El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
“MILLORS” QUE ALI BABA I ELS QUARANTA LLADRES o EL PADRINO

– 65.000 milions d’euros robats de la GUARDIOLA DE LES PENSIONS.

– 60.600 milions d’euros REGALATS als bancs amb l’excusa del rescat.  A FONS PERDUT, NO ELS RETORNARAN.

– 40.000  milions d’euros és el malbaratament de l’AVE, que amb prou feines representa l’1% de la mobilitat de passatgers. I MENTRESTANT RODALIES A CATALUNYA VA COM VA!

– 120.000 milions d’euros són els que va moure la trama Gurtel  d’Administracions del PP.

–  Els defraudadors als que va perdonar el Govern amb la AMNISTÍA FISCAL ni tan sols van pagar el 10% que es va anunciar.

Un honrat ciutadà espanyol que tingui la sort de treballar paga en l’impost de la renda entre el 20% i el 47% del seu salari. Un inversor que visqui de les rendes del seu capital, entre el 20% i el 24%. A aquests percentatges cal sumar l’IVA, l’IBI, la gasolina i uns quants impostos més. I quant paga un defraudador? El Govern de Rajoy -al mateix temps que pujava tots els altres impostos- va anunciar el 2012 una amnistia fiscal que permetia perdonar el frau a canvi d’abonar el 10%. NOMÉS EL 10%. I el pitjor és que aquest insultant percentatge no va ser veritat… En comptes del 10% els defraudadors perdonats per Montoro només van pagar al fisc un 3% de mitjana… NOMÉS EL 3%. Fins amb l’IVA superreduït d’una barra de pa (4%) un honrat ciutadà paga més.

– L’estat preveu retirar els recursos del FLA si no es compleixen les exigències de Madrid, tot i que això del “FLA” és una “almoina”, son “préstecs” a compte de pagaments que ja haurien d’haver liquidat, i pels que, a sobre, s’han de pagar interessos…!

… la llista de greuges és inacabable…

______________________________

– Com és posible que ningú, a Espanya, pensi o es cregui que aquesta pandilla de delinqüents, estafadors, mentiders, lladres… faran quelcom de positiu pel seu país…?

– Com és posible que encara hi hagi ningú a Catalunya que pensi o cregui que la INDEPENDÈNCIA no és la única solución…?

Ho tinc molt clar: l’1 d’octubre votaré SÍ.

  • SÍ A MARXAR D’ESPANYA D’UNA PUNYETERA VEGADA.

  • SÍ A L A INDEPENDÈNCIA !!!

2 Comentaris to ““MILLORS” QUE ALI BABA I ELS QUARANTA LLADRES o EL PADRINO”

  1. Pere nogueras ha dit:

    Ben mirat i rebuscat la llista de barbaritats que ens han arribat a fer seria molt més llarga; es per això que cal dir-los: “hasta luego lucas” i fotre el camp d’una vegada.

  2. Josep A. M. ha dit:

    Ai Manel, Manel. Hi ha molt de ignorant i molt de vividor, per no dir altres coses gruixudes.

Deixa el teu comentari