El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
UN MATÍ IMPAGABLE…

Avui ha estat un d’aquells dies que puc dir que he desconnectat.
Durant unes hores, al matí, he acompanyat alumnes de 3er. A i B de l’escola ÀNGELA BRANSUELA a un “Taller de dibuix” a l’exposició que l’ASSOCIACIÓ SANT LLUC PER L’ART té a la Sala del Casal Aliança i que aquests dies mostra els treballs dels seus associats fets en format 15×15.
Les nenes i nens de la BRANSUELA han fet el seus propis dibuixos en 15×15. Alguns inventats i d’altres copiats dels que veien a la mostra, però tots molt treballats i magnífics. Aquests dibuixos estarán exposats en la mateixa exposició fins el dia 28 de gener.
Han estat unes hores impagables, no puc més que agrair a nenes, nens i tutores que em convidin a compartir amb ells aquestes sessions a l’escola o fora d’ella … GRÀCIES!

 

1 Comentari to “UN MATÍ IMPAGABLE…”

  1. ALBERT PERA ha dit:

    Bona sembra de futurs artistes.

Deixa el teu comentari