El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
NÚRIA FLORENZA i ALBERT PERA…
Categories: Poesia

… tot i la que està caient els farem l’homenatge que mereixen …

Després de valorar la possible suspensió de l’homenatge a NÚRIA FLORENZA i l’ALBERT PERA per poder anar a les concentracions de rebuig a l’actuació dels miserables que “governen”(?)  espanya, creiem que no hem de permetre que els antidemòcrates influeixin en tots els aspectes del nostre dia a dia, i menys quan es tracta d’actes per homenatjar als que van lluitar i encara lluiten  clarament des del món social i cultural per preservar la nostra llengua i la nostra identitat nacional.

Vénen dies en què es farà necessari mobilitzar-nos una i mil vegades… i ho farem…! I ANIREM A TOTES…!!! però primer, AVUI, homenatjarem la NÚRIA i l’ALBERT tal com estaba previst a les 7 de la tarda, a l’incomparable marc de la BIBLIOTECA ANTONI COMAS.

Llegirem els seus poemes; escoltarem les músiques que els agradaven; l’Àvia Remei ens parlarà de la Núria; també gaudirem d’una emotiva intervenció en la distància… en definitiva, passarem una estoneta tranquila… QUE MOLTA FALTA ENS FA !!!

La nostra protesta, doncs, serà fer l’acte previst en què reafirmarem el nostre catalanisme i la més profunda protesta pel que estan fent-li al nostre petit, estimat i maltractat país i a la seva pacífica gent.

Deixa el teu comentari