El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
AIXÒ SÍ ÉS UNA PATADA A LA DEMOCRÀCIA

Em sap greu.

Sento fàstic, pena i vergonya. 

Visc en una ciutat governada per botiflers, covards i venuts. Anti-demòcrates per sistema.

Resulta que a expressar-se el poble en les urnes ho titllen de delicte.

No tenen opinió propia, són com zombis, obeeixen ordres dels seus amos que, a l’ensems, segueixen fil per randa els mandats dels miserables delinqüents que conformen el govern dels espanyols.

Diu el batlle de la meva ciutat que posar les urnes per un referèndum no és legal, però sembla ser que per a ell si són legals la mentida, la intriga, les trampes, les amenaçes, la calumnia, el joc brut, l’utilització dels mitjans de comunicación i tribunals venuts a la seva “causa” per empastifar-ho tot… aquestes pràctiqués, pròpies de estats dictatorials, sembla ser que per a ell són legalsi i les aplaudeix.

Estem a 28 dies del referèndum, els bretols que tenim enfront són capaços de qualsevol cosa… qualsevol per dura, bruta o violenta que sigui con tal d’impedir-nos exercir la democràcia.

I amb aquest panorama el batlle de la meva població te les penques de dir que si el referéndum no és pactat no colaborarà… IMPRESENTABLE… sap que això mai será posible. Portem anys demanant el diàleg sense éxit. El govern d’Espanya i els seus acòlits (Socialistes, Ciutadans, etc.) són hereus directes del franquisme i utilitzan les seves pràctiques doncs no en coneixen d’altres.

I el batlle de la meva población ho sap, i ja li està bé, n’és còmplice… o té por de que li perilli el càrrec i, de rebot, el sou.

Si el senyor batlle tingués una mica de dignitat col·laboria en l’exercici democràtic de l’1 d’octubre, donant veu als seus conciutadans per dir Si o dir NO.

CAPGRÓS – 29 agost 2017


Ah…!!! la ciutat a hon visc és Mataró, i està des-governada e insultada pel PSC (Partido Socialista Castellano)

———–

Massa segles sota el jou dels bàrbars els expoliadors i els intolerants,

El dia 1 d’octubre hem d’anar a les urnes i, de manera unànime, dir que ja n’hi ha prou,

L’1 d’octubre fem valdre els nostres drets democràticament a les urnes.

 

3 Comentaris to “AIXÒ SÍ ÉS UNA PATADA A LA DEMOCRÀCIA”

  1. José Carrillo ha dit:

    Muy bueno Sr. Manel.
    No tienen verguenza. Traicionan los principios socialistas en pro del dinero y del poder.
    Este alcalde es un títere, pero lo de la Cola es aún más grave. De activista anti sistema ha pasado a asalariada del poder, pasándose por el culo todos sus principios ideológicos con tal de trepar y conseguir poder y su derivado que es el dinero.
    Son todos una pandilla de hipócritas y sinverguenzas.

  2. Salvador C. ha dit:

    Jo també sento fàstic pena i vergonya, Manel, ens sap greu, però són traïdors, venuts, covards i anti- demòcrates. Són gent que no volen perdre el seu lloc de treball, i es canvien la camisa al millor postor. Sí tenim la sort de que guanyi el SÍ, encara que l’estat español ens o posarà molt i molt difícil, a ells els i va ser o no ser, la banca-rota… Els EU posarà mà la situació a favor d’Espanya.
    Una sincera abraçada cosineeeet.

  3. Pere Nogueras ha dit:

    De traïdors a Catalunya sempre ni ha, ni ha hagut i en seguirem tenin, per tant lo que convé es que els de la “seva” no defallim mai i l’1 d’octubre anem tots a votar caigui qui caigui i peti qui peti.

Deixa el teu comentari