El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
RES NO HA CANVIAT… SEGUIM EN EL PUNT DE MIRA DE L’ESPANYOLADA

LA CATALANOFÒBIA NO VA DE BAIXA… TOT EL CONTRARI.
RES NO HA CANVIAT I TOT SEGUEIX IGUAL, DIBUIXOS QUE VAIG FER FA ANYS AVUI SÓN DE RABIOSA ACTUALITAT, ÉS MÉS, HAN INCREMENTANT EL SEU SIGNIFICAT.
.
Els aconteixements dels darrers mesos han desfermat l’odi i la ràbia que alguns dirigents de l’espanyolada senten contra els catalans. Una gran majoria d’aquesta colla d’execrables s’han tret definitivament la máscara de demòcrates i van directament, sense embuts, d’opressors, de conqueridors. Cada dia fan un pas més contra Catalunya i els catalans; ens tenen constantment en el seu punt de mira. Una bona mostra han estat els missatges de fi d’any.
.
Al igual que gossos que mosseguen la mà dels seus cuidadors, així els presidents de les autonomies que viuen a costa dels catalans han carregat durament contra Catalunya en els seus missatges d’Any Nou.
Emiliano García Page (Castilla la Mancha), Guillermo Fernández Vara (Extremadura), Alberto Nuñez Feijoo (Galicia), Javier Lambán (Aragon), Javier Fernández (Asturias), Susanna Díaz (Andalucia), governen comunitats autònomes que reben de la caixa comuna de l’estat español més que no pas aporten.
Som els catalans els que contribuim amb més “solidaritat” a aquesta Caixa.

Com a reconeixement aquests impresentables han dedicat força minuts dels seus discursos a parlar dels catalans, i no pas per donar-nos les gràcies, sinó per blasmar de nosaltres i reclamarar ma dura si tenim la gosadia de tornar a aixecar el cap intentant defensar la democràcia. Cada intervenció destil·la l’ànsia de revenja que no poden ni volen dissimular.
Si voleu alimentar la llaga de l’estómac a la xarxa trobareu els discursos d’aquesta colla de brètols, però no faran res més que indignar-vos.

 

2 Comentaris to “RES NO HA CANVIAT… SEGUIM EN EL PUNT DE MIRA DE L’ESPANYOLADA”

  1. ALBERT PERA ha dit:

    Un banquet de porcs. Pobra truja!!!

  2. pere nogueras ha dit:

    el que fa estrany es que encara algù no ho entengui així.

Deixa el teu comentari