por, els atacs mitjançant aquesta cosa indigna que és el T.C… i confiem que no tinguem de pintar a la Diagonal un carril especial per a tancs… esperem que no serán tan arrauxats com per atrevir-se a quelcom així.

Posem-hi un somriure amb l’humor del QUIM MASFERRER:

QUIM MASFERRER no té por que ens enviïn els tancs

 

 

 

3 Comentaris to “PATIREM !!! I ENCARA FALTEN 109 DIES PER LA TRACA FINAL”

  1. Teresa Anglada ha dit:

    Que patirem dius? Jo ja fa temps que pateixo. Veig moltes banderes descolorides per finestres i balcons. Metafòricament parlant.

  2. Francesc Bechdejú ha dit:

    Que bo el vídeo d’en Quim Masferrer. Té molta raó. Ara, no podem pas dir que escoltin gaire aquests veïns nostres. Ens espera un temps llarg, incert, difícil. No ens queda més que aguantar: ferms i decidits. Tenim els arguments que diu en Quim i que democràticament tenen la seva força. Però la democràcia dels veïns és limitada, curta, poc practicada i amb poca història. Endavant…!!!

  3. Salvador C. ha dit:

    Si… sense por…però amb el cagarret el cul.. ens espantaran amb quatre avions que sobrevolaran l’estai català, i tot corrents cap a casa, amb la por el cos. Els que vàrem viure la guerra civil espanyola sabem l’odi que ens tenen i aniran a totes.
    Doncs Sí Manel no ho veig gens clar.. PATIREM…!!!
    Una abraçada del cosinet Salvador.

Deixa el teu comentari