El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
26 OCTUBRE 2017…UN DIA D’INFART

El coiot mai va aconseguir atrapar el corre-camins, aquest sempre va ser infinitament més llest que ell.
———
El dia ha estat d’infart … si, no, potser, doncs, d’acord, eleccions, ja veurem, declaració d’independència, potser, no ho sé … uff !!!, terrible, d’infart. No seria bona cosa haver estat a la pell del president.
Sembla ser que s’optarà per la independéndia … OOOLEEEEE !!!!
Sigui quina sigui la decisió final, igualment aplicaran el nefast 155 per que els peperos s’ho estan fent a sobre, en tenen moltes ganes, són malèvols, infames i només busquen la derrota i la humiliació dels nostres representants i, de retruc, de tot l’independentisme… en resum: DE LA DEMOCRÀCIA.
AH…! I també són corruptes.
BÉ, DONCS MOLT BÉ, DONCS ADÉU.

———


Ara mateix em plau dedicar aquests dibuixos al Jaume Morral que avui estaba molt decebut i emprenyat i s’ho ha passat d’allò més malament.

Deixa el teu comentari