El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
FELIP VI l’HIPÒCRITA

A la manifestació de demà tothom ha de ser-hi… cert… però aquest individu NO.

Aquest individu no és “tothom”; aquest paio és el “Rei d’Espanya”. Rei per obra i gràcia d’un dictador, i al que ningú ha votat.

Té, a més, un negoci que li ve de familia: és el representant (comisionista) de l’industria española de les armes enfront dels àrabs, que són aquella penya que financien terroristes; per exemple:  el seu amic Salman ibn Abd-al-Aziz Al Saüd, conegut com a Salman de l’Aràbia Saudita. No és en debades que Espanya ocupa el setè lloc en el rànquing de països exportadors d’armes. 

Com a financers els xeics àrabs són responsables de tota mena d’actes terroristes, i els que els subministren armament també… ergo els borbons en són responsables.

Doncs bé, aquest nefast personatge ha tingut la barra d’anunciar que demà anirà a la manifestació de Barcelona. Diuen que no estarà a la capçalera, però n’ocuparà un lloc destacat… ja es preocuparan els mitjans informatius de ressaltar-ne la seva presènciai i de fer-li fotos per a totes les portades. També i haurà polítics i “personajillos” que bavejaràn per estrenyer-li la má tot reverenciant-lo, fent-li lloançes i llepant-li el que calgui.

Això no està bé. Aquest home, amb la seva presencia, insulta i embruta la manifestació dels que veritablement rebutjem actes com els del passat 17 d’agost a Barcelona.

Esperem que a partir de l’1 d’ctubre poguem desempallegar-nos, també, del títol de “súbdits”, que ni hem demanat ni volem.

4 Comentaris to “FELIP VI l’HIPÒCRITA”

  1. ALBERT PERA ha dit:

    NO a la monarquia.

  2. salvador ha dit:

    És lamentable el que està passant al món. Els que surten guanyant són els traficants d’armes que, a més, són gent intocable, els amos de tot. Nosaltres, la gent de a peu som les víctimes; a callar o de cap a la garjola. No s’observa cap canvi pel que fa a les llibertats dels pobles, per més que un català universal proclamés a les Nacions Unides: PAU, PAU, PAU …

  3. pere nogueras ha dit:

    la gent sap posar a tothom al seu lloc i la xiulada ha sigut prou forta, tant com els aplaudiments a qui els merexien.

  4. Albert ha dit:

    Ha hagut de renunciar a la presidència del acte, ha estat insultat, xiulat i fins i tot ha tingut de llegir la pancarta del David “Felip qui vol la pau no trafica amb armes”
    L’hi queden quatre telenotícies, “llora como mujer lo que no supiste defender como hombre”.

Deixa el teu comentari